iPhone SE (2020) kuoret

iPhone SE on Applen vuonna 2020 julkaisema puhelin, jonka ulkomuoto on tuttu aikaisemmista iPhone 7 ja 8 malleista. Monelle rakas fyysinen kotinäppäin on tutulla paikallaan puhelimen alalaidassa, mutta laitteen runko kätkee sisällensä huiman määrän tehokkaita osia aina suorittimesta kameraan saakka. iPhone SE tulee myyntiin noin 400€ hintapisteessä, joten arvokkaan puhelimen näyttö kannattaa suojata panssarilasilla ja runko kuorilla. Näin vahinkoa ei pääse sattumaan ja laite on tehokkaasti suojattu arjen kolhuilta. iPhone SE kuoret ovat kooltaan saman kokoisia kuin iPhone 7 ja 8 puhelinten suojakuoret. Ne sopivatkin moitteettomasti uuteen Apple puhelimeen. Valitse suojakuoret uuteen iPhone SE puhelimeen ja toimitamme ne sinulle nopeasti!

iPhone SE (2020)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Uuteen iPhone SE puhelimeen käy iPhone 7 & 8 kuoret

     Applen edullisin puhelinmalli on kulkenut jo vuosia nimellä iPhone SE ja se on ollut jo vuosia saman kokoinen kuin iPhone 5 aikanaan oli. Vuoden 2020 keväällä iPhone SE on vihdoin päivittynyt uuteen muotoonsa ja nyt se muistuttaa  ulkoisesti iPhone 7 & 8 puhelimia. Hyvänä puolena tässä on, että iPhone 7 ja 8 puhelimille tarkoitetut kuoret sopivat sellaisenaan uuden SE:n kanssa.

     iPhone SE puhelin on mukavan pienikokoinen, sillä siinä on 4,7” kokoinen näyttö. Etupuolella on vanhemmista Apple puhelimista tuttu kotinäppäin, jossa on myös sormenjälkitunnistin. Puhelimen runko yhdistelee lasia ja alumiinia. Näin puhelimeen on voitu tuoda langaton lataus, joskin ulkopinta on jäänyt pelottavan liukkaaksi. Onneksi suojakuorten avulla iPhone SE:stä saa hyvän ja pitävän otteen. Näin puhelin ei pääse putoamaan ja rikkoontumaan. 

     Jättimäinen kuorivalikoima

     Voit suojata iPhone SE puhelimen oikeastaan millä tavalla tahansa, sillä erilaisia vaihtoehtoja on käsittämättömän paljon. Voit tehdä puhelimesta värikkään ja kuvioidun huippusuosituilla Inkit suojakuorilla, joita on verkkokauppamme valikoimassa yli 120 erilaista. Näistä mustavalkoiset suojatuotteet ovat kaikista suosituimmat, mutta luontoaiheiset kuoret seuraavat aivan perässä. 

     Mikäli arvostat käytännöllisyyttä, haluat varmasti tutustua kansiläpällisiin suojakoteloihin. Nämä eroavat iPhone SE kuorista etupuolen osalta, sillä ne on varustettu näyttöä tehokkaasti suojaavalla kansiläpällä. Kansiläpän ollessa suljettuna puhelimen näyttö ei pääse rikkoontumaan millään.

     Viimeistele suojaus panssarilasilla

     Vaikka suojakuoret suojaavat Apple iPhone SE:tä tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta, kannattaa silti tutustua myös näytön päälle liimattavaan panssarilasiin. Staattisen kiinnityksen avulla panssarilasi

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä