iPhone XR kuoret

Apple iPhone XR kuoret löytyvät tästä valikoimasta. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen, joten saat varmasti suojattua uuden puhelimesi näytön ja rungon sinun silmääsi tyydyttävällä tavalla. Koska kyseessä on arvokas puhelin, kannattaa se ehdottomasti suojata kolhujen ja osumien varalta. Tätä varten on tehty iPhone XR suojakuoret, sillä niiden alla laitteesi säilyy uudenveroisena kuukaudesta toiseen. Suojaamisen lisäksi kuoret tekevät sinun puhelimestasi entistä yksilöllisemmän laitteen, kun voit koristella sen ulkonäön sinun oman tyylisi mukaiseksi. Tee siitä esimerkiksi värikäs, kukkakuvioinen, tumma tai huomaamaton. Hait sitten millaista iPhone XR kuorta tahansa, löytyy sellainen varmasti valikoimastamme. Tiesithän, että toimitamme kaikki tilaukset sinulle nopeasti vain 1-3 arkipäivässä, ilman toimituskuluja!

iPhone XR

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Pidä Apple iPhone XR uuden veroisena

     Apple iPhone XR on vuoden 2018 syksyllä julkaistu älypuhelin, jossa on suurikokoinen 6,1” LCD näyttö, joka kattaa etupaneelin lähes kokonaan. Suuri näyttöpinta-ala tuo mukanaan kuitenkin entistä todennäköisemmän vaaran: puhelimen rikkoontuminen on entistä helpompaa, eikä missään nimessä mukavaa. Puhelimen suojaukseen kannattaakin varautua mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen ja hankkia sen turvaksi iskunkestävät suojakuoret. Näin vältät puhelimen rikkomisen edullisesti ja vaivattomasti.

     Aseta iOS käyttöjärjestelmällä varustettu Apple iPhone XR suojakuorten sisälle ja puhelimen alumiininen runko on suojattuna naarmuuntumista vastaan. Koska kuorten reunat nousevat näytön reunojen yläpuolelle suojaavat ne myös puhelimen näyttöä siihen osuvilta iskuilta. Tämän huomaa esimerkiksi puhelinta tiputtaessa, jos se putoaa näyttöpuoli alaspäin. Näyttö ei olekaan ensimmäinen maahan kolahtava asia, vaan iPhone XR kuoret ottavat iskun itseensä ja ehkäisevät siten näytön pirstaloitumisen.

     iPhone XR kuoret tekevät puhelimestasi yksilöllisen 

     Monelle käyttäjälle suojakuorten käyttämisen ensisijainen tehtävä on pitää arvokas puhelin ehjänä ja hyväkuntoisena. Tämän jälkeen tulee sitten vasta tyyliseikat ja käytännöllisyys. Voit valita puhelimesi turvaksi esimerkiksi kannellisen suojakotelon tai pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavan Apple iPhone XR kuoren. Molempia vaihtoehtoja on yksivärisenä: mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, ruskeana ja valkoisena.

     Yhä trendikkäämpää kuitenkin on suojata iPhone XR puhelin kuviollisilla ja värikkäillä kuorilla, jotka suojaamisen lisäksi tekevät puhelimestasi yksilöllisen. Voitkin tehdä puhelimestasi vihdoin esimerkiksi asukokonaisuuteesi täydellisesti sopivan muotiesineen. Erotu joukosta ja uskalla hankki

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä