iPhone 6 / 6s kuoret

Löydä parhaat iPhone 6 / 6s kuoret suuresta valikoimastamme! Kymmenien erilaisten suojien joukosta löydät varmasti omaan puhelimeesi sopivan suojaustavan. Saat samalla kertaa suojattua rungon, kamerat ja näytön niihin kohdistuvilta iskuilta.

Tuotteet

26 tuotetta

Suojaa Apple iPhone 6 / 6s oikeaoppisesti

iPhone 6 / 6s on yksi Applen suosituimmista puhelinmalleista ja käytössä edelleen usealla käyttäjällä. Jotta luotettava puhelin kestäisi mahdollisimman pitkään, tulee sen turvaksi hankkia ehdottomasti suojakuoret. Niiden avulla luuri kestää ehjänä ja uudenveroisena huomattavasti tavallista pidempään. Katsotaanpa, millainen olisi paras tapa suojata puhelin.

Ensimmäisenä kannattaa valita joko kuori- tai kotelomallinen suoja. iPhone 6 / 6s kuoret asetetaan puhelimen päälle, jolloin se suojaa sitä tehokkaasti rikkoontumiselta. Tällöin puhelimen sivut, tausta, kamerat ja näppäimet ovat erinomaisessa turvassa rikkoontumisen varalta. Suojakotelo on toinen suosittu iPhone 6 / 6s suojatarvike. Kansiläpällinen kotelo peittää puhelimen kauttaaltaan ja tarjoaa siten täydellisen suojan kaikkialle. Sekä koteloiden, että taustakuorien kanssa suosittelemme käyttämään aina näytön päälle asetettavaa panssarilasia. Näin viimeistelet iPhonen suojauksen parhaaksi mahdolliseksi.

iPhone 6 / 6s kuoria on useissa eri väreissä

Apple tarjoaa iPhone 6 / 6s puhelimia tähtiharmaana, kultaisena, ruusukultaisena ja hopeisena. Monta upeaa väriä, mutta ei silti tarpeeksi kaikille. Suojakuorten avulla puhelimen ulkonäköä on helppo vaihtaa vaikka päivittäin, sillä uuden kuoren asettaminen paikoilleen kestää vain muutaman sekunnin verran. Saatkin tehtyä puhelimesta helposti esimerkiksi mustan, pinkin, violetin, valkoisen tai sinisen. Myös kuviollisia suojia on olemassa, jolloin oman puhelimen ulkonäön saa tehtyä vielä huomattavan paljon persoonallisemmaksi. Uuden värimaailman tuominen omaan puhelimeen on suojaavuuden ohella yksi tärkeimmistä syistä ostaa iPhone 6 / 6s kuoret.

Uudet suojakuoret nopeasti, suoraan kotiin toimitettuna

Tutustu suureen Apple iPhone 6 / 6s valikoimaamme ja tee tilaus samoin tein. Kuorten ja koteloiden lisäksi tarjoamme suuren määrän erilaisia lisätarvikkeita, jotka tekevät puhelimesi käyttämisestä aiempaa helpompaa. Suojaus ja helppokäyttöisyys onkin tärkeää puhelinten kanssa.

Toimitamme kaikki tilatut iPhone 6 / 6s tarvikkeet postin kuljetukseen mahdollisimman pikaisesti tilauksen saapumisen jälkeen. Tyypillisesti tilaus lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä postin kuljetukseen, joten se saapuu 1-3 arkipäivässä perille. Mikäli tilatut kuoret eivät ole sinulle mielekkäät, niin niiden vaihtaminen ja palauttaminen on sinulle ilmaista. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin ja palautuksiin. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!