iPhone 14 Pro kuoret

Paljon odotetut Apple iPhone 14 -sarjalaiset ovat täällä! Apple iPhone 14 Pro -malli on iPhone 14 -mallista paranneltu malli monilta osin. Pro -mallista löytyy muun muassa parempi kamera, tehokkaampi prosessori ja nopeampi muisti. Tämä näkyy toki myös hinnassa, joten suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen iPhone 14 Pro suojakuorilla, että kallisarvoinen puhelimesi säilyy uudenveroisena pitkään. Hankkimalla suojakuoret saat puhelimestasi sekä iskunkestävän että persoonallisen, koska iPhone 14 Pro kuoria löytyy valikoimastamme useassa eri materiaalissa, eri väreissä ja erilaisilla kuvioilla varustettuna. Kuorien lisäksi kun suojaat puhelimen näytön iPhone 14 Pro panssarilasilla, on puhelimesi suojattu kauttaaltaan iskuja vastaan. Suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös runsaasti lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen käyttöä. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

iPhone 14 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Apple iPhone 14 Pro kuoret pitävät puhelimesi ehjänä

     Apple julkaisi uudet iPhone 14-sarjan puhelimet syyskuussa 2022. Julkaisussa oli mukana neljä eri mallia, joista Pro -mallit kokivat suurimman muodonmuutoksen edellisvuoden iPhone 13 -malleihin verrattuna. Pro -malleihin tuli paranneltu, hieman suurempi kamera, tehokkaampi A16 -järjestelmäpiiri sekä muita käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Näyttöjen koko on pysynyt ennallaan, eli 14 Pro mallista löytyy edelleen 6,1 tuuman ja 14 Pro Max mallista 6,7 tuuman näyttö.

     Puhelin edustaa aivan puhelimien kirkkainta kärkeä, joten se kannattaa suojata asiaankuuluvilla iPhone 14 Pro suojakuorilla. Hankkimalla suojakuoret saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä laite saa tarvitsemansa suojan ja saat puhelimestasi samalla persoonallisen ja itsesi näköisen. iPhone 14 Pro kuorista löydät monia erilaisia kuoria eri väreissä, materiaaleissa, kuvioissa ja eri ominaisuuksilla, joten saat tuunattua puhelimestasi näyttävän ilmestyksen!

     iPhone 14 Pro lompakkokotelo on käytännöllinen valinta

     Asiakkaiden kestosuosikiksi noussut lompakkokotelo on vuodesta toiseen pitänyt pintansa. Eikä syyttä, sillä lompakkokotelo on käytännöllinen ja suojaa puhelimen joka puolelta. iPhone 14 Pro lompakkokoteloista löydät 1-9 korttipaikkaa tärkeimmille korteillesi ja useimmissa on mukana myös setelitasku käteistä rahaa varten. Useimpien mallien kansiläppä sulkeutuu jämäkästi magneetilla kiinni, joten näyttö pysyy suojassa varmasti ja kansiläpästä saa kätevän katselutelineen puhelimelle, jos haluaa puhelimesta katsoa vaikka lempielokuvia tai -sarjoja.

     Panssarilasilla vältät yllättävät kustannukset

     Kun olet valinnut mieluisan suojakuoren tai -kotelon, on aika suojata myös puhelimen näyt

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä