Huawei Honor 7 kuoret

Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret ovat ensimmäisiä asioita, jotka kannattaa hankkia uuden älypuhelimen kaveriksi. Joku saattaisi kysyä, miksi tarvitsisin Huawei Honor 7 / 7 Premium kuoret.

Tuotteet

1 tuote

Ensimmäisiä Huawei Honor 7 kuoria ostamassa?

Tervetuloa Mobiilitukkuun hankkimaan uudet Huawei Honor 7 kuoret! Jos olet ensimmäistä kertaa ostamassa kuoria Honor 7 puhelimeesi, tässäpä sinulle pari vinkkiä: 1. Pohdi millaisia ominaisuuksia niiltä odotat suojaavuden lisäksi. Jos haluat hyvän suojan, joka suojaa puhelimesi kaikkialta, suosittelemme kannellisia flip cover suojakoteloita, joissa on tyypillisesti myös korttipaikat ja setelitasku. Jos taas ohuus ja pitävät materiaalit ovat enemmän sinun juttusi, kannattaa tutustua pelkkää takakantta ja sivuja suojaaviin kuoriin. 2. Mieti, minkä väristä puhelinta haluat katsella ja valitse sen mukaisesti myös kuoren väri. Saat näppärästi vaihdettua Honor 7 puhelimesi väriä hetkessä. 3. Muista, että pelkkä Honor 7 kuori ei ole avain onneen, vaan tarvitset myös näytön suojalasin eli panssarilasin, koska jos jokin puhelimestasi hajoaa, niin todennäköisesti se on juuri näyttö. Suurikokoinen Honor 7 näyttö on melko herkkä vähänkään kovemmille osumille, eikä kosketusnäyttöisellä laitteella tee mitään, mikäli näytölle sattuu ikävä vahinko.

Siinäpä oli muutama tärkeä vinkki etenkin ensimmäisten Honor 7 kuorien ostajalle. Jos sinulle herää kysymyksiä tuotteistamme, autamme sinua mielellämme esim. oikean alareunan chat-ikkunan välityksellä. Autamme sinua myös valitsemaan sinun käyttöösi parhaiten soveltuvat Honor 7 lisätarvikket, joten eikun vain rohkeasti kysymään, jos jokin asia sinua askarruttaa! 

Honor 7 kuoret ovat edullisia 

Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Honor 7:stä iskunkestävän laitteen. Kaikista edullisimmat kuoret ovat hinnaltaan vain 8,95€ ja jos budjettia nostaa esim. vain 20€ asti niin valittavissa on lukuisia erilaisia malleja lukuisine erilaisine värivaihtoehtoineen! Myöskään suojalasit eivät ole hinnalla pilattuja: 14,95€ suuruisella hinnalla. Ei paha hinta iskunkestävästä näytöstä!

Kun tilaat Honor 7 kuoret, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postimaksuja. Voit odottaa tilauksesi saapuvan sinulle parhaimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä, mutta yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Huawei Honor 7 kuoret toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoosi, paitsi jos päätät tilata ison kasan kuoria, niin silloin lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä.