OnePlus 3 / 3T kuoret

OnePlus 3 / 3T kuoret vievät puhelimesi uudelle tasolle. OnePlus 3 / 3T kuoret toimivat samaan aikaan luurisi turvamuurina, käytön helpottajana sekä henkilökohtaisena stylistina.

Tuotteet

3 tuotetta

Minkälainen OnePlus 3 / 3T kuori sopii juuri minulle?

Kartoita ensin tarpeesi ja mieti mitä ominaisuuksia kaipaat kuoreltasi. Oletko tarkka kuorien muotoilun suhteen? Vai haetko mahdollisimman suojaavaa kuorta? Vai haluatko suojata tyylikkään OnePlus 3 / 3T laitteesi mahdollisimman tyylikkäästi?

Perus silikoninen suojakuori tai yksivärinen lompakkokotelo on aina varma valinta, mutta uskalla kokeilla jotain uutta. Jämäkällä nahkaisella Flip cover kotelolla teet tyylikkäästä OnePlus 3 / 3T laitteestasi entistä tyylikkäämmän ja se antaa olemukseesi ryhtiä. Tai suojaa puhelimesi tyylikkäillä Lastukuorilla, jotka ovat suomalaista designia ja valmistettu aidosta puusta. Jos olet muotitietoinen, niin pue laitteesi sopimaan osaksi asukokonaisuuttasi!

Mielestämme paras kuori on sinulle se, joka näyttää juuri sinulta ja täyttää tarpeesi ominaisuuksien suhteen. Vain taivas on rajana valitessasi kuoria OnePlus 3 / 3T puhelimelle. Värimaailmaa löytyy laidasta laitaan, jotta juuri sinä löydät itsellesi täydellisen vaihtoehdon! Jo pienellä budjetilla hankit pätevän suojan laitteellesi ja pienillä budjetin nostoilla valikoima laajenee huomattavasti. 

Ohut laite suurella näytöllä

OnePlus 3 puhelin julkaistuun kesäkuussa 2016 ja se löi saman tien läpi suomen markkinoilla. Pian sen perään samana vuonna marraskuussa julkaistaan OnePlus 3T puhelin, joka on kooltaan ja ulkonäöltään identtinen edeltäjänsä kanssa. Tämän vuoksi OnePlus 3 ja OnePlus 3T puhelimiin sopivat samat kuoret ja lisälaitteet. OnePlus 3 / 3T puhelin on muotoilultaan ohut ja siinä on suuri 5.5” näyttö. OnePlus 3 / 3T kuoria löydät meiltä laajan valikoiman, jotta juuri sinä löydät laitteellesi sopivimman vaihtoehdon. Jos olet aikaisemmin omistanut OnePlus 3 puhelimen, niin sinulla on varmastikin ajankohtaista päivittää pian puhelintasi uudemmaksi. Vuonna 2018 julkaistu OnePlus 6 on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat vielä suuremman näytön puhelimeesi!

OnePlus 3 / 3T kuorten lisäksi panssarilasi näytön päälle ja suojaus on viimeistelty 

Valittuasi sopivimman suojan puhelimeesi sinulle kannattaa viimeistellä suojaavuus iskunkestävällä näytön panssarilasilla, sillä mikään ei ole ikävämpää kuin näytön hajoaminen.  Panssarilasilla ja suojakuorella laitteesi on hyvässä turvassa, eikä pudotuksista tarvitse huolehtia! Työmatkalla istuessasi bussissa olet varmasti huomannut, että usealla ihmisellä on puhelimen näyttö rikki. Tämän olisi voinut estää hankkimalla panssarilasin suojaamaan näyttöä. Kaikki nämä kuoret ja yhteen sopivat tuotteet OnePlus 3 / OnePlus 3T löydät ja tilaat helposti suoraan kotiin Mobiilitukusta nopealla ja ilmaisella toimituksella!