iPhone 13 kuoret

Odotettu uutuus iPhone 13 on tyylikäs ja kaunis puhelin. Jos haluat että puhelin pysyy kauniina myös jatkossa, puhelin tarvitsee hyvin suojaavat suojakuoret.. Iphone 13 suojakuoria löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa.

Tuotteet

276 tuotetta

Apple iPhone 13 kuoret suojaavat puhelintasi kolhuilta ja iskuilta

Nykypäivänä puhelin kulkee mukana kaikkialle tilanteessa kuin tilanteessa ja tämän vuoksi puhelin altistuu jatkuvasti naarmuille ja iskuille. Uudet iPhone 13 suojakuoret pitävät kolhut kaukana itse puhelimesta ja pidentävät tätä kautta puhelimen käyttöikää. Puhelimesi näyttää hyvältä pidempään ja sen lisäksi vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta, joita puhelimen rikkoontuminen voi aiheuttaa. Tämän vuoksi iPhone 13 kannattaa suojata kerralla hyvin.

Valikoimastamme löytyy useita eri iPhone 13 suojakuoria eri materiaaleissa, väreissä ja kuoseissa. Suojakuorta ostaessa kannattaa miettiä, että mitä kuorelta haluaa. Jos haluat mahdollisimman huomaamattoman, mutta silti takakuoren suojaavan suojakuoren, kannattaa katseet kääntää läpinäkyvään ultraohueen kuoreen. Takakuoria löytyy myös paksumpia ja suojaavampia versioita. Näissä on värivaihtoehtoja aina pirteästä pinkistä perinteiseen mustaan, puhumattakaan erilaisista kuvioista joista voit valita mieleisesi persoonallisen kuoren puhelimellesi.

Mikäli haluat puhelimestasi normaalia hieman käytännöllisemmän, kannattaa sinun valita iPhone 13 lompakkokotelo. Lompakkokoteloissa on korttipaikkoja jopa 1-9 kortille, joten kuljetat samalla kortit ja henkilöllisyystodistukset mukana minne menetkin. Tällöin voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiisi. Lompakkokoteloiden tuoman käytännöllisyyden lisäksi ne antavat myös lisäsuojaa suojaten puhelimen näytön sen päälle taittuvan läpän avulla.

Näytön erillinen suojaus on ehdottoman tärkeää

Valitsitpa sitten perinteisen takakuoren tai yleishyödyllisen lompakkokuoren, kannattaa näyttö aina ehdottomasti suojata joko iPhone 13 panssarilasilla tai suojakalvolla. Näillä näytönsuojilla saat puhelimesi arvokkaimman osan suojattua tehokkaimmin. Suojakalvot ovat hyvä suoja naarmuja vastaan ja sopivat erityisen hyvin kaareville näytöille. Panssarilasit ovat paras suoja puhelimesi näytölle, kun ne suojaavat myös kovemmilta iskuilta ja puhelimen näyttö pysyy yleensä ehjänä, vaikka panssarilasi rikkoutuisikin. Näyttötuntuma pysyy kuitenkin samana, eli et edes huomaa panssarilasin olemassaoloa.

Kun tilaat meiltä iPhone 13 suojakuoret, saat yli 25€ tilauksiin nopean ja maksuttoman kirjetoimituksen  suoraan kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa.