iPhone SE / 5s / 5 kuoret

iPhone SE kuoret viimeistelevät tämän kompaktin tehopakkauksen iskunkestäväksi puhelimeksi. Aseta puhelimen päälle joko kannellinen suojakotelo tai sitten hieman ohuempi suoja, jolloin sinun ei tarvitse pelätä jokaista kolhua tai iskua. Suojakotelo tarjoaa puhelimelle kaikista parhaan suojan, sillä peittäähän se laitteen joka puolelta: edestä, takaa sekä jokaiselta sivulta. Kansiläppä pysyy tiukasti kiinni näytön päällä, sillä kansi sulkeutuu magneetin avulla paikoilleen. Näin helppoa on tämän 4,0” iPhone SE:n näytön sekä rungon suojaaminen. Mikäli haluat vielä lisätä näytön päälle panssarilasin, ei sinun tarvitse huolestua juuri mistään puhelimeen tulevasta osumasta. Tarjoamme kaikki kätevät puhelinsuojat kotimaisessa verkkokaupassamme ja toimitamme tilatut tuotteet nopeasti, ilman minkäänlaisia postikuluja. Tervetuloa tilaamaan parhaat puhelintarvikkeet!

iPhone SE / 5s / 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    iPhone SE kuoret parantavat käytettävyyttä

    Puhelimen suojat eivät ole pelkästään suojaamista varten, vaan niihin on yleensä lisätty käyttöä parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi suojakotelot ovat ehkä monipuolisin puhelintarvike, mitä on olemassa. Koteloiden kansiläppä on hyvin monikäyttöinen, sillä ne tarjoavat erinomaisen suojan iPhone SE:n neljän tuuman näytölle. Toinen hyvä ominaisuus kannessa on niissä olevat korttipaikat, joihin voi asettaa 1-3 korttia sekä pari seteliä. Nämä lompakon ominaisuudet takaavat, ettei sinun tarvitse ottaa mukaasi erillistä lompakkoa.

    Suojakotelot on luotu taittumaan mukavaan katselukulmaan. Näin puhelimen näytöltä katsottavat videot saa parempaan asentoon ja valittu asento myös pysyy. Sinun ei tarvitse rasittaa kättä tai tehdä omatoimisia virityksiä puhelimen pystyssä pysymiseen, sillä kotelo hoitaa sen. Kaikkien suojakuorten pintamateriaaleiksi on valittu liukumattomia materiaaleja. Syykin on selvä: silikonimaisista materiaaleista saa hyvän otteen, eikä iPhone SE pääse lipsahtamaan kädestä.

    Kuorilla uusia värejä iPhone SE puhelimeen!

    Suojaavuus on monille tärkein yksittäinen tekijä, miksi hankkia puhelinsuojat. Toinen hyvä syy on, että niiden avulla puhelimen ulkonäön ja värin saa tehtyä omaan värisilmään sopivaksi. Voit valita esimerkiksi pinkit, punaiset, mustat, kultaiset, hopeiset tai ruskeat suojat. Valikoimassamme on tarjolla useita erilaisia värisävyjä sekä materiaaleja, joiden avulla voit muuttaa iPhone SE puhelimen ulkonäön yksilölliseksi. 

    Materiaaleista suosituimpia ovat erityisesti silikonimainen TPU-muovi, josta on tehty lähes kaikki puhelimen taustaa suojaavat kuoret. Myös hieman kovempi ja paremmin iskuja kest&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä