iPhone XS Max kuoret

Apple iPhone XS Max kuoret ovat arvokkaan puhelimesi paras kaveri arjen kolhuja vastaan. Vuoden 2018 kovin huippu-uutuudessa on uskomaton OLED näyttö, joka on samalla myös puhelimen herkin osa särkymään.. Tervetuloa suojaamaan puhelimesi!.

Tuotteet

13 tuotetta

Apple iPhone XS Max kuoret – 3 syytä suojata puhelin

Kuoret ovat halpa vakuutus iPhone XS Max puhelimellesi

Meiltä monesti kysytään mitä kaikkia tuotteita puhelimen suojaamiseen itse käytämme ja millaiset tuotteet olisivat ne kaikista tarpeellisimmat suojaustuotteet. Kuten kaikissa muissakin malleissa, myös Apple iPhone XS Max puhelimen kuorien kohdalla pätevät samat säännöt kuin aiemmin. Suosittelemme aina suojaksi joko puhelimen taustakuorta tai läppäkoteloa sekä panssarilasia kaveriksi. Pelkkä Apple iPhone XS Max kuori ei todennäköisesti riitä suojaamaan kallisarvoista laitettasi, sillä yleensä kun puhelin maahan putoaa, tapahtuu se yllätys yllätys näyttö edellä. Onko tuttua? Jos jotain tuotetta me täällä Mobiilitukussa suosittelemme, onkin siis Apple iPhone XS Max näytön panssarilasi, joka turvaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Suosituin ja samalla edullisin panssarilasimme on Quick & Easy panssarilasi. Jo vain 14,95€ hinnalla saatat pelastaa yli tuhannen euron puhelimesi hajoamiselta ja se jos mikä kuulostaa järkevältä.

iPhone XS Max kuoret ovat loistava tapa stailata puhelin 

Puhelimesi on ilman suojaa kuin sirkuksen johtaja ilman tirehtöörin hattua. Homma voikin toimia, mutta jotain silti puuttuu. Valikoimastamme löytyy useita kymmeniä suojakuoria ja koteloita sinunkin Apple iPhone XS Max puhelimellesi riippumatta siitä haluatko pukea puhelimesi kauniiseen kukkakuvioon tai vaikkapa vain aina tyylikkääseen mustaan nahkaan. Panostamme valikoiman laajuuteen, sillä se luo aina samalla myös valinnanvapautta. Valikoimastamme löydät iPhone XS Max kuoret monipuolisesti niin työmiehen makuun kuin tyylikkäille illalliskutsuillekin

Apple iPhone XS Max kuoret lisäävät puhelimesi käytännöllisyyttä

Nykyään puhelimen suojista löytyy paljon erilaisia toimintoja, jotka voivat helpottaa puhelimen käyttöä monella tapaa. Puhelimen suojassa voi olla kuoresta nouseva seisontatuki, jonka avulla suojakuoren saa puhelimen asetettua kätevästi sivuttain esimerkiksi videoita tai pelejä varten. Toinen suosittu Apple iPhone XS Max suoja on perinteisempi suojakotelo, jossa on suojan lisäksi korttitaskut ja setelitasku. Tämä mahdollistaa tärkeimpien korttien kuten luottokortin ja ajokortin kuljettamisen mukana, jolloin et välttämättä tarvitse erillistä lompakko mukaasi.

Tule siis ja hanki omat Apple iPhone XS Max kuoresi meiltä Mobiilitukusta. Meiltä saat aina valtavan nopean 0€ toimituksen yli 25€ tilauksiin, sekä tietysti ilmaisen vaihdon ja palautuksen. Tervetuloa!