iPhone 8 kuoret

Löydä trendikkästä ja tyylikästä suojaa tarjoavat iPhone 8 kuoret kotimaisesta Mobiilitukusta! Valikoimastamme löydät kymmeniä erilaisia kuorivaihtoehtoja, joilla voit suojata Applen valmistaman 4,7” näytöllä varustetun iPhone 8 puhelimen

Tuotteet

226 tuotetta

Kuoret suojaavat iPhone 8 puhelimen lasiset pinnat

Vuonna 2017 julkistettu Apple iPhone 8 koostuu lasisesta takakannesta, näytöstä sekä sivuilla olevasta alumiinikehikosta. Näin puhelimen ulkonäkö on saatu tyylikkään kiiltäväksi, jossa hopea, tärhiharmaa, kulta ja punainen näyttävät paremmalta kuin koskaan ennen. Huonona puolena lasisessa rungossa kuitenkin on sen heikko iskunkestävyys ja liukas pinta. Jotta tyylikäs iPhone 8 ei naarmuuntuisi tai lasiset pinnat halkeilisi, kannattaa sen turvaksi hankkia suojakuoret. Näin puhelin pysyy tehokkaasti suojassa ja sen käyttäminen on miellyttävämpää.

iPhone 8 kuoret on helppo asettaa paikoilleen

Puhelimen suojaaminen on helppoa ja onnistuu jokaiselta, ilman minkäänlaisia työkaluja. Aseta kuori iPhone 8:n päälle ja paina puhelimen reunoista hieman alaspäin. Näin helpolla, parin sekunnin, toimenpiteellä laite on turvassa ihan miltä tahansa osumalta. Parasta on, että kuoret parantavat puhelimesta saatavaa otetta merkittävästi, eikä se pääse enää putoamaan käsistä.

Muista suojata myös näyttö

iPhone 8:n 4,7 tuuman kokoinen näyttö rikkoontuu herkästi osuman sattuessa kohdalle. Ehkäise kallis näytönvaihto ja asenna Retina näytön päälle iskunkestävä panssarilasi. 9H vahvuinen lasi on paksuudeltaan vain 0,33mm, joten sen paikallaanoloa ei huomaa. Kerroksittain rakennettu lasi kuitenkin estää näytön rikkoontumisen supertehokkaasti. Parasta kuitenkin on, että iPhone 8 panssarilasi toimii täydellisesti yhdessä kaikkien kuorten ja koteloiden kanssa. Suojakuoret ja panssarilasi tekevät puhelimesta täydellisesti suojatun laitteen.