iPhone 13 Pro kuoret

Meiltä löytyvät iPhone 13 Pro kuoret ovat tehty suojaamaan arvokasta puhelintasi iskuja ja muita kolhuja vastaan. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia iPhone 13 Pro suojakuoria, joista löytyy varmasti mieluinen tuote suojaamaan puhelintasi. Lompakkokoteloista löytyy korttipaikat 1-3 kortille ja lompakkokuoren näytön päälle taitettava läppä antaa samalla lisäsuojaa näytölle. Jos haluat mieluummin pelkän takakuoren, joka suojaa puhelimen takaosan ja sivut, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan myös iPhone 13 Pro panssarilasin, että kallisarvoinen näyttö pysyy ehjänä. Panssarilasi on edullinen vakuutus kalliille näytölle. Iphone 13 Pro kuorilla ja suojilla saat siis puhelimellesi pidennetyn käyttöiän lisäksi rutkasti persoonallisuutta. Meiltä tilaamalla saat nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille!

iPhone 13 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 13 Pro kuoret suojaavat huippupuhelimesi

     Kädessäsi on uusi ja arvokas puhelin. Uuden puhelimen oston jälkeen tärkein asia on suojata puhelin asiaankuuluvalla tavalla. Iphone 13 Pro suojakuoret tuovat puhelimeesi käytännöllisyyttä ja suojaa. Suojakuoret mahdollistavat myös paremman otteen puhelimesta, koska nykypuhelimet ovat usein liukkaita pinnoiltaan. Valikoimamme iPhone 13 Pro kuorilla tämä ongelma jää unholaan, valitsitpa sitten kovamuovisen, nahkaisen tai ultraohuen suojakuoren. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti sinua miellyttävän kuoren!

     iPhone 13 Pro suojakuoren valinta

     Verkkokaupastamme löytyy erilaisia suojausratkaisuja aina pelkästä takakuoresta enemmän suojaaviin lompakkokoteloihin. Mikäli haluat mahdollisimman huomaamattoman suojan, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori sinun valintasi. Paksummasta muovista tehdyistä iPhone 13 Pro kuorista löytyy paljon eri värejä ja upeita designejä. Näistä saa pitävän otteen ja takakuoren reunat yltävät näytön reunoille asti suojaten myös näyttöä jos puhelin sattuisi tipahtamaan maahan. Näiden lisäksi meiltä löytyy klassiset lompakkokotelot, joiden näytön päälle taittuva läppä suojaa samalla myös näyttöä. Iphone 13 Pro lompakkokotelot ovat myös käytännöllisiä, koska niistä löytyy korttipaikat 1-3 kortille joten voit parhaassa tapauksessa jättää lompakon kotiin. Koteloista löytyy magneetilla toimiva sulkumekanismi, joka helpottaa puhelimen jokapäiväistä käyttöä.

     Näytön suojaus on ehdottoman tärkeää

     Uuden puhelimesi arvokkain osa on sen näyttö. Jotta puhelimen suojaus olisi täydellinen, kannattaa suojakuorien lisäksi puhelimeen os

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä