iPhone 11 Pro Max kuoret

Apple iPhone 11 Pro Max on yksi vuoden odotetuimmista puhelimista, ja eikä syyttä! Kyseissä puhelimessa on todella suuri 6.5” tuuman Super Retina näyttö, ja uusi Applen Bionic A13 piiri

Tuotteet

166 tuotetta

Apple iPhone 11 Pro Max on yksi vuoden kohutuimmista puhelimista

Apple iPhone 11 Pro Max puhelimessa on sulavan suuri 6,5” kokoinen näyttö. Tämä Applen uusi lippulaiva kannattaa pitää ehjänä, jotta puhelimen arvo pysyy, kuten Applen tuotteilla on tapana. Sen vuoksi suosittelemme sinua hankkimaan Apple iPhone 11 Pro Max kuoret Suomen suurimmasta puhelintarvikevalikoimasta. Puhelimen ympärille tulevat kuoret ovat ainoa varma keino pitää laite ehjänä päivästä toiseen, joten niiden tilaamatta jättäminen ei kannata missään tapauksessa.

Jokainen kuori suojaa Apple iPhone 11 Pro Max puhelimen näyttöä, kameroita ja ulkokuorta. Suojakuorten reunat nousevat aavistuksen verran näytön reunojen yläpuolelle. Tällainen ominaisuus pelastaa näytön lähes jokaisessa pudotuksessa, sillä näyttö ei ole ensimmäinen maahan tai lattialle osuva kohta, vaan Apple iPhone 11 Pro Max kuoret ottavat iskun ensin vastaan ja pitävät puhelimen siten täysin rikkoontumattomana.

Kuoret nousevat myös takapuolella olevien kameraobjektiivien yläpuolelle. Tämä onkin loistava ominaisuus, sillä Apple iPhone 11 Pro Max kamerat eivät pääse naarmuuntumaan esimerkiksi epätasaista pöydän pintaa vastaan.

Apple iPhone 11 Pro Max kuoria ei tarvitse poistaa ladatessasi puhelinta

Apple iPhone 11 Pro Max on varustettu Applen klassisella Lightning liitännällä, jolla onnistuu laitteen lataaminen ja kuulokkeiden liittäminen. Kun olet hankkinut puhelimen suojakuoret, sinun ei tarvitse ottaa niitä koskaan pois. Voit nimittäin ladata Apple iPhone 11 Pro Max puhelinta sen mukana toimitettavalla latauskaapelilla irrottamatta puhelimen suojia pois paikoiltaan. Aseta latauskaapeli vain liittimen kohdalla olevasta aukosta sisään ja latausvirta alkaa virrata puhelimen virtaa!

Apple iPhone 11 Pro Max mallille löydät suojakuoria jokaisesta väristä

Löydät mittavasta valikoimastamme useita erilaisia vaihtoehtoja suojata Apple iPhone 11 Pro Max puhelimesi. Löydät varmasti lempivärisi suojakuorivalikoimastamme. Tarjoamme esimerkiksi mustia, valkoisia, punaisia, sinisiä, ruskeita ja pinkkejä tuotteita. Meiltä on kyselty myös kimaltavampia vaihtoehtoja, joten siksi saatatkin törmätä kultaisiin, ruusukultaisiin ja hopeisiin suojakuoriin. Myös kuviollisia vaihtoehtoja löytyy kattavasta valikoimastamme koko ajan enemmän ja enemmän, joten tervetuloa ihastumaan ja löytämään omasi!

Kun tilaat Apple iPhone 11 Pro Max suojakuoret, toimitamme ne sinulle todella nopeasti. Parhaassa tapauksessa lähetys saapuu sinulle tilausta seuraavana päivänä. Mitään toimituskuluja meillä Mobiilitukussa ei ole. Ja jos haluat jostain syystä esimerkiksi vaihtaa tilaamasi lisätarvikkeet toisenlaisiin, niin sekin onnistuu ilman lisäveloitusta!