iPhone 7 kuoret

iPhone 7 puhelimen 4,7” näyttö on alttiina rikkoontumiselle etenkin, kun puhelimen runko on valmistettu liukkaasta alumiinista. Jotta puhelin pysyisi ehjänä, eikä lipeäisi kädestä, kannattaa se suojata suojakuorilla.

Tuotteet

224 tuotetta

Pidä iPhone 7 ohuena, mutta suojattuna

Suojakuoret ovat helpoin ja edullisin tapa pitää iPhone 7 suojattuna siihen vääjäämättä kohdistuvilta osumilta. Kaikki eivät kuitenkaan halua hankkia tähän 4,7” näytöllä varustettuun Applen puhelimeen suojia, sillä heidän mielestään laitteen ulkomuoto kasvaa epämukavan suureksi. Tämä ei pidä alkuunkaan paikkansa, sillä iPhone 7 kuoret ovat parhaimmillaan alle 1mm paksuiset. Myös tällainen ohut suojamalli tarjoaa hyvän turvan, kun puhelin sattuu putoamaan. Pudottaminen on tavallista, koska laitteen runko on valmistettu verrattain liukkaasta alumiinista.

Kuviolliset suojakuoret ovat trendikäs valinta

Suurin osa käyttäjistä suojaa puhelimensa melko tylsällä tavalla ja valitsee joko mustat, valkoiset tai läpinäkyvät suojat laitteen ympärille. Yksilöllisyys on tyylikästä ja muodikasta, joten mikset tekisi iPhone 7:stä trendikkään näköistä? Tämä onnistuu kaikista helpoiten värikkäillä kuorilla, joiden pintaan on kuvitettu värikkäitä designeita. Löydät valikoimastamme yli 100 erilaista kuorimallia iPhone 7 puhelimelle, joten saat varmasti omaan tyyliisi täydellisesti sopivat tuotteet.

Vaikka valitset kukilla, eläimillä tai marmorijäljitelmillä varustetut puhelinkuoret, niin se ei tarkoita, että puhelimesi ei olisi samalla suojattuna. Värikkäät suojat antavat turvaa iPhone 7 puhelimen rungolle, näytölle, kameroille ja näppäimille samalla tavalla kuin yksivärisetkin. Valitse värikkyys ja suojaavuus samalla kertaa! 

Suojaa iPhone 7 puhelin täydellisesti

Applen puhelimet ovat tunnetusti arvokkaita, eikä iPhone 7 tee tässä asiassa poikkeusta. Kallis puhelin kannattaakin suojata huolellisesti, jottei ikäviä vahinkoja pääse sattumaan. Suosittelemme valitsemaan ihan ensimmäisenä 9H vahvuisen näytön panssarilasin, jonka asettaminen näytön päälle on helppoa. Ylimääräinen kerros ehkäisee näytön rikkoontumisen yli 90%:sti, mikäli laite sattuu putoamaan esimerkiksi kivilattialle.

Kun yhdistät panssarilasin ja iPhone 7:n suojakotelon, puhelin on täydellisessä turvassa. Kotelomallinen suoja on paras tapa suojata puhelin, sillä se peittää laitteen 360 asteen säteeltä. Toisin sanoen jokainen kulma ja pinta puhelimesta on suojeltuna. Suojakotelon ja -kuoren suurin eroavaisuus on näytön päälle taitettava kansiläppä. Kotelossa tällainen on ja se pysyy tehokkaasti kiinni magneettisen sulkimen avulla.