Huawei Honor 8S kuoret

Huawei Honor 8S kuoret suojaavat puhelimen 5,71” kokoista näyttöä tehokkaasti rikkoontumiselta. Myös laitteen runko pysyy uudenveroisena, kun se on suojattu kunnolla. Valikoimamme laadukkaat Honor 8S suojakuoret on tehty parantamaan puhelimesta saatavaa pitoa. Tämä on tervetullut lisäominaisuus, sillä puhelimen runko on muuten erittäin liukas ja se saattaa pudota helposti. Löydät suuresta valikoimastamme kaikki parhaat kuoret Huawei Honor 8S puhelimelle täydellisesti yhteensopivina versioina. Valitse esimerkiksi kansiläpällinen suojakuori ja Honor 8S puhelin on suojattu 360 asteen säteeltä tehokkaasti. Lupaamme kaikille tilauksille nopean toimituksen 1-3 arkipäivässä suoraan kotiin, eikä sinun tarvitse maksaa minkäänlaisia toimituskuluja. Löydä puhelimen lisätarvikkeet kotimaisesta Mobiilitukusta ja tee tilaus heti tänään!

Honor 8S

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa Huawei Honor 8S – valitse parhaat kuoret

    Haluat varmasti pitää Huawei Honor 8S puhelimesi ehjänä mahdollisimman pitkään. Tämä onnistuu kaikista helpoiten valitsemalla laitteen turvaksi suojakuoret, jotka istuvat puhelimesi päälle täydellisesti. Näin laitteen 5,71 tuuman kokoinen näyttö on turvassa ikäviltä halkeamilta sekä kolhiintumiselta. Ehjältä näytöltä puhelimen Android -käyttöjärjestelmän käyttäminen on huomattavasti mukavampaa ja soljuvampaa. 

    Löydät valikoimastamme suuren määrän erilaisia Honor 8S kuoria. Ne kaikki on tehty suojaamaan puhelinta erinomaisesti. Löydätkin varmasti parhaat kuoret puhelimeesi, eikä sinun tarvitse enää ikinä huolestua pienistä arkisista osumista. Kun olet löytänyt käyttöösi parhaiten soveltuvan kuorimallin, laita se tilaukseen muutamalla klikkauksella ja me toimitamme sen sinulle todella nopeasti. Parhaassa tapauksessa saat tilaamasi Huawei Honor 8S suojakuoret omaan postilaatikkoosi heti tilausta seuraavaksi päiväksi.

    Valitse läpinäkyvät tai värilliset Honor 8S kuoret

    Jos haluat pitää Huawei Honor 8S puhelimesi mahdollisimman ohuena, niin suosittelemme tutustumaan valikoimamme sivuja ja taustaa suojaaviin kuoriin. Ne on tehty yleensä läpikuultaviksi ja siten huomaamattomiksi. Esimerkiksi ultraohut suojakuori tarjoaa puhelimelle hyvän suojan kolhujen varalle, mutta ei lisää puhelimeen juurikaan paksuutta. Pehmeästä TPU-muovista valmistetut Honor 8S kuoret eivät pääse luistamaan käsistä tai liukkailta pöytäpinnoilta. Tämä on hyväksi havaittu ominaisuus, sillä suurin osa puhelinten rikkoontumisista johtuu laitteen liukumisesta pois tasolta.

    Värilliset suojakuoret ovat hyvä tapa tehdä Honor 8S puhelimesta täysin erilainen laite kuin kenelläkään muulla. Puhelinta on sa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä