iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret eivät lisää puhelimeen juurikaan paksuutta, mutta ne tarjoavat moninkertaisen suojan verrattuna suojaamattomaan puhelimeen. Ohuimmat kuoret ovat jopa alle 1mm paksuisia, eli käytännössä huomaamattomia.

Tuotteet

1 tuote

Osta suojaavat iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimelle on olemassa monenlaisia suojakuoria, joten ensikertalaisen voi olla hankalaa löytää omaan käyttöönsä täydellisesti sopivat suojat. Autammekin sinua löytämään sopivan iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoren vaihe vaiheelta, niin löydät varmasti parhaan tavan suojata puhelimesi rikkoontumiselta.

Kuinka kattavasti haluat suojata laitteesi? Mikäli etsit maksimaalista suojaa Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimeesi, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon, jossa on magneetilla sulkeutuva kansiläppä. Tämä tarjoaa parhaan mahdollisen suojan edulliseen hintaan, sillä myös iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimen 5,5” suuruinen näyttö on turvassa rikkoontumiselta. Jos taas haluat pitää luurin mahdollisimman ohuena, suosittelemme hankkimaan sen päälle ohuen kuoren, joka jättää näytön vaille suojaa. Yhdessä panssarilasin kanssa pelkkä suojakuorikin toimii erinomaisesti ja pitää naarmut loitolla.

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimelle on saatavana monissa väreissä olevia koteloita ja kuoria, joten seuraavaksi sinun tuleekin löytää sinua miellyttävä värimaailma ja valmistusmateriaali. Jos haluat mennä massan mukana, valitse musta tai valkoinen suoja. Jos taas haluat jotain värikkäämpää, kannattaa tutustua pinkkeihin, hopeisiin ja kultaisiin kuoriin. Myös lompakko suojakoteloita on saatavan iPhone 6 Plus / 6s Plus yhteensopivana monissa sateenkaaren väreissä. Valinnan jälkeen, lisää tuote ostoskoriin ja viimeistele helpot ostoksesi kassalla!

Kuoret ovat välttämättömyys Apple iPhone 6 Plus / 6s Plussalle

Ulkomuodoltaan suuri koko ja suurikokoinen näyttö ovat tunnusomaista sekä iPhone 6 Plus että iPhone 6s Plus puhelimelle, mitkä ovat itseasiassa ulkoisilta mitoiltaan täysin identtiset. Sinun ei siis tarvitse pähkäillä sopiiko iPhone 6 Plus kuoret iPhone 6s Plus puhelimeen ja toisinpäin, koska kyllähän ne sopivat!

Suuri koko asettaa kuitenkin myös haasteita, sillä etenkin iso 5,5” kokoinen näyttö on aina alttiina osumille, eikä suuresta laitteesta saa helposti tukevaa otetta vähänkään pienemmällä kämmenellä. Onneksi meillä on olemassa monenlaisia suojakuoria suojaamaan puhelinta pudotuksilta ja muilta osumilta! Aseta puhelimesi päälle esimerkiksi ohutprofiilinen kuori, jonka sivuista saa loistavan otteen verrattuna laitteen liukkaisiin sivuihin. Esimerkiksi iPhone 6 Plus / 6s Plus puhelimen suojakotelot suojaavat myös näyttöä rikkoontumiselta, etenkin kannella varustetut flip cover malliset suojat. Pelkästään tähän ei kannata luottaa, vaan maksimoida suojaus iskunkestävällä panssarilasilla

Löydä omaan tyyliisi sopivat iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret 

Vaatteita on olemassa erilaisia, jotta voimme kaikki näyttää erilaisilta. Samasta syystä myös suojakuoria on erilaisia, eikä sinun iPhone 6 Plus / 6s Plussan tarvitse näyttää samalta kuin vieruskaverin. Onko sinun värisi klassinen musta, kirkas valkoinen vai jokin muu? Voit miettiä samaa myös materiaaleista: miellyttääkö sinua kovamuovinen, nahkainen, vai silikonimaisen pehmeä taustaa suojaava kuori. Jokaisessa materiaalissa ja mallissa on omat erikoisuutensa, joten voit valita, vaikka useamman erilaisen kuoren puhelimesi turvaksi ja tyyliksi, joita on sitten helppo vaihtaa tarvittaessa nopeastikin! Väreistä musta on ehdoton kestosuosikki, sillä se sopii kaikille käyttäjille. Viime vuosina myös kulta on noussut yhdeksi suosituimmista iPhone 6 Plus / 6s Plus suojakoteloiden väreistä. Läpinäkyvyys on myös in tänä päivänä.

Lompakkomalliset ja kannella varustetut iPhone 6 Plus / 6s Plus kotelot ovat suojaavuudeltaan ja käytettävyydeltään ehkä monipuolisimmat, koska tällöin puhelin on suojattuna joka puolelta, ei vain sivuilta ja kulmista. Myös iskunkestävät pelkkää takakantta ja kulmia suojaavat kuoret ovat erinomainen valinta ja tyypillisesti hieman ohuempia verrattuna kotelomallisiin.