Huawei P20 Pro kuoret

Huawei P20 Pro kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Parhaassa tapauksessa ne ovat jopa pelastava tekijä laitteesi ehjänä säilymisen kannalta.

Tuotteet

83 tuotetta

Huawei P20 Pro kuoret – Luo laitteestasi persoonallinen ja särmikäs

Huawei P20 Pro julkaistiin Suomeen samanaikaisesti ”pikkuveljiensä” Huawei P20 ja P20 Lite mallien kanssa. Kaikki näistä kolmesta mallista, kuten myöskin Huawei P20 Pro ovat varusteltuja valtavalla, lähes koko laitteen etuosan kattavalla näytöllä. Siinä missä kaikki älypuhelimet, niin on tärkeää suojata Huawei P20 Pro kuorilla iskuja ja pudotuksia vastaan. Huawei P20 Pro kuoret ovat pelastava tekijä ikävän vahingon tapahtuessa, mutta ne myös tekevät laitteestasi persoonallisen ja särmikkään näköisen. Valitsemalla sinulle mieluiset kuoret materiaalin, mallin ja värin suhteen luot laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

Huawei P20 Pro kuoret – Lompakkosuojakotelo on hittituote

Huawei P20 Pro kuoria valitessasi kannattaa ensiksi miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jotta saat kerralla sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon. Suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Huawei P20 Pro kuoret, jotka ovatkin erityisen kätevät, sillä saat sujautettua tärkeimmät korttisi kuoren sisään. Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei aina tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi lompakkomalliset Huawei P20 Pro kuoret suojaavat laitteesi näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi.

Lisäksi Huawei P20 Pro valikoimasta löydät esimerkiksi Huawein valmistaman Smart View suojakotelon, joka on varusteltu sivuikkunalla, josta näet saapuvat soitot ja tärkeimmät ilmoitukset. Smart View suojakotelo on kätevä vaihtoehto, jos tykkäät läpällisistä kuorista, mutta sinulla ei ole tarvetta kantaa maksukortteja mukana.

Huawei P20 Pro kuoret – Viimeistele laitteesi suojaus panssarilasilla

Valittuasi käyttöösi sopivimmat Huawei P20 Pro kuoret kannattaa suojaus viimeistellä panssarilasilla. Totta kai jo pelkät kuoret suojaavat laitettasi arkisia kolhuja vastaan, mutta suuremman pudotuksen sattuessa on panssarilasi ehdoton lisävaruste suojaamaan laitteesi näyttö. Panssarilasi on helppo asentaa laitteen näytön suojaksi ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Monet kutsuvat panssarilasia ”edulliseksi vakuutukseksi” ja mielestämme väite pitää täysin paikkansa, sillä panssarilasi voi olla juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa puhelimesi rikkoontumiselta.

Toimitamme kaikki Huawei P20 Pro tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa Mobiilitukkuun!