iPhone XS Max kuoret

Apple iPhone XS Max kuoret ovat arvokkaan puhelimesi paras kaveri arjen kolhuja vastaan. Vuoden 2018 kovin huippu-uutuudessa on uskomaton OLED näyttö, joka on samalla myös puhelimen herkin osa särkymään. Siksi valikoimistamme löydät valtavan valikoiman erilaisia Apple iPhone XS Max kuoria ja koteloita arvokkaalle puhelimellesi. Siksi suojakuoret ja läpälliset suojakotelot ovat edullisin vakuutus, jonka voit tälle laitteelle hankkia. Apple iPhone XS Max kuoret suojaavat myös puhelimen lasisen takaosan, eikä yllätyksiä pääse sattumaan. Me täällä Mobiilitukussa suosittelemmekin lämpimästi sinua hankkimaan oman iPhone XS Max puhelimesi suojaksi puhelimen kuoret, sillä meiltä saat aina todella nopea 0€ toimituksen ja suomen parhaan asiakaspalvelun. Tervetuloa suojaamaan puhelimesi!

iPhone XS Max

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone XS Max kuoret – 3 syytä suojata puhelin

     Kuoret ovat halpa vakuutus iPhone XS Max puhelimellesi

     Meiltä monesti kysytään mitä kaikkia tuotteita puhelimen suojaamiseen itse käytämme ja millaiset tuotteet olisivat ne kaikista tarpeellisimmat suojaustuotteet. Kuten kaikissa muissakin malleissa, myös Apple iPhone XS Max puhelimen kuorien kohdalla pätevät samat säännöt kuin aiemmin. Suosittelemme aina suojaksi joko puhelimen taustakuorta tai läppäkoteloa sekä panssarilasia kaveriksi. Pelkkä Apple iPhone XS Max kuori ei todennäköisesti riitä suojaamaan kallisarvoista laitettasi, sillä yleensä kun puhelin maahan putoaa, tapahtuu se yllätys yllätys näyttö edellä. Onko tuttua? Jos jotain tuotetta me täällä Mobiilitukussa suosittelemme, onkin siis Apple iPhone XS Max näytön panssarilasi, joka turvaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Suosituin ja samalla edullisin panssarilasimme on Quick & Easy panssarilasi. Jo vain 14,95€ hinnalla saatat pelastaa yli tuhannen euron puhelimesi hajoamiselta ja se jos mikä kuulostaa järkevältä.

     iPhone XS Max kuoret ovat loistava tapa stailata puhelin 

     Puhelimesi on ilman suojaa kuin sirkuksen johtaja ilman tirehtöörin hattua. Homma voikin toimia, mutta jotain silti puuttuu. Valikoimastamme löytyy useita kymmeniä suojakuoria ja koteloita sinunkin Apple iPhone XS Max puhelimellesi riippumatta siitä haluatko pukea puhelimesi kauniiseen kukkakuvioon tai vaikkapa vain aina tyylikkääseen mustaan nahkaan. Panostamme valikoiman laajuuteen, sillä se luo aina samalla myös valinnanvapautta. Valikoimastamme löydät iPhone XS Max kuoret monipuolisesti niin työmiehen makuun kuin tyylikkäille illalliskutsuillekin

     Apple iPhone XS Max kuoret lisäävät puhelimesi käytännöllisyyttä

     Nykyään puhelimen suojista löytyy paljon erilaisia toimintoja, jotka voivat he

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä