iPhone SE (2022) kuoret

Kolmannen sukupolven suuresti päivitetystä Apple iPhone SE (2022) puhelimesta kannattaa ehdottomasti huolehtia jo ensimmäisestä päivästä lähtien hankkimalla sille suojakuoret ja kaveriksi vielä panssarilasin, jotta myös upea ja tehokas näyttö säilyy ehjänä

Tuotteet

223 tuotetta

Kuorilla suojaa kolmannen sukupolven Apple iPhone SE (2022) huippupuhelimelle

Apple on julkistanut vuoden 2022 ensimmäisessä julkistustilaisuudessaan uuden 3. sukupolven iPhone SE:n, joka tuo mukanaan lisää suorituskykyä iPhone 13 -puhelimista tutulla A15 Bionic -järjestelmäpiirillä sekä 5G-tuen. Päivitetyn järjestelmäpiirin ansiosta esimerkiksi sovellukset ja pelit latautuvat hetkessä ja toimivat entistä sujuvammin. Lisäksi puhelimen uskomattoman sulava graafinen suorituskyky tekee pelaamisesta nautinnon. Kyseessä on siis ehdottomasti puhelin, joka kannattaa suojata sen verran hyvin, jotta voit nauttia siitä vielä mahdollisimman pitkään. Parhaimman suojan saat hankkimalla Apple iPhone SE (2022) puhelimeen suojakuoret sekä panssarilasin, jotka yhdessä muodostavat vastustamattoman tehokkaan suojan kaikkia arjen iskuja ja kolhuja vastaan. Kuoria meiltä löytyy todella kattava valikoima, joten eikun rohkeasti tutustumaan.

Samat suojakuoret sopivat usealle Applen mallille

Koska kyseessä on jo kolmannen sukupolven puhelin samoilla ulkoisilla spekseillä ja rakenteella, niin Apple iPhone SE (2022) mallille sopivat kaikki samat tuotteet kuin sen edeltäjällekin. Näin mekin pystymme välttämään turhaa hävikkiä, kun samat suojakuoret sopivat useammalle puhelimelle. Suojakuoria meillä on todellakin upea valikoima Apple iPhone SE (2022) mallille, sillä ihania värejä, näyttäviä kuvioita ja monenlaisia materiaaleja löytyy lukuisa määrä. Mikäli kaipaat kuorilta enemmän suojaavuutta ja käytännöllisyyttä, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinulle erinomaisesti. Jos taas puolestasi haluat säilyttää Apple iPhone SE (2022) puhelimen ohuen ja virtaviivaisen olemuksen, niin rungon suojaavat kuoret ovat täydellinen valinta.

Suojakuorien lisäksi paljon muuta

Valikoimamme ei rajoitu pelkästään Apple iPhone SE (2022) suojakuoriin ja muihin -tuotteisiin, vaan meillä on paljon muutakin. Lisätarvike osiostammelöydät toinen toistaan kätevämpiä välineitä ja tarvikkeita Apple iPhone SE (2022) puhelimelle. Kenties näin kesän saapuessa tarvitsisit Juoksukoteloa aurinkoisille lenkkipoluille? Tai vedenkestävää suojapussia, jotta upea Apple iPhone SE (2022) puhelimesi säilyy ehjänä myös kalastusreissuilla. Meillä on myös mahtava valikoima supersuosittuja PopSocketseja, jotka helpottavat puhelimen joka päiväistä käyttöä. Lähes kaikkia lisätarvikkeita voit käyttää ihan normaalisti myös Apple iPhone SE (2022) kuorien kanssa, joten sinun ei koskaan tarvitse erikseen irrotella suojakuoria ja altistaa puhelintasi erilaisille kolhuille.