iPhone 12 kuoret

Apple iPhone 12 kuoret ovat tämän vuoden odotetuimman puhelimen tärkein turva. Tämä näyttävä uutuus noudattaa tuttua Applen linjaa, ja puhelin muistuttaakin paljolti aikaisempia malleja. Apple iPhone 12 kuoret pitävät kallisarvoisen puhelimen turvassa ja ovat siksi juuri Sinun tärkeimpiä ostoksia. Valikoimistamme löydät kattavan valikoiman erilaisia Apple iPhone 12 puhelimen kuoria, sekä elintärkeitä näytön panssarilaseja, jotka pitävät Super Retina OLED näytön turvassa ja suojassa arjen kolhuilta ja iskuilta. Miksi sitten tarvitset näytön suojaa tai suojakuoria? Suojat ovat kuin vakuutus: ne tuntuvat turhilta siihen asti, kunnes puhelin onkin jo sirpaleina. Tutustu värikkäisiin ja käytännöllisiin Apple iPhone 12 tuotteisiin ja laita ne tilaukseen. Toimitamme tuotteet sinulle nopeasti 1-3 arkipäivässä!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPhone 12 – sarjalaiset ovat täällä!

    Apple iPhone 12 julkaistiin syyskuussa 2020, kolmen muun uuden Apple puhelimen ohella. Apple iPhone 12 omaa Super Retina OLED- näytön, joka nostaa tasoansa ja onkin markkinoiden korkeinta huippua. Puhelimesta löytyy jopa neljä takakameraa ja etupuolelta löytää Applen puhelimista tutun ”notchin”. Kuten joka syksy, on Apple iPhone 12 tämän vuoden odotetuimpia julkaisuja ja kilpailee parhaimman puhelimen tittelistä. On todella tärkeää suojata tämä kallis ja tyylikäs puhelin sille sopivilla suojakuorilla ja panssarilasilla! Kukaan ei halua, että puhelin menee rikki tai sen arvo laskee? Kuoret pitävät huolen tästä!

    Suojatarvikkeet lisäävät käyttöikää

    Miksikö iPhone 12 puhelimelle kannattaa suojatarvikkeita ostaa? Yksiselitteinen selitys on, että se lisää puhelimen käyttöikää. Ilman minkäänlaista suojaa puhelin saattaa rikkoontua jo ensimmäisen viikkojen aikana ja tämän vuoksi onkin tutkittu, että jopa 80% älypuhelimen käyttäjistä käyttää suojaa puhelimessaan. Tämä onkin hyvä asia, sillä hankkimalla pelkästään ohuet läpinäkyvät Apple iPhone 12 suojakuoret sekä vaikkapa näytön panssarilasin, pidät puhelimesi jo kauttaaltaan turvassa. Puhelimen korjauksen kulujen periminen vakuutuksesta voi olla todella työlästä ja usein vaatia omavastuumaksujen maksua, jonka myötä hankkimalla oikeanlaiset puhelimen suojat, pääsee asiassa huomattavasti helpommalla ja edullisemmin.

    Ovatko iPhone 12 lisätarvikkeet tulleet jo tutuksi?

    Suosituimpia tuotteita, joita asiakkaamme puhelimilleen ostavat suojien lisäksi, ovat tietysti kaapelit ja laturit sekä monenlaiset erilaiset puhelinpidikkeet. Loistava yhdistelmä, jonka olemme vuosien saatossa huomanneet, on iPhone 1

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä