Huawei Honor 20 kuoret

Huawei Honor 20 kuoret ja kotelot suojaavat sinun puhelintasi iskuja vastaan. Sen lisäksi ne tekevät puhelimestasi täysin uniikin.. Valikoimamme kuorien avulla saat tehtyä Huawei Honor 20 puhelimesta juuri itsesi näköisen.

Tuotteet

149 tuotetta

Huawei Honor 20 kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi

Huawei Honor 20 puhelimen julkaisu myöhästyi hieman Kiinan ja Yhdysvaltojen välisen kieltolistapäätöksen takia, mutta vihdoin se saatiin myös Suomen markkinoille. Huawei Honor 20 on yllättävän edullinen (399€), siihen nähden mitä kaikkea se pitää sisällään. Puhelinta on tällä hetkellä saatavana mustana sekä sinisenä. Teknisiltä ominaisuuksilta kyseessä on hyvin mielenkiintoinen paketti, joka kannattaakin suojata suojakuorien avulla. Huawei Honor 20:ssä on mm. 128 Gt tallennusmuistia ja 6 Gt RAM-käyttömuistia. Takakameroita puhelimessa on peräti neljä, ja pääkamerassa on 48 megapikseliä, joten kuvien ottaminen sujuu aivan taatusti. Käyttöjärjestelmänä Honor 20 mallissa on Huaweille tavanomainen Android. Näyttö on kooltaan 6,26” ja se kannattaakin ehdottomasti suojata panssarilasilla, ne sopivat myös suojakuorien kanssa oikein mainiosti.

Huawei Honor 20 kuoret eivät vie pois puhelimen näyttävää ulkoasua

Huawei Honor 20 on ulkoisesti hintaluokkansa näyttävimpiä puhelimia. Takaosa on lasinen ja se heijastelee valoa hienosti. Lasisessa takaosassa on toki myös miinuksensa, se ei todennäköisesti kestä kovinkaan montaa iskua saatikka pudottelua esim. asfaltille. Jos haluat säilyttää puhelimen alkuperäisen ulkoasun niin suosittelemme tutustumaan valikoimamme ultraohuisiin suojakuoriin, ne suojaavat kallisarvoisen Huawei Honor 20 puhelimesi, mutta ovat samalla niin ohuet kuoret, että et edes huomaa niiden olemassaoloa. Puolestasi jos haluat esimerkiksi säilyttää kortit yms. yhdessä ja samassa paikassa niin käyhän kurkkaamassa minkä väriset lompakko -malliset suojakuoret sopisivat juuri sinun Huawei Honor 20 puhelimellesi. Meiltä löytyy myös kolmas mahtava vaihtoehto, nimittäin erilliset korttitaskut. Ne ovat kuin tehty sinulle, jos haluat ohuen suojakuoren, mutta silti myös pari korttipaikkaa.

Lisätarvikkeet Huawei Honor 20 kuorien kaveriksi

Kun olet löytänyt sopivat kuoret sekä oikean panssarilasin, niin meiltä Mobiilitukusta löytyy kuorien lisäksi myös tarvittavat välineet vaikkapa lenkkeilyyn. Käsivarsikotelon kanssa sinun ei tarvitse murehtia, että putoaako uusi Huawei Honor 20 puhelimesi taskusta kesken juoksun. Puhelimessa ei muuten ole myöskään erillistä 3,5mm kuulokeliitäntää, joten meidän valikoimamme Bluetooth-kuulokkeet ovat loistava korvaava vaihtoehto! Tervetuloa tekemään löytöjä Huawei Honor 20 puhelimellesi kotimaiseen Mobiilitukkuun!