iPhone X / XS

Apple iPhone X / XS kuoret ovat todellisen huipppu-uutuuden turva ja tukikohta. Upea uutuus on varusteltu upealla näytöllä, joka on Applen vastaus kilpailijoiden reunasta reunaan yltäviin näyttöihin. Apple iPhone X / XS kuoret pitävät tämän todellisen huipun turvassa ja ovat siksi juuri Sinun tärkein valinta. Valikoimistamme löydät kattavan valikoiman erilaisia Apple iPhone X / XS puhelimen kuoria, sekä elintärkeitä näytön panssarilaseja, jotka pitävät huipputarkan OLED näytön turvassa ja suojassa arjen kolhuilta ja iskuilta. Miksi sitten tarvitset näytön suojaa tai suojakuoria? Suojat ovat kuin vakuutus: ne tuntuvat turhilta siihen asti, kunnes puhelin onkin jo sirpaleina. Siksi suosittelemmekin, että nappaat omat Apple iPhone X / XS kuoret kaupastamme, täysin ilmaisella, NOPEALLA toimituksella! Tervetuloa!

iPhone X / XS

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone X / XS kuoret - mitä uutta enää voi tulla?

     Apple iPhone X / XS kuoret - upea kaartuva näyttö

     Apple iPhone X / XS on vuoden 2017 kovin uutuus ja Applelta onkin jo muutaman vuoden odoteltu oikeasti huippuluokan julkistusta. Aiemmat mallit eivät varsinaisesti yltäneet vuoden innovatiivisimpien puhelinmallien joukkoon, ja niiltä jäätiin odottamaan paljon. Siksi Apple iPhone X / XS kuoret ovat elintärkeä asia uudelle puhelimellesi ja siksi suojaaminen on nykypäivänä tärkeä osa puhelimen ostoa. Mutta mikä uudessa puhelimessa sitten on uutta ja miksi puhelimen kuoret eroavat perinteisistä Applen kuorista? Näkyvimpänä uutuutena edellisiin malleihin, on reunasta reunaan upeasti kaartuva näyttö. Suuri OLED tekniikalla toteutettu näyttö kaartaa hieman reunoiltaan luoden entistä tyylikkäämmän designin . Näytön kaarevuus aiheuttaa kuitenkin harmaita hiuksia sen suojaamisen suhteen. Apple iPhone X / XS kuorien lisäksi puhelimelle on tärkeintä hankkia sitä suojaava panssarilasi eli toiselta nimeltään näytön suojalasi. Suojalasi pitää näyttöä suojassa iskuilta ja kolhuilta, ja suojaa samalla puhelinta naarmuilta ja lialta iskujen lisäksi. Muistathan, että lasi ei ole kuitenkaan iskunkestävä, vaan toimii iskuja vastaanottavana kerroksena, hieman kuten pyöräilykypärä.

     Apple iPhone X / XS kuoret - hyvästit kotinäppäimelle

     Toinen suuri muutos Apple iPhone X / XS kuoriin vaikuttavista tekijöistä, on näytöstä poistettu fyysinen kotinäppäin. Siinä missä esimerkiksi iPhone 8 Plus puhelimessa on vielä tuttu kotinäppäin, niin uuden iPhone X / XS  Puhelimen koko etupaneeli on yhtä suurta näyttöä, ja tämä onkin mahdollistanut näytön suurentamisen koko puhelimen kokoiseksi. Apple iPhone X / XS kuoret, pitävät siis tä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä