Huawei Honor 7A kuoret

Huawei Honor 7A kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Toisille mieluisin vaihtoehto suojaukseen ovat lompakkomalliset Huawei Honor 7A kuoret, joihin saa kätevästi mukaan tärkeimmät maksukortit ja kotelon läppä suojaa puhelimen näyttöä. Toiset taas tykkäävät puhelimen takaosan ja sivut suojaavista suojista, joita käyttäessä on aina vapaa pääsy puhelimeen ja puhelin pysyy ohuena, joten se mahtuu edelleen hyvin taskuun. Valitse siis käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 7A kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta suoja on käyttöösi sopiva ja sinulle mieluinen. Ja muistathan vielä suojata laitteesi näytön yhteensopivalla panssarilasilla. Tarjoamme Huawei Honor 7A kuoriin ja panssarilaseihin aina ilmaisen ja nopean toimituksen kotimaisesta varastostamme!

Honor 7A

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 7A kuoret luovat laitteestasi persoonallisen

    Huawei Honor 7A julkaistiin maailmalla huhtikuussa 2018, mutta Suomeen se rantautui vasta muutamia kuukausia myöhemmin. Ulkoisilta mitoiltaan (152.4 x 73 x 7.8mm) se on identtinen aikaisemmin julkaistun Huawei Y6 2018 puhelimen kanssa. Ainut ulkoinen ero näissä kahdessa mallissa on se, että Huawei Honor 7A laitteessa on takana sormenjälkitunnistin, jonka avulla puhelimen saa auki yhdellä sormen kosketuksella. Suuri 5,7 tuuman 18:9 –kuvasuhteen näyttö viimeistelee laitteen ulkonäön tyylikkäästi. Värimaailmasta löytyy mustaa, kultaa ja sinistä, jotta jokainen löytää varmasti itselleen juuri sopivimman värivaihtoehdon. Jos kuitenkaan mikään näistä vaihtoehdoista ei ole mieleesi, niin onneksi Huawei Honor 7A kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen ja näköisen kuin itse haluat. 

    Huawei Honor 7A kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen

    Sen lisäksi, että Huawei Honor 7A kuoret viimeistelevät laitteesi ulkonäön, niin ne myös suojaavat laitettasi iskuja ja kolhuja vastaan. Ne varmistavat, että laitteesi säilyy ehjänä ja voit nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa. Omaan käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 7A kuoret löydätkin helpoiten, kun mietit mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Haluatko, että liukas puhelin pysyy loistavasti käsissä? Vai, että Huawei Honor 7A kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Entä kuinka tärkeää sinulle on kuorien ulkonäkö? Tai haluatko kantaa Huawei Honor 7A kuoressa tärkeimpiä maksukorttejasi? Mietittyäsi näitä kysymyksiä sinun on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin ja löytää itsellesi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen. 

    Huawei Honor 7A kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

    Käyttöö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä