iPhone 7 Plus kuoret

Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat edullinen vakuutus arvokkaalle puhelimelle, joten ole kaukaa viisas ja ennakoi mahdolliset vahinkotilanteet! Parhaimman suojan iPhone 7 Plus puhelimellesi tarjoavat lompakko suojakotelot, sillä ne ympäröivät puhelimesi sivut, taustan ja myös kaikista herkimmän osan eli näytön

Tuotteet

99 tuotetta

Tilaa Apple iPhone 7 Plus kuoret netistä

Olet selvästi vailla Apple iPhone 7 Plussaan sopivia kuoria, kun olet löytänyt tiesi tähän tuotevalikoimaan. Kaikki kuoret tarjoavat puhelimellesi erinomaista suojaa arjen ikäviä sattumuksia vastaan, joten valitse vain sinun silmääsi täydellisesti istuvat suojatuotteet ja paketoi puhelimesi hajoamiselta turvaan. iPhone 7 Plussalle on olemassa joustavia ja kovapintaisia suojakuoria sekä kansiläpällä varustettuja suojakoteloita, joissa on lähes poikkeuksetta myös 1-3 korttipaikkaa. Miten kätevää, kun voit kuljettaa kaikkia tarvitsemiasi maksuvälineitä samassa paikassa puhelimen kanssa!

Kun olet löytänyt sinun persoonaasi sopivat kuoret, mene seuraavaksi ostoskoriin täyttämään yhteystietosi. Kun tiedot on täytetty ja maksutapa valittu, sinun osasi lisätarvikkeiden tilaamisessa on tehty ja voit jäädä odottelemaan Apple iPhone 7 Plussalle tilaamiesi suojakuorten tai -koteloiden saapumista. Netistä ostaminen on tosiaankin helppoa! Voit odottaa niiden kolahtelevan postilaatikkoosi 1-2 arkipäivässä, eli saat iPhone 7 Plus puhelimesi suojaan todella nopeasti. Tiesitkö, että jotkut eivät ota Apple puhelintaan käyttöön ennen, kun sen runko on suojattu iskunkestävillä kuorilla!

Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat tärkein lisätarvike

Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat hankitalistalla ensimmäisenä, kun olet käynyt hakemassa kaupasta uuden puhelimen korvaamaan aikaisemman iPhone 6 Plus mallin. Mikäpä olisikaan sen ikävämpää kuin hajottaa uusi ja kallis iPhone heti ensimmäisillä käyttökerroilla, kun ote pääsee hieman lipeämään ja havahdut kamalaan tilanteeseen, jossa puhelin putoaa kohti kivilattiaa. Mikset siis ehkäisisi tällaista pelottavaa tilannetta hankkimalla edullisesti iPhone 7 Plus suojakuoret suojaamaan laitteesi runkoa, sivuja ja ennen kaikkea näyttöä.

Kun olet löytänyt mieluisat iPhone 7 Plus kotelon sekä näyttö suojaavan suojalasin, eli panssarilasin, niin samalla voit löytää myös muuta käytännöllistä! Applen toimittaman latus- ja synkronointikaapelit eivät ole tunnetusti pituudella pilattu, joten parimetrinen Lightning kaapeli on enemmän kuin tarpeellinen. Vaikka 5,5” iPhone 7 Plus puhelimessa on monia muita puhelimia kestävämpi akku, ei sekään ole ikuinen ja loppuu nopeasti esimerkiksi paikannuspalveluita hyödynnettäessä. Jospa ottaisit reppuusi tai käsilaukkuusi varavirta voimapankin, niin saat lisävirtaa vikkelästi missä tahansa! Tiesithän, että kaikki Apple iPhone 7 suojatuotteet on suunniteltu siten, etteivät ne haittaa muiden tarvikkeiden käyttöä, vaan liitännät, näppäimet ja kamera ovat käytettävissä normaalisti.

iPhone 7 Plus kuorten paksuus

Meiltä on usein kysytty, että minkä verran iPhone 7 Plus kuoret lisäävät paksuutta puhelimeen. Tokihan kuoret lisäävät ulkomittoja jonkin verran, mutta voit punnita mielessäsi, kumpi on ikävämpää: milli tai pari lisää ulkomittoja, vai naarmuinen, jopa täysin käyttökelvottomaksi rikkoontunut puhelin. Suurin osa valitsee pienemmäksi pahaksi kuoret, koska iPhone 7 Plus on kuitenkin niin arvokas laite, ettei sitä joka päivä viitsisi olla ostamassa. 

Erilaiset kuoret ovat tietenkin erilaisia, siinä missä lompakko suojakotelot ovat paksumpia, ovat pelkät sivu ja taustasuojat ohuempia. Parhaimmillaan iPhone 7 Plus kuoret ovat paksuudeltaan jopa alle millimetrin paksuisia, joten nämä eivät varmastikaan haittaa kenenkään puhelimen käyttöä. On myös luonnollista, että mitä suojaavammat suojakuoret ovat hankintalistalla, sen enemmän ne lisäävät paksuutta. Joskin näissä asioissa paksuudesta puhuttaessa ei puhuta kuin parin millimetrin eroista.