Huawei Honor 6A kuoret

Huawei Honor 6A kuoret voivat olla ehjän ja rikkonaisen puhelimen välillä ainoa tekijä. Sen vuoksi tarjoammekin sinulle laajan valikoiman erilaisia suojia sekä muita lisätarvikkeita, jotka tekevät luuristasi entistä monipuolisemman käyttöesineen.

Tuotteet

2 tuotetta

Suojaa Huawei Honor 6A puhelimesi tyylillä!

Huawei Honor 6A kuorten ensisijainen tehtävä on pitää puhelimesi turvassa rikkoontumiselta. Parastahan on, että sinun ei tarvitse uhrata puhelimesi tyylikästä ulkonäköä, kun hankit sen suojaksi oikeanlaiset suojakuoret. Valitse esimerkiksi lempivärisi, asusteidesi väri tai silmääsi miellyttävä kuviointi ja saat paitsi hyvässä suojassa olevan puhelimen lisäksi tyylikkään ja yksilöllisen Honor 6A puhelimen. Tee puhelimestasi tyylikäs ja erilainen lisätarvikkeina myytävien kuorien avulla.

Huawei Honor 6A puhelimelle on olemassa myös lompakko suojakoteloita, joita on saatavilla esimerkiksi kiiltävänä kultaisena, sinisenä, harmaana ja ruusukultaisena. Myös perinteisemmillä värimaailmoilla varustettuja Honor 6A kuoria löytyy lukuisia erilaisia, joten värimaailmoista hankkiminen ei jää kiinni. Suojakoteloiden hyväksi puoleksi voidaan laskea, että ne suojaavat kuoria paremmin näytön. Syykin on selvä: näytön päälle ulottuva kansiläppä ehkäisee sen rikkoontumista. Kaikki suojat on viimeistelty hienoilla yksityiskohdilla, joten saat varmasti Honor 6A puhelimeesi tyylikkäät kuoret!

Huawei Honor 6A kuoret – tarvitseeko niitä?

Iän ikuinen kysymys on, että tarvitseeko puhelimelle kuoria vai ei? Tämä on jokaisen päätettävissä, eikä ketään voi pakottaa ostamaan suojakuoria. Jos satut omistamaan Huawei Honor 6A puhelimen tai jonkun muun, niin suosittelemme aina sen suojaamista. Jo pelkillä kuorilla pidennät Huawei Honor 6A laitteesi elinikää ja saat nauttia siitä pidemmän aikaa. Nykyajan älypuhelimet ovat arvokkaita ja pienellä hinnalla siihen nähden saat loistavan suojan puhelimeesi. Esimerkiksi ainoastaan 8,95€ maksava Honor 6A:n kanssa yhteensopiva S-line kuori antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeesi. Se myös nousee reunoilta hieman näytön yläpuolelle, joten näyttökin saa jo suojaa pelkästä kuoresta. Kun hintaluokkaa lähdetään nostamaan muutamalla eurolla, niin Huawei Honor 6A puhelimelle löytyy valikoimastamme paljon erilaisia suojakoteloita useissa eri väreissä. Valitse omaan käyttöösi sopivin suojakuori lempivärissäsi ja tee Huawei Honor 6A puhelimestasi itsesi näköinen. Meidän mielestämme paras kuori on juuri sinun itsesi näköinen!

Kun olet valinnut itsesi näköiset Huawei Honor 6A suojaustarvikkeet, niin suosittelemme, että viimeistelet laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi voi olla pelastava tekijä puhelimen kokiessa ikävän lipsahduksen käsistäsi. Se on helppo asentaa ja tuntuma on sama kuin puhelimen omalla näytöllä. Kuorilla ja panssarilasilla on Huawei Honor 6A puhelimesi suojattu kauttaaltaan, eikä pieniä pudotuksia tarvitse säikähtää!

Honor 6A kuoret sopivat myös juoksuvyön sisään!

Huawei Honor 6A on loistava kaveri lenkkeilyyn, sillä saat siitä haluamasi musiikin soimaan ja olet tavoitettavissa, jos jollain tulee sinulle asiaa. Sujauta Huawei Honor 6A puhelimesi kätevään juoksuvyöhön lantiollesi, jossa on kuulokepaikka ja tilaa myös kotiavaimillesi tai muille tarvitsemillesi esineille. Juoksuvyötä ei edes huomaa lantiolla juostessa sen mukavan ja joustavan kiinnitysvyön ansiosta. Urheilutarvikkeista löydät laajan värivalikoiman, jotta voit yhdistää sen sävy sävyyn vaikkapa juoksukenkiesi kanssa. Nykypäivää ovat myös langattomat kuulokkeet, joten älä anna piuhojen häiritä lenkkeilyäsi ja kokeile Cellyn langattomia bluetooth kuulokkeita, jotka ovat varusteltu kirkkaalla äänentoistolla. Ota kaikki irti Huawei Honor 6A laitteestasi ja tilaa kaikki tarvittavat lisävarusteet helposti kotimaisesta Mobiilitukusta käden käänteessä suoraan kotiisi! Ps. kotelot ja kuoret ovat yhteensopivia muiden lisätarvikkeiden kanssa!