Huawei Mate 10 Lite kuoret

Huawei Mate 10 Lite kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle jättäen kaikki näppäimet ja liitännät vapaiksi käyttöä varten. Lisäksi ne suojaavat arvokkaan laitteesi kauttaaltaan, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää huomattavasti.

Tuotteet

11 tuotetta

Huawei Mate 10 Lite kuoret – Kuoret muutammalla klikkauksella kotiin

Istut työmatkalla bussissa ja selailet Huawei Mate 10 Lite laitteellasi internettiä ja huomaat laitteesi kuorien olevan jo aikansa eläneet. Mietit, että uudet kuoret pitäisi hankkia, mutta se vie kiireisessä arjessasi liikaa aikaa, sillä kivijalkakauppojen läpi käyminen voi viedä aikaa – valikoima vaihtuu nopeasti, kun uusia puhelimia julkaistaan. Helpoin ja vähiten aikaa vievin ratkaisu on klikata verkkokauppaamme, josta löydät helposti kaikki Huawei Mate 10 Lite kuoret ja lisälaitteet samasta paikasta. Valitse sinun käyttötarkoitukseesi sopivimmat Huawei Mate 10 Lite kuoret ja tilaa ne lempivärissäsi. Muutamalla klikkauksella tilaus on jo käytössä tehty – ja ei kun odottelemaan postiluukun kolahdusta! 

Huawei Mate 10 Lite kuoret – Näytön panssarilasi kannattaa

Huawei Mate 10 Lite laitteen näyttö on valtavan kokoinen, joten on erityisen tärkeää suojata se. Näyttö on puhelimen herkin osa, joten yksikin pudotus voi olla kohtalokas. Huawei Mate 10 Lite kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet arkipäiväiset pudotukset säikäytä sinua samalla tavalla kuin ennen. Huawei Mate 10 Lite näytön panssarilasi on edullinen vakuutus laitteellesi ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman lasia. Panssarilasi on valmistettu iskunkestävästä lasista, joka on 9 kertaa vahvempaa kuin tavan lasi. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien kuorien kanssa.

Huawei Mate 10 Lite kuoret – Ota puhelimesi mukaan lenkille

Huawei Mate 10 Lite on loistava kaveri mukaasi urheiluun ja lenkkeilyyn! Sujauta laitteesi lantiollesi tähän erittäin kätevään Puhelimen juoksupussiin ja laita musiikki soimaan. Juoksupussi on loistava vaihtoehto käsivarteen laitettavalla kotelolle, sillä juoksupussiin Huawei Mate 10 Lite mahtuu loistavasti kuorien kanssa. Lisäksi juoksupussi on erityisen mukava vaihtoehto joustavan kiinnityksen ansiosta, eikä se valu juostessa. Langattomat kuulokkeet puolestaan ovat nykyaikaa, joten älä enää turhaudu kuulokkeiden johdoista jotka tuntuvat olevan aina tiellä. Jos kuitenkin pidät enemmän johdollisista kuulokkeista, niin on juoksupussi varusteltu aukolla kuulokkeiden johtoa varten. Huawei Mate 10 Lite kuoret ja lisätarvikkeet löydät kotimaisesta Mobiilitukusta ilman postikuluja nopealla toimituksella!