iPhone 8 Plus kuoret

Apple iPhone 8 Plus kuoret turvaavat uutuuspuhelimesi missä vain, milloin vain. Puhelimen suojausta ajatellessa mieleen tulevat perinteiset puhelimen suojatuotteet kuten Apple iPhone 8 Plus suojakuoret, lompakkokotelot, taustakuoret sekä suosituimpana näytön suojalasit. Tärkeää suojaamisessa onkin, että laite suojataan joka puolelta: niin näytön kuin puhelimen takaosistakin. Miksi ihmeessä Apple iPhone 8 Plus kuoret sitten kannattaa hankkia? Koska kalliin puhelimen suojaaminen pitää mielen rauhallisena ja iskut ja kolhut suojassa itsessään, eikä puhelimen näytössä tai kulmissa. Muista siis hankkia omat Apple iPhone 8 Plus kuoret ennen kuin on liian myöhäistä. Tilaa heti, sillä meiltä saat ILMAISEN ja nopean toimituksen, sekä Suomen parhaan palvelun!

iPhone 8 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 8 Plus kuoret tekevät puhelimesta monikäyttöisemmän

     Apple iPhone 8 Plus kuorten avulla voit ottaa puhelimestasi paljon enemmän irti kuin aikaisemmin! Kiinnitä iPhone 8 Plus kuoren tpu geeliseen tai kovamuoviseen kehikkoon ja pääset käyttämään puhelinta tavoilla, joista et ole aikaisemmin voinut uneksiakaan. Kun valitset käyttöösi lompakko tai flip cover mallisen Apple iPhone 8 Plus kuoren, voit kuljettaa sen mukana näppärästi esimerkiksi muutamaa korttia sekä setelitukkoa.

     Kun päätät, että on aika katsoa videoita YouTubesta, Netflixistä tai muusta videopalvelusta, aseta puhelimesi vaaka-asentoon ja kotelon kansiläpän avulla saat sen asetettua parempaan katselukulmaan. Videoiden katsominen puhelimen näytöltä ei ole koskaan ollut näin helppoa, eikä sinun tarvitse viritellä ylimääräisiä tukijalkoja puhelimeesi. Mikäli valitset pelkän sivuja ja taustaa suojaavan iPhone 8 Plus kuoren, niin siihen voi kiinnittää Jalaka tukijalan tai Finger Stand otenauhan, jolloin katselukulman saa myös paremmaksi.

     PS. Tiesithän, että iPhone 8 Plus on kooltaan yhtä suuri kuin 7 Plus, joten kuoret ja kotelot sopivat ristikkäin näiden kahden puhelinmallin välillä!

     Apple iPhone 8 Plus kuoret toimivat saumattomasti panssarilasin kanssa

     Suosittelemme ostamaan samalla kertaa sekä Apple iPhone 8 Plus kuoret että näyttöä suojaavan panssarilasin, joka myös näytön suojalasina tunnetaan. Tämä on kaikista varmin ja paras tapa varmistaa, että puhelimesi kestää kaikki siihen kohdistuvat kolhut ja iskut. Suojaamaton puhelin saattaa helposti hajota, kun se putoaa pöydältä tai kädeltä esimerkiksi kivilattialle.

     Onneksi iPhone 8 Plus kuoria voi käyttää yhdessä panssarilasin kanssa, itseasiassa se on jopa suotavaa. Saumattomasti yhteensopiva Apple iPhon

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä