Apple iPhone kuoret

Apple on kaikille tuttu Yhdysvaltalainen yhtiö, joka suunnitte, kehittää ja myy kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita. Apple käyttää kehittämissään mobiililaitteissaan iOS käyttöjärjestelmää ja tietokoneissaan MacOS käyttöjärjestelmää.

Tuotteet

4462 tuotetta

Apple iPhone puhelimen kuoret

Apple puhelimet ovat erittäin suosittuja laitteita laatunsa ja käytettävyytensä vuoksi. Kalliimman hintakategorian Apple puhelimet ovat arvokkaita laitteita, minkä vuoksi niiden lisätarvikkeisiin kannattaa panostaa. Apple kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta, mikä takaa pidemmän käyttöiän. Kuoria ja suojakuoria on saatavilla erilasina malleina, esimerkiksi lompakko suojakotelo, S-Line, Armor ja Ultraohuet –suojakuoret ovat erilaisia malleja, joista jokaiselle löytyy mielekäs vaihtoehto. Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät monenlaisia värejä, kuten mustaa, valkoista, punaista, sinistä, ruskeaa, pinkkiä ja violettia. Näistä kuitenkin musta on ylivoimaisesti suosituin sen monipuolisuuden vuoksi. Apple kuoret ja suojakuoret istuvat puhelimen päälle täydellisesti suojaten sitä ja personoiden sen käyttäjänsä näköiseksi. Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla.

Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Apple puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset Apple puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Apple puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä.

Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi. Apple kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Apple kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Apple kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Apple puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä. Apple puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan. Apple puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta! Suojaa siis Apple-puhelimesi täysin ja hanki meiltä iPhone SE:n suojakuoret , iPhone 12:n kuoret, iPhone 13:n kuoret tai iPhone 14:n kuoret!