Huawei Honor 6A kuoret

Huawei Honor 6A kuoret voivat olla ehjän ja rikkonaisen puhelimen välillä ainoa tekijä. Sen vuoksi tarjoammekin sinulle laajan valikoiman erilaisia suojia sekä muita lisätarvikkeita, jotka tekevät luuristasi entistä monipuolisemman käyttöesineen. Suojakuoret asetetaan Honor 6A puhelimen rungon päälle, jolloin sivut ja tausta on erinomaisessa turvassa kaikilta arjen kolinoilta. Jos haluat kaikista parhaiten peittää Huawei Honor 6A:n, suosittelemme hankkimaan siihen lompakko suojakotelon, jossa on näyttöä suojaava kansiläppä valmiiksi. Kansi vain kiinni ja näyttö on hyvässä suojassa. Kaikki Honor 6A kuoret toimitetaan vain 1-3 arkipäivässä, tyypillisesti jopa suoraan sinun postilaatikkoosi. Sinun ei tarvitse siis odotella pitkään suojan saapumista, eikä maksaa myöskään minkäänlaisia toimituskuluja!

Honor 6A

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Suojaa Huawei Honor 6A puhelimesi tyylillä!

     Huawei Honor 6A kuorten ensisijainen tehtävä on pitää puhelimesi turvassa rikkoontumiselta. Parastahan on, että sinun ei tarvitse uhrata puhelimesi tyylikästä ulkonäköä, kun hankit sen suojaksi oikeanlaiset suojakuoret. Valitse esimerkiksi lempivärisi, asusteidesi väri tai silmääsi miellyttävä kuviointi ja saat paitsi hyvässä suojassa olevan puhelimen lisäksi tyylikkään ja yksilöllisen Honor 6A puhelimen. Tee puhelimestasi tyylikäs ja erilainen lisätarvikkeina myytävien kuorien avulla.

     Huawei Honor 6A puhelimelle on olemassa myös lompakko suojakoteloita, joita on saatavilla esimerkiksi kiiltävänä kultaisena, sinisenä, harmaana ja ruusukultaisena. Myös perinteisemmillä värimaailmoilla varustettuja Honor 6A kuoria löytyy lukuisia erilaisia, joten värimaailmoista hankkiminen ei jää kiinni. Suojakoteloiden hyväksi puoleksi voidaan laskea, että ne suojaavat kuoria paremmin näytön. Syykin on selvä: näytön päälle ulottuva kansiläppä ehkäisee sen rikkoontumista. Kaikki suojat on viimeistelty hienoilla yksityiskohdilla, joten saat varmasti Honor 6A puhelimeesi tyylikkäät kuoret!

     Huawei Honor 6A kuoret – tarvitseeko niitä?

     Iän ikuinen kysymys on, että tarvitseeko puhelimelle kuoria vai ei? Tämä on jokaisen päätettävissä, eikä ketään voi pakottaa ostamaan suojakuoria. Jos satut omistamaan Huawei Honor 6A puhelimen tai jonkun muun, niin suosittelemme aina sen suojaamista. Jo pelkillä kuorilla pidennät Huawei Honor 6A laitteesi elinikää ja saat nauttia siitä pidemmän aikaa. Nykyajan älypuhelimet ovat arvokkaita ja pienellä hinnalla siihen nähden saat loistavan suojan puhelimeesi. Esimerkiksi ainoastaan 8,95€ maksava Honor 6A:n kanssa yhteensopiva S-line kuori antaa loistavan n&au

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä