iPhone SE (2020) kuoret

iPhone SE on Applen vuonna 2020 julkaisema puhelin, jonka ulkomuoto on tuttu aikaisemmista iPhone 7 ja 8 malleista. iPhone SE tulee myyntiin noin 400€ hintapisteessä, joten arvokkaan puhelimen näyttö kannattaa suojata panssarilasilla ja runko kuorilla.

Tuotteet

241 tuotetta

Uuteen iPhone SE puhelimeen käy iPhone 7 & 8 kuoret

Applen edullisin puhelinmalli on kulkenut jo vuosia nimellä iPhone SE ja se on ollut jo vuosia saman kokoinen kuin iPhone 5 aikanaan oli. Vuoden 2020 keväällä iPhone SE on vihdoin päivittynyt uuteen muotoonsa ja nyt se muistuttaa  ulkoisesti iPhone 7 & 8 puhelimia. Hyvänä puolena tässä on, että iPhone 7 ja 8 puhelimille tarkoitetut kuoret sopivat sellaisenaan uuden SE:n kanssa.

iPhone SE puhelin on mukavan pienikokoinen, sillä siinä on 4,7” kokoinen näyttö. Etupuolella on vanhemmista Apple puhelimista tuttu kotinäppäin, jossa on myös sormenjälkitunnistin. Puhelimen runko yhdistelee lasia ja alumiinia. Näin puhelimeen on voitu tuoda langaton lataus, joskin ulkopinta on jäänyt pelottavan liukkaaksi. Onneksi suojakuorten avulla iPhone SE:stä saa hyvän ja pitävän otteen. Näin puhelin ei pääse putoamaan ja rikkoontumaan. 

Jättimäinen kuorivalikoima

Voit suojata iPhone SE puhelimen oikeastaan millä tavalla tahansa, sillä erilaisia vaihtoehtoja on käsittämättömän paljon. Voit tehdä puhelimesta värikkään ja kuvioidun huippusuosituilla Inkit suojakuorilla, joita on verkkokauppamme valikoimassa yli 120 erilaista. Näistä mustavalkoiset suojatuotteet ovat kaikista suosituimmat, mutta luontoaiheiset kuoret seuraavat aivan perässä. 

Mikäli arvostat käytännöllisyyttä, haluat varmasti tutustua kansiläpällisiin suojakoteloihin. Nämä eroavat iPhone SE kuorista etupuolen osalta, sillä ne on varustettu näyttöä tehokkaasti suojaavalla kansiläpällä. Kansiläpän ollessa suljettuna puhelimen näyttö ei pääse rikkoontumaan millään.

Viimeistele suojaus panssarilasilla

Vaikka suojakuoret suojaavat Apple iPhone SE:tä tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta, kannattaa silti tutustua myös näytön päälle liimattavaan panssarilasiin. Staattisen kiinnityksen avulla panssarilasi pysyy paikoillaan jämäkästi, eikä pääse irtoamaan suuremmastakaan kolhusta. Panssarilasi yhdessä iPhone SE kuorten kanssa tekee siitä käytännössä iskunkestävän, joten ole kaukaa viisas ja suojaa puhelimesi. 

Mobiilitukku on tarjonnut puhelimen suojia jo vuodesta 2013 lähtien ja valikoimamme on päivä päivältä suurempi. Meille on tärkeää, että ostaminen on sinulle helppoa ja saat tilaamasi puhelimen lisätarvikkeet mahdollisimman nopeasti. Ilmainen toimitus ja 30 päivän ilmainen palautus takaavat, että voit rauhassa kokeilla tilaamiasi kuoria.