Apple iPhone 12 Mini kuoret

Etsi ja löydä parhaat kuoret ja kotelot Apple iPhone 12 Mini puhelimeen ja tilaa ne Mobiilitukusta samoin tein! Löydät valikoimastamme laajan valikoiman erilaisia iPhone 12 Mini kuoria, esimerkiksi lompakkokoteloita, joissa on taitettava kansiläppä. Näin laitteen näyttö on suojattuna tehokkaasti, mutta kun haluat käyttää näyttöä, voit taittaa kannen helposti puhelimen takapuolelle. Kaikki iPhone 12 kuoret istuvat puhelimen päällä saumattomasti, ja joitakin kuoria ei edes huomaa, koska ne ovat niin ohuita. Niitä ei myöskään tarvitse ottaa koskaan pois, sillä puhelimen liitinten ja näppäinten käyttö onnistuu vaivattomasti suojatuotteiden ollessa paikoillaan. Helppoa,vai mitä! Tutustu Apple iPhone 12 Mini mallin suureen valikoimaan ja muista lisätä ostoskoriisi myös näytön panssarilasi, jotta laite on suojattu täydellisesti joka puolelta. Enää ei tarvitse pelätä hajoavaa puhelinta!

iPhone 12 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Näytön suojaaminen on erityisen tärkeää

     Jos hankit puhelimen takaosaan asennettavan suojakuoren, niin tässä tapauksessa puhelimesi näyttö jää täysin suojaamatta, on panssarilasin hankinta erityisen tärkeää. Näyttö on puhelimien herkin osa. Apple iPhone 12 Mini panssarilasin valinnassa on erityisen tärkeää se, minkälaisen lasin valitsee. Usein myynnissä on kahdenlaisia panssarilaseja, joissa toinen lasi on viivasuora lasi, ja toinen taas kaarevareunainen. Uusissa puhelimissa kuten Apple iPhone 12 Mini puhelimessa näytön reunat ovat hieman pyöristetyt ja siksi kaikkien iPhone 12 Mini suojakuorien kanssa kaikki panssarilasit eivät sovi yhteen. Yleensä meillä myynnissä olevat Quick & Easy panssarilasit ovat paras valinta Apple iPhone 12 Mini kuorien kanssa, mutta asiasta kannattaa myös kysyä asiakaspalvelustamme. 

     Apple iPhone 12 Mini kuorien asennus

     Taustakuorien asentaminen on todella helppoa ja  nopeaa, vaikka aina aika-ajoin tästä meiltä kysytäänkin. Yleensä suojissa on pehmeä tai kovamuovinen kuori, johon puhelin vain napsautetaan paikalleen. Tämä sama on kaikissa Apple iPhone 12 Mini suojakuorissamme. Nappaa käteen tilaamasi iPhone 12 Mini suojakotelo tai -kuori ja aseta puhelimen näppäinpuoli ensiksi paikalleen. Kovamuovisen kuoren voit vain napsauttaa sen paikalleen, kun puolestaan pehmeästä TPU-muovista valmistettu iPhone 12 kuori taas vaatii hieman kulmien venytystä.  Kun tämä on tehty, voit ottaa tuotteen käyttöön. Kuorien irrottaminen on myös helppoa, kannattaa aloittaa irrottaminen puhelimen kulmasta ja siitä se sitten vaivattomasti irtoaa.

     Miksi sinun kannattaa tilata suojatarvikkeet Mobiilitukusta?

     Syitä meiltä tilaamiseen on monia, mutta itse haluamme uskoa, että tärkein syy on, että me aidosti välitämme asiakkaistamme. Valitsemme myytävät tu

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä