iPhone SE (2022) kuoret

Kolmannen sukupolven suuresti päivitetystä Apple iPhone SE (2022) puhelimesta kannattaa ehdottomasti huolehtia jo ensimmäisestä päivästä lähtien hankkimalla sille suojakuoret ja kaveriksi vielä panssarilasin, jotta myös upea ja tehokas näyttö säilyy ehjänä. Suuresta valikoimastamme löydät toinen toistaan ihanampia suojakuoria, sillä Apple iPhone SE (2022) puhelimelle käyvät samat tuotteet kuin sen edeltäjällekin. Toimitamme kaikki tuotteet supernopeasti suoraan kotiovellesi ja tilatessasi esimerkiksi juurikin Apple iPhone SE (2022) suojakuoria ja muita -tuotteita yli 15 eurolla, tarjoamme sinulle toimituksen täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on myös aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Kuorilla suojaa kolmannen sukupolven Apple iPhone SE (2022) huippupuhelimelle

     Apple on julkistanut vuoden 2022 ensimmäisessä julkistustilaisuudessaan uuden 3. sukupolven iPhone SE:n, joka tuo mukanaan lisää suorituskykyä iPhone 13 -puhelimista tutulla A15 Bionic -järjestelmäpiirillä sekä 5G-tuen. Päivitetyn järjestelmäpiirin ansiosta esimerkiksi sovellukset ja pelit latautuvat hetkessä ja toimivat entistä sujuvammin. Lisäksi puhelimen uskomattoman sulava graafinen suorituskyky tekee pelaamisesta nautinnon. Kyseessä on siis ehdottomasti puhelin, joka kannattaa suojata sen verran hyvin, jotta voit nauttia siitä vielä mahdollisimman pitkään. Parhaimman suojan saat hankkimalla Apple iPhone SE (2022) puhelimeen suojakuoret sekä panssarilasin, jotka yhdessä muodostavat vastustamattoman tehokkaan suojan kaikkia arjen iskuja ja kolhuja vastaan. Kuoria meiltä löytyy todella kattava valikoima, joten eikun rohkeasti tutustumaan.

     Samat suojakuoret sopivat usealle Applen mallille

     Koska kyseessä on jo kolmannen sukupolven puhelin samoilla ulkoisilla spekseillä ja rakenteella, niin Apple iPhone SE (2022) mallille sopivat kaikki samat tuotteet kuin sen edeltäjällekin. Näin mekin pystymme välttämään turhaa hävikkiä, kun samat suojakuoret sopivat useammalle puhelimelle. Suojakuoria meillä on todellakin upea valikoima Apple iPhone SE (2022) mallille, sillä ihania värejä, näyttäviä kuvioita ja monenlaisia materiaaleja löytyy lukuisa määrä. Mikäli kaipaat kuorilta enemmän suojaavuutta ja käytännöllisyyttä, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinulle erinomaisesti. Jos taas puolestasi haluat säilyttää Apple iPhone SE (2022) puhelimen ohuen ja virtaviivaisen olemuksen, niin rungon suojaavat kuoret ovat täydellinen valinta.

     S

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä