iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret eivät lisää puhelimeen juurikaan paksuutta, mutta ne tarjoavat moninkertaisen suojan verrattuna suojaamattomaan puhelimeen. Ohuimmat kuoret ovat jopa alle 1mm paksuisia, eli käytännössä huomaamattomia. Myöskään kaikista jämäkimmät iPhone 6 Plus / 6s Plus lompakko suojakotelot eivät ole kovinkaan paksuja, sillä ne lisäävät laitteen ulkomittoihin maksimissaan joitain millimetrejä per suunta. Puhelimesi mahtuu edelleenkin taskuun erinomaisesti, joten liiasta paksuudesta iPhone 6 Plus / 6s Plus kuorten ostaminen ei varmastikaan jää kiinni. Tilaa Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus luuriasi erinomaisesti varjelevat suojat ja muut lisätarvikkeet helposti Mobiilitukusta, eikä sinun tarvitse maksaa toimituksesta yhtikäs mitään!

iPhone 6 Plus / 6s Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Osta suojaavat iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret

     Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimelle on olemassa monenlaisia suojakuoria, joten ensikertalaisen voi olla hankalaa löytää omaan käyttöönsä täydellisesti sopivat suojat. Autammekin sinua löytämään sopivan iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoren vaihe vaiheelta, niin löydät varmasti parhaan tavan suojata puhelimesi rikkoontumiselta.

     Kuinka kattavasti haluat suojata laitteesi? Mikäli etsit maksimaalista suojaa Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimeesi, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon, jossa on magneetilla sulkeutuva kansiläppä. Tämä tarjoaa parhaan mahdollisen suojan edulliseen hintaan, sillä myös iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimen 5,5” suuruinen näyttö on turvassa rikkoontumiselta. Jos taas haluat pitää luurin mahdollisimman ohuena, suosittelemme hankkimaan sen päälle ohuen kuoren, joka jättää näytön vaille suojaa. Yhdessä panssarilasin kanssa pelkkä suojakuorikin toimii erinomaisesti ja pitää naarmut loitolla.

     Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimelle on saatavana monissa väreissä olevia koteloita ja kuoria, joten seuraavaksi sinun tuleekin löytää sinua miellyttävä värimaailma ja valmistusmateriaali. Jos haluat mennä massan mukana, valitse musta tai valkoinen suoja. Jos taas haluat jotain värikkäämpää, kannattaa tutustua pinkkeihin, hopeisiin ja kultaisiin kuoriin. Myös lompakko suojakoteloita on saatavan iPhone 6 Plus / 6s Plus yhteensopivana monissa sateenkaaren väreissä. Valinnan jälkeen, lisää tuote ostoskoriin ja viimeistele helpot ostoksesi kassalla!

     Kuoret ovat välttämättömyys Apple iPhone 6 Plus / 6s Plussalle

     Ulkomuodoltaan suuri koko ja suurikokoinen näyttö ovat tunnusomaista sekä iPhone 6 Plus että iPhone 6s Plus puhelimelle, mitkä ovat itseasiassa ulkoisilta mitoiltaan täysin identtiset. Sinu

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä