iPhone 11 Pro kuoret

Apple iPhone 11 Pro puhelimelle löydät sille räätälöidyt kuoret, jotka istuvat täydellisesti puhelimeen, jättäen liitännät ja kameran aukot vapaaksi. Puhelimen suojausta ajatellessa mieleen tulevat perinteiset puhelimen suojatuotteet kuten Apple iPhone 11 Pro suojakuoret, lompakkokotelot ja sekä suosituimpana näytön panssarilasit. Tärkeää suojaamisessa onkin, että laite suojataan kauttaaltaan: niin näytön kuin puhelimen takaosistakin. Miksi ihmeessä Apple iPhone 11 Pro kuoret sitten kannattaa hankkia? Koska kuoret suojaavat puhelinta rikkoontumiselta ja säilyttävät puhelimen ulkonäön uudenveroisena. Muista siis hankkia omat Apple iPhone 11 Pro kuoret ennen kuin on liian myöhäistä. Tilaa heti kotimaisesti Mobiilitukusta, sillä meiltä saat ILMAISEN ja nopean toimituksen, sekä Suomen parhaan palvelun!

iPhone 11 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 11 Pro sai alumiinirungon sijasta lasirungon

     Apple iPhone 11 Pro julkaistiin syyskuussa 2019, kahden muun uuden Apple puhelimen ohella. Apple iPhone 11 Pro omaa Super Retina XDR OLED- näytön, joka on markkinoiden korkeinta tasoa. Puhelimesta löytyy myös kolme takakameraa ja etupuolelta löytää Applen puhelimista tutun ”notchin”. Apple iPhone 11 Pro on siis tämän vuoden parhaimman puhelimen tittelistä taistelemassa. Muista suojata tämä kallis ja tyylikäs puhelin sille sopivilla suojakuorilla ja panssarilasilla! Et varmaan halua, että puhelin menee rikki tai sen arvo laskee? Kuoret pitävät huolen tästä!

     Apple iPhone 11 Pro kuoret voit yhdistää outfittiisi

     Vaatteita on olemassa erilaisia, jotta voimme kaikki näyttää erilaisilta. Samasta syystä myös suojakuoria on erilaisia, eikä sinun iPhone 11 Pro tarvitse näyttää samalta kuin muiden. Onko sinun värisi klassinen musta, kirkas valkoinen vai jokin muu? Voit miettiä samaa myös materiaaleista: miellyttääkö sinua kovamuovinen, nahkainen, vai silikonimaisen pehmeä taustaa suojaava kuori. Jokaisessa materiaalissa ja mallissa on omat erikoisuutensa, joten voit valita, vaikka useamman erilaisen kuoren puhelimesi turvaksi ja tyyliksi, joita on sitten helppo vaihtaa tarvittaessa nopeastikin! Väreistä musta on ehdoton kestosuosikki, sillä se sopii kaikille käyttäjille. Viime vuosina myös kulta on noussut yhdeksi suosituimmista iPhone 11 Pro suojakoteloiden väreistä. Läpinäkyvät suojakuoret ovat suosittuja tänä päivänä, koska puhelimet ovat itsessään kauniin värisiä ja muotoisia.

     Apple iPhone 11 Pro lompakkokotelo toimii lompsan lailla

     Nykyään puhelimen suojista löytyy paljon erilaisia toimintoja, jotka voivat helpottaa puhelimen käyttöä monella tapaa. Puhelimen suojassa voi olla kuoresta nouseva seisontatuki, jonka avulla suojakuoren saa puhelimen asetettua kätevästi sivuttain esimerkiksi videoita tai pelejä var

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä