iPhone X / XS kuoret

Apple iPhone X / XS kuoret ovat todellisen huippu-uutuuden turva ja tukikohta. Upea uutuus on varusteltu upealla näytöllä, joka on Applen vastaus kilpailijoiden reunasta reunaan yltäviin näyttöihin.

Tuotteet

149 tuotetta

Sopivatko iPhone X kuoret iPhone XS puhelimeen? 

Vuonna 2017 julkaistu iPhone X on varustettu 5,8” kokoisella OLED näytöllä ja kokoa puhelimella on noin 144 x 71 x 8mm. Vuotta myöhemmin julkaistu iPhone XS on ulkoisilta mitoiltaan täysin identtisen kokoinen, joten samat suojakuoret sopivat kumpaankin puhelinmalliin. Tämä on helpottanut käyttäjien vaihtamista uudempaan puhelimeen, sillä vanhalle puhelimelle sopineita suojia on voinut käyttää sellaisenaan myös uuden puhelinmallin kanssa.

Suurikokoinen näyttö vaatii suojakuoret

iPhone X on ensimmäinen Applen valmistama puhelin, jossa ei ole fyysistä kotinäppäintä. Etupuoli onkin lähes kokonaisuudessaan yhtä suurta näyttöä. Suurikokoinen näyttö on mahtava käyttää, mutta sen kanssa tulee olla nyt myös entistä tarkempi: rikkoontuvaa pinta-alaa on nyt aikaisempaa enemmän. Onneksi kuorten ja koteloiden avulla näytön kestävyys paranee huomattavasti.

Kaikkien suojakoteloiden tärkeimpänä tehtävänä on suojata puhelinta rikkoontumiselta. Kuinka sitten puhelimen sivut ja takapuolen kattavat suoja voi turvata myös näyttöä? Näytön suuri koko on otettu huomioon ja siksi kaikki iPhone X / XS suojukset nousevat aavistuksen näytön yläpuolelle. Näin näyttö ei ole ensimmäinen maahan osuva kohta, vaan suojien reunat ottavat suurimman iskun itseensä pelastaen näytön.

Kestävät materiaalit tekevät kestävät kuoret

Pelkkä puhelinsuojan muoto ei tee siitä kestävää, vaan valmistuksessa käytetty materiaali on myös tärkeää. iPhone X / XS suojakoteloihin ja -kuoriin on käytetty parhaita ja kestävimpiä materiaaleja, kuten silikonia, kovamuovia, nahkaa ja akryyliä. Kulutusta kestävät materiaalit takaavat, että suojat kestävät sinun ja puhelimesi mukana arjen jokaisessa hetkessä, eikä jätä sinua pulaan tai iPhoneasi vaille suojaa.

Suojaavuuden lisäksi, hyvät valmistusmateriaalit tuntuvat ja näyttävät upealta. Esimerkiksi aidolla puulla viimeistellyt Lastu -suojakuoret sopivat täydellisesti suomalaiseen tyyliin. Värikkäämpiä suojaustuotteita etsivien kannattaa tutustua iDeal of Swedenin värikkäisiin tuotteisiin, joiden pintaan on tyypillisesti kuvattu kasveja tai marmorikuvioita. Kotimaiset Inkit kuoret ovat suoranainen värien ilotulitus, minkä tarkoituksena on tehdä iPhone X / XS puhelimesta trendikkään ihmisen valinta. Tervetuloa tutustumaan Suomen kattavimpaan puhelintarvikkeiden valikoimaan!