iPhone 6 / 6s

Apple iPhone 6 / 6s kuoret tekevät puhelimestasi huomattavasti aiempaa paremmin iskuja kestävän laitteen, jopa täysin immuunin rikkoontumiselle normaaleissa arkipäivän tilanteissa. Helposti paikalleen asetettavia suojakuoria on saatavana lukuisissa eri väreissä ja miellyttävissä materiaaleissa. Suojaa iPhone 6 / 6s puhelimesi esimerkiksi nahkaisella lompakko suojakotelolla ja voit kuljettaa puhelimesi kanssa samassa paketissa myös muutamaa tärkeintä pankkikorttiasi. Enää ei tarvitse muistaa ottaa lompakkoa mukaan, vaan pelkkä Apple iPhone 6 / 6s riittää. Paras asia kuorissa on, että ne eivät haittaa tavallista käyttöä millään tavalla, vaan voit käyttää puhelintasi kuten ennenkin, joskin vain huolettomammin. Toimituskulut 0€, toimitusaika 1-3 arkipäivää, joten tervetuloa hankkimaan iPhone 6 / 6s suojatarvikkeita!

iPhone 6 / 6s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    iPhone 5:n seuraaja iPhone 6:n kuoret Mobiilitukulta

    Apple iPhone 6 julkaistiin tasan vuosi edeltäjänsä Apple iPhone 5s jälkeen syyskuussa vuonna 2016. Apple iPhone 6 puhelimeen ei kehitetty paljoa uutta viitaten edeltäjäänsä. Käytännössä ainoastaan kulmikas design muuttui pyöreämmäksi, näyttö suureni ja akkua paranneltiin. Vaikka Apple iPhone 6 ulkonäköä hieman muokattiin, niin säilyi se uskollisena Applen tyylille. Väreinä löytyy edelleen tutut tähtiharmaa, hopea ja kulta, jotka ovatkin Applen laitteille tyypillisemmät ja tunnistettavimmat värit. Yksi uudistus luotiin Apple iPhone 6 puhelimeen, joka on ylitse muiden, sillä sitä saa ostettua 128GB muistitilalla. Tämä olikin toivottu ominaisuus Apple iPhone 6 laitteen aktiiviselle käyttäjälle, sillä muistitila ei lopu hetkessä kesken ja turhien kuvien ja sovellusten poistelemisen voi unohtaa. Apple ei kuitenkaan unohtanut iPhone 5:n muotoilukieltä, sillä se jätti saman muotoilun elämään iPhone SE puhelimeen, jota on myynnissä vielä vuonna 2018.

    Yksiväriset vai kuviolliset kuoret Apple iPhone 6 / 6s puhelimeen?

    Yksiväriset iPhone 6 / 6s suojakuoret ovat kaikista suosituin tapa suojata puhelin kolhujen ja naarmujen varalta. Etenkin musta lompakko suojakotelo on ollut suosittu tuote luurin suojaamiseen, ehkäpä juuri sen ajattomuuden vuoksi. Mustahan sopii tunnetusti kaikille. Koteloista myös valkoiset, pinkit ja kultaiset ovat ihmisten silmää miellyttäviä värejä. Jos puhutaan kannettomista Apple iPhone 6 / 6s kuorista, niin läpinäkyvät ja kirkaspintaiset ovat olleet perinteisesti kaikista halutuimpia. Ehkäpä siksi, että suojakuoret pitävät puhelimen todella ohuena ja huomaamattomana.

    Värikkäät iPhone 6 suojakuoret

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä