iPhone 8

Apple iPhone 8 kuoret löydät tästä kategoriasta. Olemme pyrkineet keräämään valikoimaamme mahdollisimman monipuolisen valikoiman erilaisia suojaustuotteita, joten löydät varmasti sinua miellyttävän Apple iPhone 8 kuoren. Jos tarvitse apua oikeanlaisen tuotteen valitsemisessa tai haluaisit jotain mitä valikoimassamme ei ole, niin ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi oikean alakulman chatissa. Kasvatamme jatkuvasti Apple iPhone 8 kuorien valikoimaa, joten valinnanvaraa löytyy jokaisen makuun. Sen lisäksi, että tilaat Apple iPhone 8 kuoret, niin muista katsoa myös muut jännittävät ja hyödylliset lisätarvikkeet. Esimerkiksi näytön suojakasi asetettava panssarilasi on puhelimenomistajan yksi tärkeimmistä tarvikkeista. Tilaat minkä verran tahansa, sinun ei tarvitse maksaa postikuluja, koska ne ovat pyöreät 0€!

iPhone 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 8 sai alumiinirungon sijasta lasirungon

     Apple iPhone 8 julkaistiin Applen 10-vuotis –juhlavuotena, jolloin tuli 10 vuotta täyteen ensimmäisestä iPhone puhelimen markkinoille tuonnista. Apple iPhone 8 säilyi ulkonäkönsä puolesta uskollisena edeltäjällensä Apple iPhone 7 laitteelle, mutta alumiinirunko saikin uuden ilmeen ja tilalle ilmestyi lasi. Apple iPhone 4 puhelimesta löytyi jo aikaisemmin lasi, mutta ongelmana oli, että lasi ei ollut tarpeeksi vahva ja hajosi helposti käytössä. Applen iPhone 8 puhelimessa takalasi onkin erittäin vahvaa ja uudenlaista materiaalia. Apple iPhone 8 on varusteltu Qi-latauksella, eli langattomalla latauksella, joten sitä voi kätevästi ladata langattomalla laturilla. Lisäksi Apple iPhone 8 laitteeseen sopii Apple iPhone 7 suojakuoret, sillä ulkomitat ovat laitteissa tismalleen samat. 

     Apple iPhone 8 kuoret ja panssariasi ovat täydellinen parivaljakko

     Apple iPhone 8 kuorien käyttö on erittäin suotavaa, sillä niiden avulla puhelimesi pysyy ensinnäkin ehjänä ja toisekseen käyttökelpoisena huomattavasti pidempään. Kannattaakin varautua kaikista pahimpaan, eli puhelimen hajoamiseen, ja suojata iPhone 8 kuorilla. Voimme kokemuksesta kertoa, että Apple iPhone 8 kuoret ovat se kaikista tärkein lisätarvike, joka kannattaa ehdottomasti hankkia.

     Toisena tärkeänä lisätarvikkeena voidaan pitää näytön päälle asetettavaa panssarilasia. Näytön panssarilasi ja Apple iPhone 8 kuoret tekevät puhelimestasi erittäin hyvin arjen rasitusta kestävän laitteen. Parastahan on, että nämä molemmat suojaustarvikkeet ovat keskenään yhteensopivia. Toisin sanoen, voit suojata iPhone 8 kuorilla puhelimen rungon kauttaaltaan samalla, kun iskunkestävä 9H va

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä