Huawei Honor 7 kuoret

Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret ovat ensimmäisiä asioita, jotka kannattaa hankkia uuden älypuhelimen kaveriksi. Joku saattaisi kysyä, miksi tarvitsisin Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret. Vastaus kysymykseen on kuitenkin helppo: siksi, että näin puhelimesi pysyy ehjänä pidempään, mikä on mukavaa etenkin käyttäjälle, joka aikoo ehkä jossain vaiheessa myydä puhelimen eteenpäin. Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret on tehty erilaisista materiaaleista, kuten aidosta nahasta, keinonahasta, kovamuovista tai silikonimaisesta TPU –geelistä. Toisin sanoen jokaisen käteen sopiva miellyttävä materiaali varmasti löytyy! Muistathan, että Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret ovat ensiaskel pitämään puhelimen turvassa rikkoontumiselta ja niiden kanssa suosittelemme myös suojalasia. Toimitamme Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret 1-3 arkipäivässä, 0€ toimituskulut!

Honor 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Ensimmäisiä Huawei Honor 7 kuoria ostamassa?

    Tervetuloa Mobiilitukkuun hankkimaan uudet Huawei Honor 7 kuoret! Jos olet ensimmäistä kertaa ostamassa kuoria Honor 7 puhelimeesi, tässäpä sinulle pari vinkkiä: 1. Pohdi millaisia ominaisuuksia niiltä odotat suojaavuden lisäksi. Jos haluat hyvän suojan, joka suojaa puhelimesi kaikkialta, suosittelemme kannellisia flip cover suojakoteloita, joissa on tyypillisesti myös korttipaikat ja setelitasku. Jos taas ohuus ja pitävät materiaalit ovat enemmän sinun juttusi, kannattaa tutustua pelkkää takakantta ja sivuja suojaaviin kuoriin. 2. Mieti, minkä väristä puhelinta haluat katsella ja valitse sen mukaisesti myös kuoren väri. Saat näppärästi vaihdettua Honor 7 puhelimesi väriä hetkessä. 3. Muista, että pelkkä Honor 7 kuori ei ole avain onneen, vaan tarvitset myös näytön suojalasin eli panssarilasin, koska jos jokin puhelimestasi hajoaa, niin todennäköisesti se on juuri näyttö. Suurikokoinen Honor 7 näyttö on melko herkkä vähänkään kovemmille osumille, eikä kosketusnäyttöisellä laitteella tee mitään, mikäli näytölle sattuu ikävä vahinko.

    Siinäpä oli muutama tärkeä vinkki etenkin ensimmäisten Honor 7 kuorien ostajalle. Jos sinulle herää kysymyksiä tuotteistamme, autamme sinua mielellämme esim. oikean alareunan chat-ikkunan välityksellä. Autamme sinua myös valitsemaan sinun käyttöösi parhaiten soveltuvat Honor 7 lisätarvikket, joten eikun vain rohkeasti kysymään, jos jokin asia sinua askarruttaa! 

    Honor 7 kuoret ovat edullisia 

    Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin j

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä