iPhone 14 Pro kuoret

Paljon odotetut Apple iPhone 14 -sarjalaiset ovat täällä! Apple iPhone 14 Pro -malli on iPhone 14 -mallista paranneltu malli monilta osin. Pro -mallista löytyy muun muassa parempi kamera, tehokkaampi prosessori ja nopeampi muisti.

Tuotteet

242 tuotetta

Apple iPhone 14 Pro kuoret pitävät puhelimesi ehjänä

Apple julkaisi uudet iPhone 14-sarjan puhelimet syyskuussa 2022. Julkaisussa oli mukana neljä eri mallia, joista Pro -mallit kokivat suurimman muodonmuutoksen edellisvuoden iPhone 13 -malleihin verrattuna. Pro -malleihin tuli paranneltu, hieman suurempi kamera, tehokkaampi A16 -järjestelmäpiiri sekä muita käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Näyttöjen koko on pysynyt ennallaan, eli 14 Pro mallista löytyy edelleen 6,1 tuuman ja 14 Pro Max mallista 6,7 tuuman näyttö.

Puhelin edustaa aivan puhelimien kirkkainta kärkeä, joten se kannattaa suojata asiaankuuluvilla iPhone 14 Pro suojakuorilla. Hankkimalla suojakuoret saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä laite saa tarvitsemansa suojan ja saat puhelimestasi samalla persoonallisen ja itsesi näköisen. iPhone 14 Pro kuorista löydät monia erilaisia kuoria eri väreissä, materiaaleissa, kuvioissa ja eri ominaisuuksilla, joten saat tuunattua puhelimestasi näyttävän ilmestyksen!

iPhone 14 Pro lompakkokotelo on käytännöllinen valinta

Asiakkaiden kestosuosikiksi noussut lompakkokotelo on vuodesta toiseen pitänyt pintansa. Eikä syyttä, sillä lompakkokotelo on käytännöllinen ja suojaa puhelimen joka puolelta. iPhone 14 Pro lompakkokoteloista löydät 1-9 korttipaikkaa tärkeimmille korteillesi ja useimmissa on mukana myös setelitasku käteistä rahaa varten. Useimpien mallien kansiläppä sulkeutuu jämäkästi magneetilla kiinni, joten näyttö pysyy suojassa varmasti ja kansiläpästä saa kätevän katselutelineen puhelimelle, jos haluaa puhelimesta katsoa vaikka lempielokuvia tai -sarjoja.

Panssarilasilla vältät yllättävät kustannukset

Kun olet valinnut mieluisan suojakuoren tai -kotelon, on aika suojata myös puhelimen näyttö asianmukaisella iPhone 14 Pro panssarilasilla. Näyttö on ylivoimaisesti puhelimen arvokkain osa ja uutuuspuhelimissa näytön korjaus maksaa helposti useita satoja euroja. Panssarilasin tehtävä on suojata näyttöä niin, että puhelimen pudotessa panssarilasi ottaa iskun vastaan ja rikkoutuu jättäen kuitenkin alla olevan näytön ehjäksi. iPhone 14 Pro suojalasilla saatat välttää näin ikävän ja ylimääräisen laskun puhelimesi käytöstä!

Valikoimastamme löytyy myös lukuisia eri lisätarvikkeita helpottamaan puhelimesi käyttöä, kuten kaapeleita, latureita, puhelinpidikkeitä ja varavirtalähteitä. Tilaa Apple iPhone 14 Pro tarvikkeet ja saat maksuttoman kirjetoimituksen yli 25 euron tilauksiin verkkokaupastamme!