iPhone 14 Plus kuoret

Apple iPhone 14 Plus on yksi neljästä 2022 syksyllä ilmestyneistä puhelinmalleista, ja voidaankin olettaa tämän mallin olevan yksi suosituimmista. Apple teki tänä vuonna melkoisen täyskäännöksen, koska he poistivat Mini mallinsa valikoimasta, ja tämä iPhone 14 Plus tuli tilalle. Erittäin suuri 6.7" tuumainen näyttö kiehtoo monia, ja lisäksi se on yksi halvimmista malleista, joten voimme odottaa myyntimenestystä. Nyt varmasti jo pohdit mistä saisit mieleiset suojakuoret, suojakotelot sekä näytönsuojat puhelimeesi. Oletkin jo aivan oikeassa paikassa, koska meiltä Mobiilitukusta löydät iPhone 14 Plus malliin laajan valikoiman erilaisia suojatarvikkeita, eli suojakotelot, suojakuoret, näytönsuojat ja muut tarvittavat lisätarvikkeet. Tulehan jo tutustamaan meidän valikoimaan, ja tilaa itsellesi mieleiset iPhone 14 Plus suojatarvikkeet. Toimitamme tilauksesi kotimaisesta varastosta supernopeasti, ja jos tulee jotain kysyttävää mieleen, meidän ammattitaitoiset asiakaspalvelijat auttavat sinua!

iPhone 14 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 14 Plus kuorilla pidennät puhelimesi käyttöikää

     Apple iPhone 14 Plus löytyy nyt kauppojen hyllystä ja onkin erityisen tärkeää hankkia siihen tarkoitetut suojatarvikkeet. Tunnettuun tapaan iPhone 14 Plus on lähes kokonaan lasia, joten puhelin on todella herkkä rikkoontumaan, vaikka kyseessä onkin Gorilla lasi. iPhone 14 Plus suojakuoret suojaavat puhelimen reunat ja takaosan, kun puolestaan suojakotelot ja lompakkokotelot suojaavat puhelimen näyttöä myöten. Onneksi iPhone 14 Plus mallille löytyy myös näytönsuojia, ja suosituin tällainen on panssarilasi. Vaikka suojakoteloissa onkin taitettava kansi näytön päällä, suosittelemme aina käyttämään panssarilasia. iPhone 14 Plus panssarilasi voi säästää sinut satojen eurojen korjauslaskulta, kun näyttö pysyy ehjänä vaikka puhelin sattuisikin tippumaan maahan. Laajasta iPhone 14 Plus valikoimasta löydät aivan varmasti sinun mieltymyksiin ja persoonaasi sopivanlaisia suojakuoria ja suojakoteloita. Useista erilaisista materiaaleista, väreistä ja kuvioista voit valita parhaimman vaihtoehdon sinun käyttöösi, joten kannattaakin hieman pohtia mitä suojatuotteilta haluaa ennen tilaamista. iPhone 14 Plus lompakkokotelo tekee puhelimesta hieman paksumman, mutta on käytännöllinen monella eri tapaa. Jos taas arvostat huomaamatonta ja ohutta kuorta, on puhelimen takaosan suojaava iPhone 14 Plus suojakuori varma valinta!

     Lisätarvikkeet helpottamaan puhelimen käyttöä

     Puhelinmarkkinat ovat viime vuosina muuttuneet, ja monet firmat, kuten myös Apple ovat siirtymässä vihreämpään linjaan. Tämä näkyy puhelimien pakkauksissa, koska et enää löydä verkkolaturia paketin sisästä, vain latauskaapelin. Tällä tavoin maailman SER-jäte määrä pienenee ja isot yritykset ovat nykyään yksinkertaistaneet pakkauksiaan. Meiltä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä