iPhone 12 Pro kuoret

Apple iPhone 12 Pro suojakuorilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri itsellesi mieluisaksi. Suojatarvikkeiden avulla pidät myös puhelimesi ehjänä ja turvassa.  Haluatko ohuen ja huomaamattoman suojan? Silloin läpinäkyvä ultraohut tai esim. yksivärinen musta suojakuori on valintasi. Jos taas haluat suojata puhelimesi tuplana, on lompakkokotelo juttusi. Tällöin saat peitettyä sekä puhelimen näytön sekä takaosan. Kun suojaat Apple iPhone 12 Pron lompakkokotelolla, voit samalla kuljettaa kätevästi mukanasi myös maksukortteja. Koteloon mahtuu parhaimmillaan mukaan jopa kolme korttia ja värivaihtoehtoja on useita, aina pinkistä violettiin ja klassiseen mustaan. Tervetuoa tilaamaan juuri sinulle itsellesi sopivat Apple iPhone 12 Pro suojakuoret. Toimitamme ne sinulle nopeasti suoraan kotiisi ilmaisena kirjetoimituksena 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta!

iPhone 12 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 12 Pro suojakuoret ovat elintärkeät

     Uusilla Apple iPhone 12 Pro suojakuorilla suojaat puhelimesi turhilta kolhuilta ja naarmuilta, joita puhelimen jatkuva käyttö valitettavasti tuo mukanaan. Koska puhelin on monesti käden jatkeena, haluat varmasti pitää puhelimesi myös ehjänä. iPhone 12 Pro:lla pidät yhteyttä ystäviisi, kuuntelet musiikkia, pelaat pelejä ja seuraat mm. uutisia. Oikeanlaisella suojauksella pidennät puhelimesi käyttöikää sekä käyttömukavuutta. Kun suojaat puhelimesi kerralla kunnolla, vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja harmeilta. 

     Tärkein asia uusia suojakuoria etsiessä on se, kysyä itseltäön mitä haluaa ja millaisella “rasituksella” puhelimesi on. Haluatko ohuen ja pehmeämmän huomaamattoman suojan, esimerkiksi täysin läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren? Vai kenties näyttävämmän ja enemmän suojaavan Apple iPhone 12 Pro lompakon? 

     Usein näyttöön syntyy helposti naarmuja esimerkiksi avaimista taskussa tai käsilaukussa. Lompakkokotelolla voit suojata puhelimesi sekä edestä, että takaa. Läppä näytön päällä voit kuljettaa puhelinta turvallisin mielin vaikka käsilaukun tai repun pohjalla ilman ikäviä naarmuja. Voit valita lukuisista värivaihtoehdoista mieluisimman. Haluatko pirteän pinkin, rauhoittavan sinisen vai klassisen mustan lompakon? Plussana lompakkokotelossa saat sanan mukaisesti kuljetettua mukana lompakkoa, eli pankkikorttia ja esim. henkilöllisyystodistusta. 

     iPhone 12 Pro suojakuorilla muokkaat helposti puhelimesi ulkonäköä juuri tietynlaiseen tilanteeseen sopivaksi. Kiinnittämällä puhelimen takaosaan vielä PopSocketsin pidikkeeksi, saat lisää pitoa ja mahdollisuuden käyttää puhelinta entistä turvallisemmin. PopSocketseilla voit leikitellä ja muo

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä