iPhone 14 Pro Max kuoret

Applen uusi lippulaivapuhelin iPhone 14 Pro Max on suojaamisen arvoinen laite! Meiltä löydät uutukaiselle puhelimellesi täydellisesti istuvat ja suojaavat iPhone 14 Pro Max kuoret. Valikoimassamme on puhelimen takaosan suojaavia suojakuoria että kansiläpällisiä lompakkokoteloita, joista löydät varmasti mieleisen tuotteen suojaamaan kallista puhelintasi. Takakuorissa on tarjontaa monissa eri väreissä ja kuvioissa, joilla saat personoitua puhelimestasi juuri itsesi näköisen. Käytännöllisistä iPhone 14 Pro Max lompakkokoteloista löydät korttipaikat tärkeimmille korteillesi ja kansiläppä suojaa samalla puhelimen arvokkainta osaa eli näyttöä. iPhone 14 Pro Max suojakuorien lisäksi suosittelemme suojaamaan puhelimen näytön iPhone 14 Pro Max panssarilasilla, ettei näyttö pääse rikkoutumaan. Valikoimastamme löydät myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten kaapeleita, latureita ja puhelinpidikkeitä. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

iPhone 14 Pro Max

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 14 Pro Max kuoret antavat puhelimellesi sen ansaitseman suojan

     Apple julkaisi uuden lippulaivamallinsa iPhone 14 Max Pro:n syyskuussa 2022. Kyseessä on ehdoton puhelinmarkkinoiden kärkinimi, josta löytyy Applen tehokkain prosessori, huippukamerat ja supertarkka Retina -näyttö, joka mukautuu käytön mukaan 1-120hz virkistystaajuudella. Puhelin on kauttaaltaan lasia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja reunoja lukuun ottamatta, joten puhelin osaa olla liukas käsissä. Tähän auttaa sopivat iPhone 14 Pro Max suojakuoret, joita löydät valikoimastamme runsaasti erilaisissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa.

     iPhone 14 Pro Max suojakuoren valinta

     Kun olet hankkinut tämän arvokkaan lippulaivamallin, kannattaa seuraavaksi katseet kääntää sopivan iPhone 14 Pro Max suojakuoren hankintaan. Tässä vaiheessa tuleekin varmasti mieleen, millä tapaa puhelimen haluaa suojata ja mitä suojakuorelta haluaa. Meiltä löydät perinteisiä puhelimen takaosan ja reunukset suojaavia iPhone 14 Pro Max kuoria, jotka pitävät puhelimen omat muodot esillä ja eivät tee puhelinta juurikaan paksummaksi. Näistä löydät monia eri värejä, materiaaleja ja kuvioita, joten mieluisa kuori löytyy varmasti! Mikäli haluat kuorelta enemmän käytännöllisyyttä, voi iPhone 14 Pro Max suojakotelo olla valintasi. Suojakoteloissa on näytön päälle kääntyvä kansiläppä, josta löydät kotelon mallista riippuen aina yhdestä jopa yhdeksään korttipaikkaa ja setelitaskun, johon saat mukana kulkevat setelit ja kuitit mukaasi. Kaikki iPhone 14 Pro Max suojakuoret ovat mitoitettu tarkasti puhelimelle sopivaksi ja liitinaukot sekä näppäimet ovat helposti käytettävissäsi, joten kuoria ei tarvitse irrottaa pois paikaltaan esimerkiksi latauksen ajaksi.

     Panssarilasi viimeistelee suojauksen

     Suosittelemme ehdottomasti käyttämään aina näytönsuojaa puhelimen näytöllä, oli suojakuoreksi valikoi

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä