Apple iPhone 12 Pro kuoret

Apple iPhone 12 Pro suojakuorilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri itsellesi mieluisaksi. Suojatarvikkeiden avulla pidät myös puhelimesi ehjänä ja turvassa.  Haluatko ohuen ja huomaamattoman suojan? Silloin läpinäkyvä ultraohut tai esim.

Tuotteet

273 tuotetta

Apple iPhone 12 Pro suojakuoret ovat elintärkeät

Uusilla Apple iPhone 12 Pro suojakuorilla suojaat puhelimesi turhilta kolhuilta ja naarmuilta, joita puhelimen jatkuva käyttö valitettavasti tuo mukanaan. Koska puhelin on monesti käden jatkeena, haluat varmasti pitää puhelimesi myös ehjänä. iPhone 12 Pro:lla pidät yhteyttä ystäviisi, kuuntelet musiikkia, pelaat pelejä ja seuraat mm. uutisia. Oikeanlaisella suojauksella pidennät puhelimesi käyttöikää sekä käyttömukavuutta. Kun suojaat puhelimesi kerralla kunnolla, vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja harmeilta. 

Tärkein asia uusia suojakuoria etsiessä on se, kysyä itseltäön mitä haluaa ja millaisella “rasituksella” puhelimesi on. Haluatko ohuen ja pehmeämmän huomaamattoman suojan, esimerkiksi täysin läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren? Vai kenties näyttävämmän ja enemmän suojaavan Apple iPhone 12 Pro lompakon? 

Usein näyttöön syntyy helposti naarmuja esimerkiksi avaimista taskussa tai käsilaukussa. Lompakkokotelolla voit suojata puhelimesi sekä edestä, että takaa. Läppä näytön päällä voit kuljettaa puhelinta turvallisin mielin vaikka käsilaukun tai repun pohjalla ilman ikäviä naarmuja. Voit valita lukuisista värivaihtoehdoista mieluisimman. Haluatko pirteän pinkin, rauhoittavan sinisen vai klassisen mustan lompakon? Plussana lompakkokotelossa saat sanan mukaisesti kuljetettua mukana lompakkoa, eli pankkikorttia ja esim. henkilöllisyystodistusta. 

iPhone 12 Pro suojakuorilla muokkaat helposti puhelimesi ulkonäköä juuri tietynlaiseen tilanteeseen sopivaksi. Kiinnittämällä puhelimen takaosaan vielä PopSocketsin pidikkeeksi, saat lisää pitoa ja mahdollisuuden käyttää puhelinta entistä turvallisemmin. PopSocketseilla voit leikitellä ja muokata puhelimen ulkonäköä täysin mielesi mukaan. Yhdistä mustaan Apple iPhone 12 Pro kuoreen värikäs popsocket tai värikkääseen kuoreen vielä värikkäämpi pidike.  

Panssarilasi tuomaan lisää turvaa!

Lisää puhelimeesi suojaksi vielä panssarilasi ja olet tehnyt puhelimestasi lähes iskunkestävän. Panssarilasi on erittäin helppoa ja nopeaa asentaa, ja se myös on halpa ”vakuutus” arvokkaalle puhelimellesi. Suojakuoria ei tarvitse irroittaa lasin asennuksen ajaksi, vaan suosittelemmekin asentamaan sen suojakuoren kanssa. Lasin mukana saat kirjalliset ohjeet, ja ohjeita seuraamalla et voi epäonnistua.

Tilaa Apple iPhone 12 Pro:lle sopivat tuotteet verkkokaupastamme. Saat ne nopeasti ilmaisena kirjetoimituksena suoraan kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa.