iPhone 11 kuoret

Apple iPhone 11 kuoret suojaavat arvokasta puhelintasi kuin kananmunan kuoret keltuaista, joten ne ovat hyvinkin tarpeelliset sinun kalliille puhelimelle. Apple julkaisi syyskuussa 2019 kolme uutta puhelinta, ja iPhone 11 on heidän halvin vaihtoehto. Apple iPhone 11 on varustettu suurella 6.1” tuumaisella IPS LCD näytöllä, sitä on saatavilla useina väreinä. Valikoimastamme löydät erilaisia ja persoonallisia Apple iPhone 11 kuoria ja koteloita arvokkaalle puhelimellesi. Suojakuoret ja läpälliset suojakotelot ovat edullisin vakuutus, jonka voit tälle laitteelle hankkia. Apple iPhone 11 kuoret suojaavat myös puhelimen lasisen takaosan, joka on todella herkkä rikkoontumaan. Me täällä Mobiilitukussa suosittelemme hankkimaan oman iPhone 11 puhelimesi suojaksi puhelimen kuoret, sillä meiltä saat ne aina todella nopealla ja ilmaisella toimituksella, sekä suomen parhaan asiakaspalvelun. Tervetuloa ostoksille 24h verkkokauppaamme!

iPhone 11

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 11 on yksi syksyn odotetuimmista puhelimista

     Apple iPhone 11 on vuoden 2019 syksyllä yksi kolmesta Applen uudesta puhelimesta. Apple iPhone 11 omaa suuren 6,1” LCD näytön, joka kattaa etupaneelin lähes kokonaan. Suuri näyttöpinta-ala tarkoittaa kuitenkin entistä suuremman vaaran: puhelimessa on paljon lasia, joka on herkkä rikkoontumaan. Puhelimen suojaukseen kannattaakin varautua mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen ja hankkia sen turvaksi suojakuoret / suojakotelot ja panssarilasin. Näin vältät puhelimen rikkomisen edullisesti ja puhelimesi näyttää tyylikkäältä!

     Suojaus on tärkeää, jopa Apple iPhone 11 puhelimelle

     Monelle käyttäjälle suojakuorten käyttämisen ensisijainen tehtävä on pitää arvokas puhelin ehjänä ja hyväkuntoisena. Tämän jälkeen tulee sitten vasta tyyliseikat ja käytännöllisyys. Voit valita puhelimesi turvaksi esimerkiksi kannellisen suojakotelon tai pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavan Apple iPhone 11 kuoren. Molempia vaihtoehtoja on yksivärisenä: mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, ruskeana ja valkoisena.

     Yhä trendikkäämpää kuitenkin on suojata iPhone 11 puhelin kuviollisilla ja värikkäillä kuorilla, jotka suojaamisen lisäksi tekevät puhelimestasi yksilöllisen. Voitkin tehdä puhelimestasi vihdoin esimerkiksi asukokonaisuuteesi täydellisesti sopivan muotiesineen. Erotu joukosta ja uskalla hankkia värikkäät suojakuoret!

     Löydät Apple iPhone 11 puhelimelle myös huomaamattomia suojakuoria

     Yksi kysytyimmistä kysymyksistä on, että minkä verran iPhone 11 kuoret lisäävät paksuutta puhelimeen. Toki kuoret lisäävät ulkomittoja jonkin verran, mutta voit pohtia mielessäsi, kumpi on ikävämpää: muutama milli lisää ulkomittoja, vai naarmuinen, jopa täysin käyttökelvottomaksi rikkoontunut puhelin. Suurin osa

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä