Huawei Y5p Kuoret

Huawei Y5p kuorilla saat tehtyä modernista puhelimestasi myös kestävän ja entistä tyylikkäämmän. Laitteen 5.45” kokoinen näyttö on jatkuvasti alttiina rikkoontumiselle, joten puhelimen suojaaminen kannattaa ottaa vakavasti jo heti ensimetreiltä alkaen.

Tuotteet

1 tuote

Huawei Y5p kuoret nopeasti käyttöön

Olet löytänyt tiesi Huawei Y5p suojakuorten valikoimaan, josta löydät kymmeniä erilaisia suojausvaihtoehtoja puhelimeesi. Tilaa samalla kertaa yksi tai useampi puhelintarvike ja toimitamme tilauksesi sinulle nopeasti Suomessa olevasta varastostamme vain parissa arkipäivässä. Saatkin suojattua uuden Huawei Y5p puhelimen todella nopeasti. Parasta kuitenkin on, ettei sinun tarvitse noutaa tekemääsi tilausta mistään, vaan se toimitetaan sinulle suoraan kotiin. Kotiin toimitus on täysin ilmaista, eikä aiheuta mitään lisäkuluja suojatuotteiden hinnan päälle. 

Jos jostain syystä haluat vaihtaa tilaamasi kuoret toisenlaisiin, niin se onnistuu toki. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle saman tien uudet suojat tilalle. Tämän helpommaksi ei verkko-ostaminen voi mennä! Kun teet palautuslähetyksen palautettavista tuotteista, on se sinulle täysin ilmaista. Mobiilitukussa maksat vain tilaamistasi tuotteista.

Suojakuoria vuodesta 2013

Huawei Y5p on ilmestynyt vuoden 2020 keväällä ja tarjoaa edulliseen hintaan suurella näytöllä varustetun älypuhelimen. Meillä Mobiilitukussa on kuitenkin jo huomattavan pitkä kokemus erilaisista puhelintarvikkeista. Täysin suomalainen verkkokauppamme on ollut avoinna vuodesta 2013 alkaen ja nyt valikoimassamme on suojakuoria yli 300 puhelimelle. Löydät varmasti sopivat tarvikkeet yli 15 000 erilaisen tuotteen joukosta.

Mikäli haluat löytää juuri sinun käyttöösi sopivat Huawei Y5p kuoret, niin ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua löytämään parhaat suojakuoret puhelimeesi ja suosittelemme sinulle myös muita käteviä puhelintarvikkeita, kuten näyttöä suojaavia panssarilaseja, autotelineitä ja kaapeleita.

Löydä paras Micro-USB kaapeli puhelimeesi

Android puhelimissa Micro-USB liitin on yleinen ja sitä käyttää myös Huawei Y5p puhelin. Puhelimen paketissa toimitetaan maksimissaan 1,2 metrin mittainen latauskaapeli, joka on monelle käyttäjälle auttamatta liian lyhyt. Kun olet hankkimassa toista kaapelia, suosittelemme ottamaan kerralla vähintään kahden metrin kaapelin, sillä sen kanssa laitteen lataaminen ja käyttäminen samaan aikaan onnistuu vaivattomasti.

Vaikka sinulla olisi käytössä Huawei Y5p kuoret, voit ladata puhelintasi normaalisti. Suojissa on nimittäin latausliittimen kohdalla sopivan kokoinen aukko kaapeleille. Puhelimesi pysyykin suojattuna myös latauksen ajan. Tämä onkin hyvä, sillä puhelin saattaa pudota pöydältä myös sen ollessa laturissa kiinni.