Huawei P20 Pro kuoret

Huawei P20 Pro kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Parhaassa tapauksessa ne ovat jopa pelastava tekijä laitteesi ehjänä säilymisen kannalta. Lisäksi Huawei P20 Pro kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja sen näköisen kuin juuri itse haluat. Valitsemalla käyttötarkoitukseesi sopivimman mallin ja materiaalin sekä yhdistämällä siihen lempivärisi on Huawei P20 Pro kuorien toimivuus käytössäsi taattu. Muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen panssarilasilla, joka suojaa laitteesi näytön. Huawei P20 Pro kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pieniä pudotuksia ei tarvitse enää säikähtää. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-3 arkipäivän toimituksella, ja mikä parasta toimituskulut ovat aina 0€! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

P20 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P20 Pro kuoret – Luo laitteestasi persoonallinen ja särmikäs

     Huawei P20 Pro julkaistiin Suomeen samanaikaisesti ”pikkuveljiensä” Huawei P20 ja P20 Lite mallien kanssa. Kaikki näistä kolmesta mallista, kuten myöskin Huawei P20 Pro ovat varusteltuja valtavalla, lähes koko laitteen etuosan kattavalla näytöllä. Siinä missä kaikki älypuhelimet, niin on tärkeää suojata Huawei P20 Pro kuorilla iskuja ja pudotuksia vastaan. Huawei P20 Pro kuoret ovat pelastava tekijä ikävän vahingon tapahtuessa, mutta ne myös tekevät laitteestasi persoonallisen ja särmikkään näköisen. Valitsemalla sinulle mieluiset kuoret materiaalin, mallin ja värin suhteen luot laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

     Huawei P20 Pro kuoret – Lompakkosuojakotelo on hittituote

     Huawei P20 Pro kuoria valitessasi kannattaa ensiksi miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jotta saat kerralla sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon. Suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Huawei P20 Pro kuoret, jotka ovatkin erityisen kätevät, sillä saat sujautettua tärkeimmät korttisi kuoren sisään. Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei aina tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi lompakkomalliset Huawei P20 Pro kuoret suojaavat laitteesi näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi.

     Lisäksi Huawei P20 Pro valikoimasta löydät esimerkiksi Huawein valmistaman Smart View suojakotelon, joka on varusteltu sivuikkunalla, josta näet saapuvat soitot ja tärkeimmät ilmoitukset. Smart View suojakotelo on kätevä vaihtoehto, jos tykkäät läpällisistä kuorista, mutta sinulla ei ole tarvetta kantaa maksukortteja mukana.

     Huawei P20 Pro kuoret – Viimeistele laitteesi suojaus panssarilasilla

     <

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä