Huawei Honor 8S kuoret

Huawei Honor 8S kuoret suojaavat puhelimen 5,71” kokoista näyttöä tehokkaasti rikkoontumiselta. Myös laitteen runko pysyy uudenveroisena, kun se on suojattu kunnolla.. Löydä puhelimen lisätarvikkeet kotimaisesta Mobiilitukusta ja tee tilaus heti tänään!.

Tuotteet

1 tuote

Suojaa Huawei Honor 8S – valitse parhaat kuoret

Haluat varmasti pitää Huawei Honor 8S puhelimesi ehjänä mahdollisimman pitkään. Tämä onnistuu kaikista helpoiten valitsemalla laitteen turvaksi suojakuoret, jotka istuvat puhelimesi päälle täydellisesti. Näin laitteen 5,71 tuuman kokoinen näyttö on turvassa ikäviltä halkeamilta sekä kolhiintumiselta. Ehjältä näytöltä puhelimen Android -käyttöjärjestelmän käyttäminen on huomattavasti mukavampaa ja soljuvampaa. 

Löydät valikoimastamme suuren määrän erilaisia Honor 8S kuoria. Ne kaikki on tehty suojaamaan puhelinta erinomaisesti. Löydätkin varmasti parhaat kuoret puhelimeesi, eikä sinun tarvitse enää ikinä huolestua pienistä arkisista osumista. Kun olet löytänyt käyttöösi parhaiten soveltuvan kuorimallin, laita se tilaukseen muutamalla klikkauksella ja me toimitamme sen sinulle todella nopeasti. Parhaassa tapauksessa saat tilaamasi Huawei Honor 8S suojakuoret omaan postilaatikkoosi heti tilausta seuraavaksi päiväksi.

Valitse läpinäkyvät tai värilliset Honor 8S kuoret

Jos haluat pitää Huawei Honor 8S puhelimesi mahdollisimman ohuena, niin suosittelemme tutustumaan valikoimamme sivuja ja taustaa suojaaviin kuoriin. Ne on tehty yleensä läpikuultaviksi ja siten huomaamattomiksi. Esimerkiksi ultraohut suojakuori tarjoaa puhelimelle hyvän suojan kolhujen varalle, mutta ei lisää puhelimeen juurikaan paksuutta. Pehmeästä TPU-muovista valmistetut Honor 8S kuoret eivät pääse luistamaan käsistä tai liukkailta pöytäpinnoilta. Tämä on hyväksi havaittu ominaisuus, sillä suurin osa puhelinten rikkoontumisista johtuu laitteen liukumisesta pois tasolta.

Värilliset suojakuoret ovat hyvä tapa tehdä Honor 8S puhelimesta täysin erilainen laite kuin kenelläkään muulla. Puhelinta on saatavana mustana, kultaisena sekä sinisenä, joten kuoret tekevät siihen pirteän värimaailman. Valittavana on esimerkiksi ruusukultaisia, pinkkejä, valkoisia tai sinisiä vaihtoehtoja. Helppo ja edullinen tapa suojata puhelin joka puolelta tehokkaasti ja saada siitä samalla uuden värinen.

Saavuta maksimaalinen suojaus Huawei Honor 8S puhelimeesi

Suojakuoret ovat ensimmäinen osa täydellisen suojauksen saavuttamiseksi. Suosittelemmekin hankkimaan myös iskunkestävän Huawei Honor 8S puhelimen 9H panssarilasin puhelimesi näytön turvaksi. Näin voit olla varma, että näyttö pysyy ehjänä suurenkin osuman jälkeen. Helposti paikoilleen asetettava panssarilasi on tuntumaltaan samanlainen kuin puhelimen oma näyttö ja se toimii moitteettomasti yhdessä kaikkien Honor 8S kuorten kanssa!