OnePlus Nord N10 5G Kuoret

OnePlus Nord N10 5G kuoria löytyy valikoimastamme laidasta laitaan, ja jokainen niistä ajaa samaa asiaa: turvaa puhelimesi arkipäiväisiltä iskuilta ja kolhuilta. Suojaamisen lisäksi suojakuoret tuovat väriä ja persoonallisuutta puhelimeen.

Tuotteet

134 tuotetta

OnePlus Nord N10 5G mallille myös kuoria!

OnePlus Nord N10 5G julkaistiin oikein mukavasti ennen joulua, joten tämä halpa uutukainen varmasti tulee löytymään monien taskuista. Jotta saisit hyvän ja varman otteen puhelimesta, tarvitset suojatarvikkeita puhelimen ympärille. Puhelin on valmistettu muovista ja lasista, joten puhelin on todella liukkaan tuntuinen käsissä. Suojakuoret ja – kotelot ovat usein valmistettu TPU-muovista tai keinonahkasta, joista saat varmasti tukevan otteen, eikä puhelin pääse luiskahtamaan kädestä. Löydä itsellesi sopivanlaiset suojaamiseen liittyvät tuotteet mahdollisimman nopeasti, jotta puhelimesi pysyy ehjänä ja uudenveroisena.

Millainen suojakuori sinulle?

Kun on uusi puhelin hankittu, pitää alkaa pohtimaan millainen puhelimensuoja olisi itselleen sopivin. Mitä suurempi ja laajempi on valikoima, sitä vaikeampi valita suojatarvike. Löydät meidän laajasta valikoimasta hyvin ohuita suojakuoria, jotka eivät tee puhelimesta paksua, silti suojaten puhelinta ja tämä myös auttaa ottamaan paremman otteen luurista. Tällaiset ohuet suojakuoret ovatkin yksi myydyimmistä niiden ihanan ohuen tunteen ansiosta. Löytyy hieman paksumpaakin suojakuorta, joka on myös hieman suojaavampi vaihtoehto. Esimerkiksi OnePlussan alkuperäiset suojakuoret ovat aina olleet suojakuorien aatelia. Monet ihmiset eivät tänä päivänä enää käytä lompakoita, koska heillä on kanneliset lompakkosuojakuoret, joihin saa helposti laitettua 2-4 korttia ja nipun seteleitä. Tällaisia lompakkokoteloita löytyy monissa eri materiaaleissa ja väreissä, joten itselleen sopivan kotelon valitseminen on melko helppoa. 

Puhelimien lisätarvikkeet kehittyvät jatkuvasti

Puhelimien lisätarvikkeet ovat viime aikoina kehittyneet järjetöntä vauhtia, joten vaihtoehtoja on todella paljon mistä valita. Suojakuoret ja – kotelot ovat olleet pitkään hyvin samanlaisia, ja niiden muutokset eivät ole valtavia. Nerokkaimpia keksintöjä on tullut lisätarvikkeisiin jotka edesauttavat otetta puhelimessa. Suosituimpia näistä ovat PopSocketsit, otenauhat ja oterenkaat. Tällaisten lisätarvikkeiden avulla saat puhelimestasi enemmän irti! Parempi ote, vaakatasossa pysyminen tasaisella alustalla ja puhelimen persoonalisointi ovat esimerkkejä joihin nämä kykenevät! Tutustu lisätarvikevalikoimaamme ja löydä itsellesi ja OnePlus Nord N10 5G puhelimelle sopivanlaiset tuotteet!

Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun, jossa on valon nopeat toimitukset ja ystävällisin asiakapalvelu!