iPhone 8 Plus kuoret

Apple iPhone 8 Plus kuoret turvaavat uutuuspuhelimesi missä vain, milloin vain. Tärkeää suojaamisessa onkin, että laite suojataan joka puolelta: niin näytön kuin puhelimen takaosistakin.

Tuotteet

100 tuotetta

Apple iPhone 8 Plus kuoret tekevät puhelimesta monikäyttöisemmän

Apple iPhone 8 Plus kuorten avulla voit ottaa puhelimestasi paljon enemmän irti kuin aikaisemmin! Kiinnitä iPhone 8 Plus kuoren tpu geeliseen tai kovamuoviseen kehikkoon ja pääset käyttämään puhelinta tavoilla, joista et ole aikaisemmin voinut uneksiakaan. Kun valitset käyttöösi lompakko tai flip cover mallisen Apple iPhone 8 Plus kuoren, voit kuljettaa sen mukana näppärästi esimerkiksi muutamaa korttia sekä setelitukkoa.

Kun päätät, että on aika katsoa videoita YouTubesta, Netflixistä tai muusta videopalvelusta, aseta puhelimesi vaaka-asentoon ja kotelon kansiläpän avulla saat sen asetettua parempaan katselukulmaan. Videoiden katsominen puhelimen näytöltä ei ole koskaan ollut näin helppoa, eikä sinun tarvitse viritellä ylimääräisiä tukijalkoja puhelimeesi. Mikäli valitset pelkän sivuja ja taustaa suojaavan iPhone 8 Plus kuoren, niin siihen voi kiinnittää Jalaka tukijalan tai Finger Stand otenauhan, jolloin katselukulman saa myös paremmaksi.

PS. Tiesithän, että iPhone 8 Plus on kooltaan yhtä suuri kuin 7 Plus, joten kuoret ja kotelot sopivat ristikkäin näiden kahden puhelinmallin välillä!

Apple iPhone 8 Plus kuoret toimivat saumattomasti panssarilasin kanssa

Suosittelemme ostamaan samalla kertaa sekä Apple iPhone 8 Plus kuoret että näyttöä suojaavan panssarilasin, joka myös näytön suojalasina tunnetaan. Tämä on kaikista varmin ja paras tapa varmistaa, että puhelimesi kestää kaikki siihen kohdistuvat kolhut ja iskut. Suojaamaton puhelin saattaa helposti hajota, kun se putoaa pöydältä tai kädeltä esimerkiksi kivilattialle.

Onneksi iPhone 8 Plus kuoria voi käyttää yhdessä panssarilasin kanssa, itseasiassa se on jopa suotavaa. Saumattomasti yhteensopiva Apple iPhone 8 Plus kuori ja näyttöä suojaava lasi ovat jokaisen älypuhelimen omistajan perustarvike, joiden ostamisen kustannus on erittäin pieni verrattuna laitteen korjaamiskustannukseen.

iPhone 8 Plus kuoria ja muita tarvikkeita – edullisesti

Kun olet juuri ostanut kalliin puhelimen, sinun ei onneksi tarvitse käyttää kuin muutamia euroja ja saat suojattua Apple iPhone 8 Plus luurisi kunnolla. Samalla kun olet tekemässä ostoksia, kannattaa hankkia myös muut tarpeelliset lisätarvikkeet. Esimerkiksi ylimääräinen Lightning –kaapeli on hyvä olla. iPhone 8 Plus kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää muita lisätarvikkeita irrottamatta puhelinta pois paikoiltaan. Tervetuloa tilaamaan Apple iPhone 8 Plus kuoret Mobiilitukusta!