Huawei Honor 7A kuoret

Huawei Honor 7A kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat.. Ja muistathan vielä suojata laitteesi näytön yhteensopivalla panssarilasilla.

Tuotteet

1 tuote

Huawei Honor 7A kuoret luovat laitteestasi persoonallisen

Huawei Honor 7A julkaistiin maailmalla huhtikuussa 2018, mutta Suomeen se rantautui vasta muutamia kuukausia myöhemmin. Ulkoisilta mitoiltaan (152.4 x 73 x 7.8mm) se on identtinen aikaisemmin julkaistun Huawei Y6 2018 puhelimen kanssa. Ainut ulkoinen ero näissä kahdessa mallissa on se, että Huawei Honor 7A laitteessa on takana sormenjälkitunnistin, jonka avulla puhelimen saa auki yhdellä sormen kosketuksella. Suuri 5,7 tuuman 18:9 –kuvasuhteen näyttö viimeistelee laitteen ulkonäön tyylikkäästi. Värimaailmasta löytyy mustaa, kultaa ja sinistä, jotta jokainen löytää varmasti itselleen juuri sopivimman värivaihtoehdon. Jos kuitenkaan mikään näistä vaihtoehdoista ei ole mieleesi, niin onneksi Huawei Honor 7A kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen ja näköisen kuin itse haluat. 

Huawei Honor 7A kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen

Sen lisäksi, että Huawei Honor 7A kuoret viimeistelevät laitteesi ulkonäön, niin ne myös suojaavat laitettasi iskuja ja kolhuja vastaan. Ne varmistavat, että laitteesi säilyy ehjänä ja voit nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa. Omaan käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 7A kuoret löydätkin helpoiten, kun mietit mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Haluatko, että liukas puhelin pysyy loistavasti käsissä? Vai, että Huawei Honor 7A kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Entä kuinka tärkeää sinulle on kuorien ulkonäkö? Tai haluatko kantaa Huawei Honor 7A kuoressa tärkeimpiä maksukorttejasi? Mietittyäsi näitä kysymyksiä sinun on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin ja löytää itsellesi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen. 

Huawei Honor 7A kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

Käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 7A kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Panssarilasi suojaa laitteesi näytön ja onkin usein sen pelastava tekijä, joka pelastaa puhelimen rikkoutumiselta sen tipahtaessa käsistä. Se on helppo asentaa näytön päälle ja täysin huomaamaton, sillä tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ilman panssarilasia. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Honor 7A kuorien kanssa.

Tarjoamme kaikkiin Huawei Honor 7A kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean 1-2 arkipäivän toimituksen. Ja muistathan, että meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!