iPhone 14 kuoret

Apple iPhone 14 on monelle yksi vuoden odotetuimmista julkaisuista, ja syystäkin. Apple onkin monella tapaa edelläkävijä, joita muut seuraavat ja imitoivat, koska heidän puhelimet ovat ylivertaisia. Apple julkaisi syksyllä 2022 neljä uutta puhelinmallia, ja tämä 14 malli tulee varmasti olemaan yksi suosituimmista. Juuri sopivan kokoinen 6.1" tuuman näyttö ja supertehokkaat kamerat ovat ominaisuuksia, joita monet puhelimesta haluavat. Tunnettuun tapaan iPhone 14 on alumiinirunkoinen, ja etu- sekä takaosa ovat lasia. Tästä syystä on äärettömän tärkeää suojata puhelin suojatarvikkeilla, esimerkiksi suojakuorella ja panssarilasilla. Myös suojakotelot ja lompakkokotelot löytyvät meidän laajasta valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan meidän verkkokauppaan, josta löydät suojakuoria, suojakoteloita, sekä panssarilaseja monissa eri väreissä ja materiaaleista. Muista myös muut lisätarvikkeet, joita mahdollisesti tarvitset!

iPhone 14

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     iPhone 14-sarja on täällä nyt!

     Apple iPhone 14 julkaistiin syksyllä 2022 puhelinmarkkinoille, ja jokainen meistä tietää, että kyseessä on yksi suosituimmista puhelinmalleista tänä vuonna. Tätä Applen "perusmallia" on totta kai jonkin verran päivitetty aiemmasta iPhone 13 mallista, esimerkiksi Applen uusi A16 prosessori, joka peittoaa lähes kaikki muut kevyesti. Miellyttävän kokoinen 6.1" tuuman näyttö sopii kaikkien käteen, ja tämä on yksi monista syistä mikä tekee puhelimesta supersuositun. Apple iPhone 14 on valmistettu alumiinirungosta ja lasista, kuten myös kaksi aikaisempaa mallia. Ilman lasista takaosaa, puhelimen langaton latausominaisuus ei toimisi, mutta tunnettuun tapaan lasi on erittäin herkkää materiaalia. Tästä syystä täytyykin muistakaa suojata puhelin suojakuorella, suojakotelolla taikka lompakkokotelolla.

     Inkit-suojakuorista löytyy valinnanvaraa

     Suojakuoria löydät valikoimastamme satoja erilaisia, eri väreissä, materiaaleissa sekä kuvioissa. Meidän oman brändin Inkit-kuoret ovat nousseet suureen suosioon ympäri maailman, ja syystäkin. Yli 180 erilaista kuviota suojakuoressa on samalla helppo, sekä vaikea valinta samaan aikaan. Inkit suojakuorivalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen mieleisen vaihtoehdon. Suojakuoret ovatkin monelle se mieleisin vaihtoehto, koska suojakuori pitää puhelimen miellyttävän ohuentuntuisena, sekä sen käyttäminen on vaivatonta. Suojakuori suojaa puhelimen reunat, kulmat ja takaosan, mutta puhelimen näyttö jää tällöin suojaamatta. Siksi on erityisen tärkeää suojata puhelin siihen sopivalla panssarilasilla taikka suojakalvolla. Näiden suojatarvikkeiden avulla puhelin on suojattu jokaisesta kohdasta.

     Suojakotelo on kätevä ja helppo suojatarvike puhelimeesi

     Suojakotelot sekä lompakkokotelot ovat toinen vaihtoehto, jos haluat suojata iPhone 14 puhelimesi. Suojakotelo suojaa puhelimen kauttaaltaan sen taitettavan kannen ansioita. Suojakotelossa

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä