iPhone 12 Pro Max kuoret

Uusi Apple iPhone 12 Pro Max tarvitsee myös uudet hyvin suojaavat kuoret, jos haluat pitää tämän kaunokaisen ehjänä ja tyylikkäänä. Voit aina itse valita, millä tavalla suojaat puhelimesi.. Näin säästyt turhilta naarmuilta ja kolhuilta.

Tuotteet

173 tuotetta

Apple iPhone 12 Pro Max suojakuoret ovat nyt saapuneet!

Oletko harkinnut tai jo hankkinut uuden Apple iPhone 12 Pro Max puhelimen? Muista myös, että tarvitset puhelimeen arvoisensa suojakuoret. Sijoittamalla vain 10-30€, saat suojattua puhelimesi, jolloin sen käyttöikä kasvaa merkittävästi. Oikeanlainen suoja mahdollistaa puhelimen käytön aina niin kuin se on tarkoitettu. Juuri iPhone 12 Pro Max puhelimeen muotoillut kuoret antavat puhelimelle paremman pidon ja vieläkin upeamman ulkonäön. Voit valita valikoimastamme joko värikkäät, huomaamattomat tai klassisen mustat suojakuoret. Miten kulloinkin itse haluat ja mikä omaan tyyliisi sopii. Yhdistämällä kuoriin oikeanlaisen panssarilasin, saat suojattua kaarevan näytön täysin. 

Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Haluatko pitää kaiken mitä tarvitset yhdessä paikassa? Valitse silloin iPhone 12 Pro Max puhelimen lompakkosuojakotelo. Voit kantaa puhelimen mukana jopa kolmea korttia ja sinulla on aina kaikki tarvittava mukanasi. Voit valita mieluisan lompakon useasta eri väristä halusit sen sitten nahkaisena tai vegaanisena. Jos taas koet lompakon liian suureksi ja suosit mieluummin ohuempaa puhelinta, kaupastamme löytyy myös suojakuoreen erikseen liimattavat korttitaskut. Löydät niitä yksivärisinä sekä kuviollisina, jotka painamme tilauksesta. Korttitaskuilla voit jälleen muokata puhelimesi ulkonäköä juuri omaan tyyliisi sopivaksi. Liittämällä takaosaan korttitaskun, saat mukaasi aina yhden tai kaksi korttia esimerkiksi äkilliselle kauppareissulle. 

Vaikka iPhone 12 Pro Max puhelimen akku voi kestääkin jopa kaksi päivää, se loppuu kuitenkin aikanaan. On mukavaa, että akun voi ladata juuri silloin kuin sen tarve on. Voit pitää puhelimen suojakuoren paikallaan ja lightning-portti on aina saatavilla ja lataus onnistuu nopeasti ja helposti.

Saat uuden iPhone 12 Pro Max puhelimesi suojattua nopeasti ja helposti tilaamalla Mobiilitukun verkkokaupasta, josta löydät toinen toistaan upeampia tuotteita. Toimitamme yli 25€ ostoksesi suoraan kotiin ilmaisena kirjetoimituksena 1-4 arkipäivän kuluessa. Tervetuloa ostoksille!