Huawei Y5 2019 kuoret

Huawei Y5 2019 kuoret asettuvat puhelimellesi sulavasti, jättäen liitäntäaukot ja sivunäppäimet käyttöäsi varten. Sinun täytyy pohtia ja miettiä, millaisen suojakuoren haluat käyttöösi ja mitä ominaisuuksia suojakuorelta haluat. Tämän jälkeen mieleisen suojakuoren valitseminen on helpompaa. Joillekkin ihmisille sopii paremmin lompakko suojakotelot, kun taas toiset pitävät enemmän puhelimen takaosaan asetettavista Huawei Y5 2019 takasuojakuorista. Tärkeintä asia on, että suoja soveltuu sinun käyttöösi ja täyttää tarpeesi suojauksen suhteen. Muistathan aina viimeistellä puhelimesi suojaus näytön panssarilasilla, se suojaa laitteesi herkimmän ja kalleimman osan, näytön. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Y5 2019 kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu jokaisesta kulmasta ja kohdasta. Tarjoamme aina ilmaisen ja nopean toimituksen kotimaisesta varastostamme!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y5 2019 on kompakti budjettipuhelin

    Huawei Y5 2019 ilmestyi suomen kauppoihin huhtikuussa 2019. Se on varusteltu 5.71 tuuman LCD -näytöllä Android 9.0 Pie – käyttöjärjestelmällä. Ulkoisilta mitoilta se on 147.1 x 70.8 x 8.5 mm, joten se on kooltaan pienehkö ja mahtuu hyvin taskuun tai laukkuun. Huawei Y5 2019 löytyy 13MP takakamera ja 5MP etukamera, jotka on varusteltu monipuolisilla asetuksilla. Lisäksi puhelimesta löytyy kolme korttipaikkaa; Dual-SIM –ominaisuus sekä muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 1 teratavulla. Värimaailmasta löytyy Huaweille tyypilliä värejä: sinistä, mustaa ja kultaista. Jos mikään näistä väreistä ei ole sinulle mieluinen, niin yhteensopivat Huawei Y5 2019 kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

    Huawei Y5 2019 tarvitsee suojausta

    Huawei Y5 2019 kuoret pitävät huolta, että laitteesi pysyy ehjänä ja uuden näköisenä pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan, joita puhelin kohtaa päivittäin useita kertoja. Meidän valikoimasta löydät Huawei Y5 2019 kuoria lompakkomallisina sekä taka-osaan asetettavina kuorina. Lompakkokotelot ovat käteviä, sillä niihin mahtuu tärkeimmät maksukortit mukaan, joten voit heittää lompakkosi turhientavaroidenlaatikkoon. Lisäksi kotelon läppä suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja iskuilta läpän ollessa kiinni. Puhelimen takaosaan asetettavat Huawei Y5 2019 kuoret puolestaan takaavat aina suoran pääsyn puhelimelle ja uusiin ilmoituksiin. Takaosaan asetettavista kuorista löydätkin useita eri malleja ja värivaihtoehtoja on useita. Valitse siis käyttöösi sopivimmat Huawei Y5 2019 kuoret ja varmista, että laitteesi säilyy ehjänä käytössäsi. 

    Huawei Y5 2019, panssarilasi on tärkeä osa suojausta

    Huawe

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä