Huawei P10 kuoret

Huawei P10 kuoret tekevät puhelimestasi entistä upeamman! Laitteessa toimii supertähtinä 20 megapikselin tuplakamerat, jotka kannattaakin laittaa turvaan erilaisten suojien alle. Jos haluat säilyttää puhelimesi mahdollisimman alkuperäisen näköisenä, suosittelemme lämpimästi "ultraohuita" Huawei P10 suojakuoriamme, jotka ovat täysin läpinäkyviä ja vain 0,3 milliä paksuja. Tähän kun lisätään loistavat näytön panssarilasimme, on suojaus jo hyvällä tolalla. Huawei P10 puhelimelle löytyy myös iso kasa alkuperäisiä Huawein P10 kuoria, joilla puhelin muuntautuu jopa entistä tyylikkäämmäksi kokonaisuudeksi.  Älä siis ota turhaa riskiä, vaan pistä oma Huawei P10 suojakuorien turvaan ja nauti huolettomasta elämästä. Meiltä mobiilitukusta saat aina ilmaisen ja NOPEAN toimituksen ja loistavan asiakaspalvelun!

P10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P10 kuoret – ja puhelimesi kestää pitkään

    Huawei P10 kuoret maksavat itsensä hetkessä takaisin, jos uusi ja arvokas puhelimesi sattuu putoamaan yhtään kynnystä korkeammalta. Puhelimen hintaan verrattuna Huawei P10 kuoret ovat erittäin edullisia, sillä niiden hinnat alkavat alle kymmenestä eurosta. Edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita, että P10 puhelimesi olisi huonosti suojattu, vaan laitteesi on silti erinomaisessa turvassa iskuilta.

    Parhaimmillaan Huawei P10 kuoret pelastavat puhelimesi todella suuriltakin iskuilta. Parhaimmillaan kuoret ovat pelastaneet Huawei P10 kolmannen kerroksen pudotukselta, joskin silloin näytön päällä on ollut myös iskuja erinomaisesti kestävä näytön suojana toimiva panssarilasi. Temperoitu panssarilasi sekä puhelimen joka puolelta kattavat P10 kuoret luovat puhelimellesi siis erittäin vakuuttavan turvan kaikkein äärimmäisiäkin arjen tilanteita vastaan.

    Huawein valmistamat P10 kuoret 

    Valikoimastamme löytyy suuri määrä Huawein itsensä valmistamia P10 kuoria. Valmistajan kuoret istuvat paikoilleen erinomaisesti, eikä niiden kanssa ole minkäänlaisia ongelmia esimerkiksi kameran tai näppäinten kanssa. Huawei on valinnut P10 kuoriin laadukkaita materiaaleja, jotka ovat sekä kestäviä että miellyttäviä, upeaa ulkonäköä ja designiä unohtamatta. Esimerkiksi Protective Case kuori on viimeistelty pehmeällä kangaspinnoitteella, joka saa puhelimesi näyttämään täysin erilaiselta!

    Huawei P10 kuoria ei tarvitse irrottaa latauksen ajaksi

    Huawei P10 on varustettu uudella USB-C liittimellä, jonka hyvä puoli on, että liitinpään voi laittaa laitteeseen kummin päin tahansa. Ostopaketin mukana tulee aina vain yksi datakaapeli mukana, joten suosittelemme hankkimaan toisen ihan vain, jo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä