Huawei kuoret

Huawei on kiinalainen yhtiö, joka on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista mobiililaitevalmistajista. Yhtiön markkinaosuus on kasvanut sekä Suomessa että muuallakin maailmassa, sillä valmistaja tekee hinta- laatusuhteeltaan erinomaisia puhelimia.

Tuotteet

1117 tuotetta

Huawei puhelimien kuoret

Huawei on noussut viime vuosina rytinällä yhdeksi maailman ja Suomen suosituimmista älypuhelinvalmistajista. Suurena syynä tähän on monipuolinen Android käyttöjärjestelmä sekä suorastaan loistava hinta- laatusuhde. Erinomaisia esimerkkejä hinta-laatusuhteen kohtaamisesta ovat mallit Honor 8 sekä P20 Lite. Huawei tarjoaa tehokkaita ja tyylikkäitä puhelimia, jotka kestävät hyvin etenkin, jos niiden lisätarvikkeeksi hommaa kuoret ja suojakuoret, edellisiin esimerkkeihin viitaten löydät Honor 8:n kuoret sekä P20 Lite:n kuoret meiltä! Tyylikkäät Huawei puhelimet tarvitsevat seurakseen tyylikkäät kuoret ja suojakuoret, jotta arkipäivissä mukana kulkeva laite kestäisi mukana kovimmassakin menossa.

Lompakko suojakotelot ovat erinomaiset kuoret ja suojakuoret Huawei puhelimille, sillä ne istuvat täydellisesti laitteiden päälle. Tämän lisäksi kuoret ja suojakuoret suojaavat puhelinta, mutta myös toimivat kätevänä lompakon korvikkeena. Huawei kuoret ja suojakuoret ovat vain yksi osa lisätarvikkeita, sillä tarjolla on monia muitakin tärkeitä tarvikkeita. Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Huawei puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla.

Silikonimaiset Huawei puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Huawei puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä. Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi. Huawei kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Huawei kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Huawei kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Huawei puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä.

Huawei puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan. Huawei puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.