iPhone SE / 5s / 5 kuoret

iPhone SE kuoret viimeistelevät tämän kompaktin tehopakkauksen iskunkestäväksi puhelimeksi. Aseta puhelimen päälle joko kannellinen suojakotelo tai sitten hieman ohuempi suoja, jolloin sinun ei tarvitse pelätä jokaista kolhua tai iskua.

Tuotteet

9 tuotetta

iPhone SE kuoret parantavat käytettävyyttä

Puhelimen suojat eivät ole pelkästään suojaamista varten, vaan niihin on yleensä lisätty käyttöä parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi suojakotelot ovat ehkä monipuolisin puhelintarvike, mitä on olemassa. Koteloiden kansiläppä on hyvin monikäyttöinen, sillä ne tarjoavat erinomaisen suojan iPhone SE:n neljän tuuman näytölle. Toinen hyvä ominaisuus kannessa on niissä olevat korttipaikat, joihin voi asettaa 1-3 korttia sekä pari seteliä. Nämä lompakon ominaisuudet takaavat, ettei sinun tarvitse ottaa mukaasi erillistä lompakkoa.

Suojakotelot on luotu taittumaan mukavaan katselukulmaan. Näin puhelimen näytöltä katsottavat videot saa parempaan asentoon ja valittu asento myös pysyy. Sinun ei tarvitse rasittaa kättä tai tehdä omatoimisia virityksiä puhelimen pystyssä pysymiseen, sillä kotelo hoitaa sen. Kaikkien suojakuorten pintamateriaaleiksi on valittu liukumattomia materiaaleja. Syykin on selvä: silikonimaisista materiaaleista saa hyvän otteen, eikä iPhone SE pääse lipsahtamaan kädestä.

Kuorilla uusia värejä iPhone SE puhelimeen!

Suojaavuus on monille tärkein yksittäinen tekijä, miksi hankkia puhelinsuojat. Toinen hyvä syy on, että niiden avulla puhelimen ulkonäön ja värin saa tehtyä omaan värisilmään sopivaksi. Voit valita esimerkiksi pinkit, punaiset, mustat, kultaiset, hopeiset tai ruskeat suojat. Valikoimassamme on tarjolla useita erilaisia värisävyjä sekä materiaaleja, joiden avulla voit muuttaa iPhone SE puhelimen ulkonäön yksilölliseksi. 

Materiaaleista suosituimpia ovat erityisesti silikonimainen TPU-muovi, josta on tehty lähes kaikki puhelimen taustaa suojaavat kuoret. Myös hieman kovempi ja paremmin iskuja kestävä akryyli on suosittu materiaali. Molempien hyvänä puolena on niiden liukumattomuus, joten puhelin ei pääse liukumaan esimerkiksi pöydältä kovalle lattiapinnalle. Kannellisissa lompakko suojakoteloissa materiaaleina ovat pääasiassa vegaaninen keinonahka tai aito nahka. Molemmat ovat tuntumaltaan samanlaiset: kestävät ja elegantit. Keinonahkaa tosin on saatavana useammissa väreissä kuin aitoa. 

Kaikki muut lisätarvikkeet toimivat yhdessä suojien kanssa 

Kun käytät Apple iPhone SE:n päällä suojuksia, niin sinun ei tarvitse tinkiä muiden lisätarvikkeiden käytöstä. Voit käyttää kuulokkeita, autotelineitä ja kaapeleita vaivattomasti puhelinkuorten ollessa paikallaan. Suojia ei tarvitse koskaan irrottaa, paitsi jos haluat vaihtaa ne toisenlaisiin. Löydät kattavasta valikoimastamme myös kaikki tärkeimmät lisätarvikkeet, joten tervetuloa tutustumaan jännittäviin tuotteisiin!