iPhone 13 Pro Max kuoret

Uudelle Apple iPhone 13 Pro Max:lle tarkoitetut suojakuoret suojaavat hienoa puhelintasi arjen kolhuja vastaan. Valikoimastamme löytyykin useita eri vaihtoehtoja eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Oletpa sitten enemmän pelkkien takasuojakuorien ystävä tai fanitat näytön päälle tulevia lompakkokoteloita, valikoimastamme löytyy varmasti sinua miellyttävät iPhone 13 Pro Max kuoret! Lompakkokoteloista löydät lisäksi korttipaikat 1-3 kortille, joten saat hienon ulkonäön lisäksi ripauksen käytännöllisyyttä mukaan. Iphone 13 Pro Max puhelimessa on mahtavan suuri näyttö, joka on samalla sen helpoiten rikkoontuva osa. Tämän vuoksi suosittelemmekin ehdottomasti suojaamaan näytön asianmukaisilla iPhone 13 Pro Max panssarilaseilla ja näytönsuojilla suojakuorien lisäksi. Meiltä Mobiilitukusta saat nopean toimituksen ja toimitus on maksuton yli 15 euron tilauksiin!

iPhone 13 Pro Max

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Applen huippu-uutuus iPhone 13 Pro Max on lippulaivamallien kärkeä

     Applen viimeisimmän huippumalliston suurin malli kantaa nimeä iPhone 13 Pro Max. Kyseessä on malliston lippulaiva, joka kannattaa ehdottomasti pitää ehjänä sille sopivilla iPhone 13 Pro Max suojakuorilla ja näytönsuojilla. Suojatarvikkeilla puhelin sekä pysyy ehjänä että säilyttää arvonsa pidempään. Kaikki puhelimelle tarvittavat kuoret ja lisätarvikkeet löydät suuresta puhelintarvikevalikoimastamme.

     Meiltä saatavat iPhone 13 Pro Max kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta ja kolhuilta vauhdikkaan arjen keskellä. Lähes kaikki suojakuoret suojaavat puhelimen takaosan ja reunat, jotka yleensä ottavat iskun ensimmäisenä vastaan esimerkiksi puhelimen pudotessa kädestä. Reunat nousevat useimmissa Apple iPhone 13 Pro Max kuorissa hieman näytön reunojen yläpuolelle, joten puhelimen arvokkain osa ei ole ensimmäisenä ottamassa iskuja vastaan.

     Persoonallisuutta uudelle puhelimellesi

     Valikoimastamme löytyy iPhone 13 Pro Max suojakuoria monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Jos haluat huomaamattoman takakuoren peittävän suojakuoren, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Mikäli kaipaat puhelimestasi vähän jämäkämpää otetta, niin meiltä löytyy myös paksumpia takasuojakuoria monissa eri värivaihtoehdoissa. Käytännöllisin ja suojaavin vaihtoehto on kestosuosikiksi muodostunut lompakkokotelo, jonka näytön päälle taitettava läppä suojaa näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Iphone 13 Pro Max lompakkokoteloista löytyy myös korttipaikat 1-3 kortille, joten saat kuljetettua tärkeimmät kortit mukanasi. Suuressa osassa lompakkokoteloja on magneettinen läpän sulkumekanismi, joka helpottaa puhelimen ja kotelon käytt&o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä