iPhone SE / 5s / 5

Apple iPhone 5 / 5s / SE kuoret ovat hyödyllisiä jokaisen ihmisen käyttötarkoituksiin, sillä puhelin tuntuu olevan enemmän tai vähemmän meidän jokaisen kädenjatkeena ja haluamme pitää sen ehjänä mahdollisimman pitkään. Miksi siis Apple iPhone 5 / 5s / SE kuoret ovat kaikille hyödylliset? Yksinkertaisesti siitä syystä, että kuoret lisäävät Apple iPhone 5 / 5s / SE puhelimen kestävyyttä putoamisissa, hankautumisissa ja muissa puhelimen ulkopintoja rasittavissa hetkissä. Toinen hyvä syy hankkia Apple iPhone 5 / 5s / SE kuoret on, että niillä voi kustomoida oman laitteensa ulkonäön ja toiminnallisuuden omaan käyttöön mieluisaksi. Voit kuljettaa esimerkiksi kortteja ja rahaa samassa kotelossa laitteen kanssa. Apple iPhone 5 / 5s / SE kuoret toimitetaan 1-3 arkipäivässä, eikä postikuluja ole!

iPhone SE / 5s / 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Yhdet Apple iPhone SE / 5 / 5s kuoret sopivat kolmeen eri puhelimeen

     Vaikka Apple iPhone 5, 5s että SE on julkaistu eri vuosina, ovat ne ulkoisilta mitoiltaan täysin identtiset 123.8 x 58.6 x 7.6 mm. Tämä onkin kätevää, sillä jos vaihdat näiden mallien sisällä laitteesta toiseen, sinun ei tarvitse vaihtaa kuoria. Ellet sitten halua päivittää uuden puhelimen mukana myös uuden ilmeen, koska kuoret ovat kuitenkin kulutustavaraa eikä uuteen laitteeseen ole mielekästä laittaa kuluneita kuoria. 

     Apple iPhone SE on kompakti kaveri

     Apple iPhone SE julkaistiin maaliskuussa 2016 ja on ulkomitoiltaan tismalleen samankokoinen kuin edeltäjänsä Apple iPhone 5s. Apple iPhone SE on varusteltu 4.0” näytöllä ja onkin kooltaan erin kompakti ja painaa ainoastaan 113 grammaa. Pienen kokonsa ansiosta se sopii hyvin kulkemaan taskussa viemättä paljoa tilaa. Se on edeltäjäänsä Apple iPhone 5s verrattuna huomattavasti tehokkaampi ja varusteltu esimerkiksi paremmalla kameralla ja kestävämmällä akulla. Apple iPhone SE onkin loistava kaveri kuvaukseen, sillä 12 megapikselin kameralla kuvat onnistuvat aina. Apple iPhone SE puhelimen värimaailmasta löytyy tähtiharmaa, hopea, kulta ja ruusukulta vaihtoehdot, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluisin vaihtoehto. Apple iPhone SE muistitilaa löytyy aina 16GB lähtien 128GB asti riippuen minkä vaihtoehdon päätyy ostamaan. Jos verrataan SE:n kokoa esimerkiksi vuoden 2017 julkaistuun iPhone X:ään, niin suuresta kokoerosta voidaan todellakin puhua. Kompaktius ei siis ole vain myyntimiesten mainoskikka!

     Arkipäivän tilanteita, joissa iPhone 5 / 5s / SE kuoret pelastavat puhelimesi

     Jokaisen on varmasti helppoa kuvitella tilanne, jossa pidät puhelinta kädessäsi,

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä