OnePlus 3 / 3T kuoret

OnePlus 3 / 3T kuoret vievät puhelimesi uudelle tasolle. OnePlus 3 / 3T kuoret toimivat samaan aikaan luurisi turvamuurina, käytön helpottajana sekä henkilökohtaisena stylistina. Puhelimen voi suojata ja stailata monella eri tavalla, ja siksi valikoimastamme löytyy todella monipuolinen valikoima erilaisia suojia moneen eri käyttöön. OnePlus 3 / 3T kuoret näyttäytyvät kullekkin erityyppisinä, ja siksi onkin tärkeää, että valikoima taipuu moneen mieltymykseen ja värimaailmaan. Muistathan, että puhelimesi näyttö ja reunat ovat päivittäin kovassa koulussa, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että pidät käden jatkeestasi hyvää huolta. Tilaa siis OnePlus 3 / 3T kuoret meiltä Mobiilitukun miehiltä ja naisilta! Meiltä saat aina ILMAISEN, nopean 1-3 arkipäivän toimituksen sekä oikeasti loistavan ja persoonallisen asiakaspalvelun! Yrittäjät kiittävät!

OnePlus 3 / 3T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Minkälainen OnePlus 3 / 3T kuori sopii juuri minulle?

     Kartoita ensin tarpeesi ja mieti mitä ominaisuuksia kaipaat kuoreltasi. Oletko tarkka kuorien muotoilun suhteen? Vai haetko mahdollisimman suojaavaa kuorta? Vai haluatko suojata tyylikkään OnePlus 3 / 3T laitteesi mahdollisimman tyylikkäästi?

     Perus silikoninen suojakuori tai yksivärinen lompakkokotelo on aina varma valinta, mutta uskalla kokeilla jotain uutta. Jämäkällä nahkaisella Flip cover kotelolla teet tyylikkäästä OnePlus 3 / 3T laitteestasi entistä tyylikkäämmän ja se antaa olemukseesi ryhtiä. Tai suojaa puhelimesi tyylikkäillä Lastukuorilla, jotka ovat suomalaista designia ja valmistettu aidosta puusta. Jos olet muotitietoinen, niin pue laitteesi sopimaan osaksi asukokonaisuuttasi!

     Mielestämme paras kuori on sinulle se, joka näyttää juuri sinulta ja täyttää tarpeesi ominaisuuksien suhteen. Vain taivas on rajana valitessasi kuoria OnePlus 3 / 3T puhelimelle. Värimaailmaa löytyy laidasta laitaan, jotta juuri sinä löydät itsellesi täydellisen vaihtoehdon! Jo pienellä budjetilla hankit pätevän suojan laitteellesi ja pienillä budjetin nostoilla valikoima laajenee huomattavasti. 

     Ohut laite suurella näytöllä

     OnePlus 3 puhelin julkaistuun kesäkuussa 2016 ja se löi saman tien läpi suomen markkinoilla. Pian sen perään samana vuonna marraskuussa julkaistaan OnePlus 3T puhelin, joka on kooltaan ja ulkonäöltään identtinen edeltäjänsä kanssa. Tämän vuoksi OnePlus 3 ja OnePlus 3T puhelimiin sopivat samat kuoret ja lisälaitteet. OnePlus 3 / 3T puhelin on muotoilultaan ohut ja siinä on suuri 5.5” näyttö. OnePl

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä