iPhone 13 kuoret

Odotettu uutuus iPhone 13 on tyylikäs ja kaunis puhelin. Jos haluat että puhelin pysyy kauniina myös jatkossa, puhelin tarvitsee hyvin suojaavat suojakuoret. Iphone 13 suojakuoria löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Voit itse valita, haluatko suojata pelkästään takaosan ja sivut vai myös näytön. Mikäli valitset vain takaosan suojaavan kuoren, suosittelemme ehdottomasti iPhone 13 näytön suojaksi panssarilasia. Kun haluat suojata suojakuorella myös näytön, valikoimastamme löytyy useita erilaisia lompakkokoteloita joista löytyy myös korttipaikkoja esimerkiksi pankkikortteja varten. Näin saat hienosta puhelimestasi samalla sekä käytännöllisen että itsesi näköisen. Jos tilaat meiltä iPhone 13 suojatarvikkeet, niin saat kaupan päälle ilmaisen ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!

iPhone 13

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 13 kuoret suojaavat puhelintasi kolhuilta ja iskuilta

     Nykypäivänä puhelin kulkee mukana kaikkialle tilanteessa kuin tilanteessa ja tämän vuoksi puhelin altistuu jatkuvasti naarmuille ja iskuille. Uudet iPhone 13 suojakuoret pitävät kolhut kaukana itse puhelimesta ja pidentävät tätä kautta puhelimen käyttöikää. Puhelimesi näyttää hyvältä pidempään ja sen lisäksi vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta, joita puhelimen rikkoontuminen voi aiheuttaa. Tämän vuoksi iPhone 13 kannattaa suojata kerralla hyvin.

     Valikoimastamme löytyy useita eri iPhone 13 suojakuoria eri materiaaleissa, väreissä ja kuoseissa. Suojakuorta ostaessa kannattaa miettiä, että mitä kuorelta haluaa. Jos haluat mahdollisimman huomaamattoman, mutta silti takakuoren suojaavan suojakuoren, kannattaa katseet kääntää läpinäkyvään ultraohueen kuoreen. Takakuoria löytyy myös paksumpia ja suojaavampia versioita. Näissä on värivaihtoehtoja aina pirteästä pinkistä perinteiseen mustaan, puhumattakaan erilaisista kuvioista joista voit valita mieleisesi persoonallisen kuoren puhelimellesi.

     Mikäli haluat puhelimestasi normaalia hieman käytännöllisemmän, kannattaa sinun valita iPhone 13 lompakkokotelo. Lompakkokoteloissa on korttipaikkoja jopa 1-9 kortille, joten kuljetat samalla kortit ja henkilöllisyystodistukset mukana minne menetkin. Tällöin voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiisi. Lompakkokoteloiden tuoman käytännöllisyyden lisäksi ne antavat myös lisäsuojaa suojaten puhelimen näytön sen päälle taittuvan läpän avulla.

     Näytön erillinen suojaus on ehdottoman tärkeää

     Valitsitpa sitten perinteisen takakuoren tai yleishyödyllisen lompakkokuoren, kannattaa näyttö aina ehdottomasti suojata joko iPhone 13 panssarilasilla tai suojakalvolla. Näillä näytönsuojil

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä