Huawei Mate 20 Lite kuoret

Huawei Mate 20 Lite kuoret ovat tehty suojaamaan kallisarvoista laitettasi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Lisäksi kuoret luovat laitteestasi persoonallisen, hauskan ja juuri sinun näköisen.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

12 tuotetta

Huawei Mate 20 Lite puhelimessa on yhteensä 4 kameraa

Huawei Mate 20 Lite ilmestyi suomen markkinoille syyskuussa 2018. Se on varusteltu suurella 6,3” tuuman LCD -näytöllä Android 8.1 Oreo – käyttöjärjestelmällä. Ulkoisilta mitoilta se on 158.3 x 75.3 x 7.6 mm, joten se on kooltaan jykevän mallinen puhelin. Huawei Mate 20 Lite puhelimesta löytyy kaksi takakameraa ja kaksi etukameraa, joiden avulla kuvien ottaminen onnistuu varmasti. Lisäksi puhelimesta löytyy kolme korttipaikkaa; Dual-SIM – ominaisuus sekä muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 256 gigatavulla. Värimaailmasta löytyy Huaweille tyypilliä värejä: sinistä, mustaa ja kultaista. Jos mikään näistä väreistä ei ole sinulle mieluinen, niin yhteensopivat Huawei Mate 20 Lite kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

Huawei Mate 20 Lite – kuoret suojaavat puhelintasi

Huawei Mate 20 Lite kuoret takaavat, että puhelimesi pysyy ehjänä ja siistinä mahdollisimman kauan. Kuoret suojaavat laitettasi jokapäiväisiä iskuja, kolhuja ja likaa vastaan, joita puhelimemme kohtaa päivittäin. Laajasta valikoimastamme löydät Huawei Mate 20 Lite kuoria lompakkomallisina sekä taustalle asetettavina kuorina. Lompakkokotelot ovatkin käteviä, sillä niihin saa tärkeimmät maksukortit mukaan, joten lompakkoa ei tarvitse kantaa aina mukanasi. Lisäksi kotelon läppä suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja iskuilta läpän ollessa kiinni. Puhelimen takaosaan asetettavat Huawei Mate 20 Lite kuoret puolestaan takaavat aina suoran pääsyn puhelimelle ja uusiin ilmoituksiin. Takaosaan asetettavat kuoret ovat usein hyvin ohuita, ja eivätkä tee puhelimesta paksun tuntuista. Valitse siis käyttöösi sopivimmat Huawei Mate 20 Lite kuoret ja varmista, että laitteesi pysyy uuden veroisena! 

Huawei Mate 20 Lite – panssarilasi on vain n. 0,3mm ohut

Vaikka Huawei Mate 20 Lite kuoret suojaavat puhelintasi kauttaaltaan, mutta näytön panssarilasi viimeistelee suojauksen. Panssarilasi asennetaan puhelimen näytölle ja se suojaa laitteesi herkimmän osan iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Lisäksi tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin puhelimen omalla näytöllä, joten et edes huomaa panssarilasin paikalla oloa. Panssarilasi on vain 0.3mm ohut, mutta kestävämpää kuin normaalilasi. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Mate 20 Lite kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Toimitamme kaikki Huawei Mate 20 Lite kuoret ja panssarilasit nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä toimituskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!