iPhone 7 Plus kuoret

Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat edullinen vakuutus arvokkaalle puhelimelle, joten ole kaukaa viisas ja ennakoi mahdolliset vahinkotilanteet! Parhaimman suojan iPhone 7 Plus puhelimellesi tarjoavat lompakko suojakotelot, sillä ne ympäröivät puhelimesi sivut, taustan ja myös kaikista herkimmän osan eli näytön. Koska puhelin kulkee mukanasi lähes 24/7, niin on todennäköistä, että ennemmin tai myöhemmin sattuu vahinko ja pudotat Apple iPhone 7 Plus luurisi joko lattialle tai maahan. Muutamien eurojen sijoituksella suojaaviin kuoriin, pelastat puhelimesi lähes jokaisessa tilanteessa! Olemme keränneet sinulle valikoiman erinomaisia suojakuoria, joten tervetuloa löytämään omasi. Kun teet iPhone 7 Plus tarviketilauksen, toimitamme sen 1-3 arkipäivässä perille ilman postikuluja!

iPhone 7 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Tilaa Apple iPhone 7 Plus kuoret netistä

     Olet selvästi vailla Apple iPhone 7 Plussaan sopivia kuoria, kun olet löytänyt tiesi tähän tuotevalikoimaan. Kaikki kuoret tarjoavat puhelimellesi erinomaista suojaa arjen ikäviä sattumuksia vastaan, joten valitse vain sinun silmääsi täydellisesti istuvat suojatuotteet ja paketoi puhelimesi hajoamiselta turvaan. iPhone 7 Plussalle on olemassa joustavia ja kovapintaisia suojakuoria sekä kansiläpällä varustettuja suojakoteloita, joissa on lähes poikkeuksetta myös 1-3 korttipaikkaa. Miten kätevää, kun voit kuljettaa kaikkia tarvitsemiasi maksuvälineitä samassa paikassa puhelimen kanssa!

     Kun olet löytänyt sinun persoonaasi sopivat kuoret, mene seuraavaksi ostoskoriin täyttämään yhteystietosi. Kun tiedot on täytetty ja maksutapa valittu, sinun osasi lisätarvikkeiden tilaamisessa on tehty ja voit jäädä odottelemaan Apple iPhone 7 Plussalle tilaamiesi suojakuorten tai -koteloiden saapumista. Netistä ostaminen on tosiaankin helppoa! Voit odottaa niiden kolahtelevan postilaatikkoosi 1-2 arkipäivässä, eli saat iPhone 7 Plus puhelimesi suojaan todella nopeasti. Tiesitkö, että jotkut eivät ota Apple puhelintaan käyttöön ennen, kun sen runko on suojattu iskunkestävillä kuorilla!

     Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat tärkein lisätarvike

     Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat hankitalistalla ensimmäisenä, kun olet käynyt hakemassa kaupasta uuden puhelimen korvaamaan aikaisemman iPhone 6 Plus mallin. Mikäpä olisikaan sen ikävämpää kuin hajottaa uusi ja kallis iPhone heti ensimmäisillä käyttökerroilla, kun ote pääsee hieman lipeämään ja havahdut kamalaan tilanteeseen, jossa puhelin putoaa kohti kivilattiaa. Mikset siis ehkäisisi tällaista pelottavaa tilannetta hankkimalla edullisesti iPhone 7 Plus suojakuoret suojaa

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä