iPhone 13 Mini kuoret

Apple iPhone 13 Mini suojakuoret suojaavat kauniin puhelimesi tehokkaasti kolhuilta. Puhelimelle löytyy valikoimastamme laaja kirjo suojakuoria eri väreissä ja materiaaleissa. Apple iPhone 13 Mini kuoret ovat halpa vakuutus kattamaan iskut puhelimen kallisarvoisille osille, kuten näytölle. Valikoimastamme löytyvät lompakkokotelot suojaavat takakuoren lisäksi näyttöä näytön päälle taittuvan läpän myötä ja lisäksi näistä löytyy korttipaikkoja 1-3 kortille. Jos haluat pelkän takakuoren, niin suosittelemme ehdottomasti myös iPhone 13 Mini panssarilasia, että puhelin on suojattu joka puolelta. Näin saat hienolle puhelimellesi suojan iskuja vastaan ja samalla muokattua puhelimestasi persoonallisemman. Tilaa meiltä iPhone 13 Mini suojakuoret, niin saat nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

iPhone 13 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Iphone 13 Mini kuoret pelastavat puhelimesi kolhun sattuessa

     Uuden puhelimen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on suojata puhelin asiaankuuluvalla tavalla. Tämä tarkoittaa iPhone 13 Mini suojakuoria, jotka suojaavat puhelimen rungon ja panssarilasia, joka suojaa puhelimen näytön. Näin uusi hieno puhelimesi säilyy uudenveroisena pidempään ja vältyt kalliilta huoltoreissuilta. Uudet puhelimet ovat yleensä myös liukkaita pinnoiltaan ja erilaiset iPhone 13 Mini suojakuoret mahdollistavat puhelimesta pitävän otteen, ettei puhelin pääse tippumaan maahan.

     Iphone 13 Mini suojakuorilla persoonallisuutta puhelimeesi

     Sen lisäksi että iPhone 13 Mini kuoret suojaavat puhelintasi, saat samalla myös puhelimestasi normaalia persoonallisemman näköisen ja uudistetun ulkokuoren. Muokkaamalla puhelimen ulkonäköä saat puhelimestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat ja saat samalla tuotua persoonallisuuttasi esiin. Suuresta valikoimastamme löytyy varmasti mieleiset iPhone 13 Mini kuoret jokaiselle. Perinteisistä takakuorista saa hyvän otteen ja ne suojaavat puhelimen takaosan lisäksi myös puhelimen reunat, jotka yleensä ottavat iskun ensimmäisenä vastaan. Kuorien reunat myös yleensä yltävät hieman näytön pinnan yläpuolelle, jolloin ne suojaavat samalla myös hieman näyttöä. Mikäli kaipaat kuorilta käytännöllisintä mallia, on iPhone 13 Mini lompakkokotelo valintasi. Lompakkokotelossa on näytön päälle taittuva, magneettikiinnityksellä toimiva läppä, joka suojaa näyttöä. Läpässä on myös korteille paikkoja, joten saat tärkeimmät pankkikortit ja henkilöllisyystodistukset mukaasi ilman perinteistä lompakkoa. Päädyit mihin tahansa suojakuorimalliin, näyttö kannattaa ehdottomasti aina suojata iPhone 13 Mini panssarilasilla. Panssarilasi suojaa k

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä