Huawei P30 kuoret

Huawei P30 kuoret antavat turvan uudelle upealle puhelimellesi. Puhelimen upea näyttö tarvitsee erityisesti turvaa ja siksi suojakuoret ja näytön panssarilasi ovatkin elintärkeä hankinta. Puhelimen suuri ja tarkka näyttö, sekä sen herkkä runko tarvitsee suojaa. Meiltä Mobiilitukusta löydät valtaisan valikoiman erilaisia suojia juuri sinun puhelimellesi ja erityisesti meiltä myös löydät omat Inkit suojamme. Näillä Huawei P30 kuorilla teet puhelimestasi persoonallisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka erottuu massasta. Nämä suojat löydät kaupastamme valtaisan nopealla toimituksella. Yhdistä omat Huawei P30 kuoret panssarilasiin ja voit käyttää puhelintasi missä vain, milloin vain ja olla huoletta. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja liittymällä TukkuClubiin säästät suoraa rahaa!

P30

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P30 Kuoret ja suojat – mitä kannattaa hankkia?

     Huawei P30 Kuoret kannattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Usein puhelimen suojissa käyttäjät jakautuvat kahteen porukkaan, jossa toiset tykkäävät käyttää suojia, joissa kansiläppää ei ole ollenkaan ja toiset taas läpällisiä, ns. lompakkomallin tai flip cover tyyppisiä suojakoteloita. Suojaavuudeltaan läpälliset Huawei P30 kuoret ja kotelot ovat parempia, sillä kansiläppä pitää näyttöä enemmän turvassa ja usein tälläiset kotelot ovat kooltaan myös hieman jämäkämpiä, ja näin puhelimen ympärillä on enemmän suojaa. Usein kuitenkin unohdetaan, että läpällinenkään kotelo ei ole vielä riittävä suoja puhelimelle, sillä puhelin yleensä putoaa, kun kansiläppä on valmiiksi auki. Siksi näytön panssarilasi onkin ehdottoman tärkeä tuote, kun puhelin kunnolla halutaan suojata. Tähän tarkoitukseen meidän suosituksemme on Huawei P30 kuorien lisäksi, näytön panssarilasi, joista suosittelemme esimerkiksi Quick & Easy panssarilasiamme.

     Voiko Huawei P30 Kuoria oikein olla liikaa?

     Tykkäätkö vaihdella suojakuoria ja ajattelet niiden olevan enemmänkin muotiasuste kuin pelkkä puhelimen suoja? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu! Huawei P30 suojakuorista suosituimmat ovat meidän mobiilitukkulaisten kehittelemät Inkit suojakuoret, joista löydät valtaisan määrän erilaisia kuvioita ja designeja, joilla muokkaat puhelimesi tylsästä pinnasta, upean ja omannäköisen taideteoksen. Siksi me täällä Mobiilitukussa olemmekin sitä mieltä, että myöskään Huawei P30 kuoria ei voi ikinä olla liikaa ja suojia voikin vaihdella monenlaisen eri tilanteen mukaan.

     Miksi Huawei P30 Kuoret sitten kannattaa tilata

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä