iPhone 11 Pro Max kuoret

Apple iPhone 11 Pro Max on yksi vuoden odotetuimmista puhelimista, ja eikä syyttä! Kyseissä puhelimessa on todella suuri 6.5” tuuman Super Retina näyttö, ja uusi Applen Bionic A13 piiri. Apple iPhone 11 Pro Max on hinnaltaan yksi arvokkaimmista puhelimista, joten sen suojaaminen on erityisen tärkeää. Mobiilitukku.fi on sivu, jonne kannattaa suunnata, kun olet suojatuotteita ostamassa iPhone 11 Pro Max puhelimelle! Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia suojakuoria, -koteloita ja panssarilaseja. Etsi itsellesi sinun persoonaan sopivat suojakuoret, niin erotut joukosta ja pidät puhelimesi samalla turvassa. Muista myös hankkia panssarilasi iPhone 11 Pro Max näytölle, joten sinun ei tarvitse säikähtää, kun puhelin putoaa. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun, jossa toimitus on aina ilmaista ja asiakaspalvelu auttamassa!

iPhone 11 Pro Max

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 11 Pro Max on yksi vuoden kohutuimmista puhelimista

     Apple iPhone 11 Pro Max puhelimessa on sulavan suuri 6,5” kokoinen näyttö. Tämä Applen uusi lippulaiva kannattaa pitää ehjänä, jotta puhelimen arvo pysyy, kuten Applen tuotteilla on tapana. Sen vuoksi suosittelemme sinua hankkimaan Apple iPhone 11 Pro Max kuoret Suomen suurimmasta puhelintarvikevalikoimasta. Puhelimen ympärille tulevat kuoret ovat ainoa varma keino pitää laite ehjänä päivästä toiseen, joten niiden tilaamatta jättäminen ei kannata missään tapauksessa.

     Jokainen kuori suojaa Apple iPhone 11 Pro Max puhelimen näyttöä, kameroita ja ulkokuorta. Suojakuorten reunat nousevat aavistuksen verran näytön reunojen yläpuolelle. Tällainen ominaisuus pelastaa näytön lähes jokaisessa pudotuksessa, sillä näyttö ei ole ensimmäinen maahan tai lattialle osuva kohta, vaan Apple iPhone 11 Pro Max kuoret ottavat iskun ensin vastaan ja pitävät puhelimen siten täysin rikkoontumattomana.

     Kuoret nousevat myös takapuolella olevien kameraobjektiivien yläpuolelle. Tämä onkin loistava ominaisuus, sillä Apple iPhone 11 Pro Max kamerat eivät pääse naarmuuntumaan esimerkiksi epätasaista pöydän pintaa vastaan.

     Apple iPhone 11 Pro Max kuoria ei tarvitse poistaa ladatessasi puhelinta

     Apple iPhone 11 Pro Max on varustettu Applen klassisella Lightning liitännällä, jolla onnistuu laitteen lataaminen ja kuulokkeiden liittäminen. Kun olet hankkinut puhelimen suojakuoret, sinun ei tarvitse ottaa niitä koskaan pois. Voit nimittäin ladata Apple iPhone 11 Pro Max puhelinta sen mukana toimitettavalla latauskaapelilla irrottamatta puhelimen suojia pois paikoiltaan. Aseta latauskaapeli vain liittimen kohdalla olevasta aukosta sisään ja latausvirta alkaa virrata puhelimen virtaa!

     Apple iPhone 11 Pro Max mallille löydät suojakuoria jokaisesta väristä

     Löydät mittavasta valikoimastamme useita erilaisia vaihto

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä