OnePlus Nord N10 5G Kuoret

OnePlus Nord N10 5G kuoria löytyy valikoimastamme laidasta laitaan, ja jokainen niistä ajaa samaa asiaa: turvaa puhelimesi arkipäiväisiltä iskuilta ja kolhuilta. Kuoret ovat loistava tapa suojata puhelin, sillä kuorellinen OnePlus Nord N10 5G puhelin kestää monin verroin enemmän iskuja ja osumia kuin kuoreton ja suojaamaton. Pitää myös muistaa suojata puhelimen näyttö, ja se hoituu esimerkiksi panssarilasilla tai suojakalvolla, jolloin puhelin on suojattu kauttaaltaan. Kuoria on saatavana OnePlus Nord N10 5G:lle monissa eri väreissä, ja jopa monissa eri kuvioissa. Suojaamisen lisäksi suojakuoret tuovat väriä ja persoonallisuutta puhelimeen. Sinun onkin mahdollista tehdä puhelimestasi täysin oman maun mukainen! Toimitamme kaikki Mobiilitukusta tehdyt tilaukset nopeasti vain muutamassa arkipäivässä perille. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet, on se ilmaista.

Nord N10 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus Nord N10 5G mallille myös kuoria!

     OnePlus Nord N10 5G julkaistiin oikein mukavasti ennen joulua, joten tämä halpa uutukainen varmasti tulee löytymään monien taskuista. Jotta saisit hyvän ja varman otteen puhelimesta, tarvitset suojatarvikkeita puhelimen ympärille. Puhelin on valmistettu muovista ja lasista, joten puhelin on todella liukkaan tuntuinen käsissä. Suojakuoret ja – kotelot ovat usein valmistettu TPU-muovista tai keinonahkasta, joista saat varmasti tukevan otteen, eikä puhelin pääse luiskahtamaan kädestä. Löydä itsellesi sopivanlaiset suojaamiseen liittyvät tuotteet mahdollisimman nopeasti, jotta puhelimesi pysyy ehjänä ja uudenveroisena.

     Millainen suojakuori sinulle?

     Kun on uusi puhelin hankittu, pitää alkaa pohtimaan millainen puhelimensuoja olisi itselleen sopivin. Mitä suurempi ja laajempi on valikoima, sitä vaikeampi valita suojatarvike. Löydät meidän laajasta valikoimasta hyvin ohuita suojakuoria, jotka eivät tee puhelimesta paksua, silti suojaten puhelinta ja tämä myös auttaa ottamaan paremman otteen luurista. Tällaiset ohuet suojakuoret ovatkin yksi myydyimmistä niiden ihanan ohuen tunteen ansiosta. Löytyy hieman paksumpaakin suojakuorta, joka on myös hieman suojaavampi vaihtoehto. Esimerkiksi OnePlussan alkuperäiset suojakuoret ovat aina olleet suojakuorien aatelia. Monet ihmiset eivät tänä päivänä enää käytä lompakoita, koska heillä on kanneliset lompakkosuojakuoret, joihin saa helposti laitettua 2-4 korttia ja nipun seteleitä. Tällaisia lompakkokoteloita löytyy monissa eri materiaaleissa ja väreissä, joten itselleen sopivan kotelon valitseminen on melko helppoa. 

     Puhelimien lisätarvikkeet kehittyvät jatkuvasti

     Puhelimien lisätarvikkeet ovat viime aikoina kehittyneet järjetöntä vauhtia, joten vaihtoehtoja on todella paljon mistä valita. Suojakuoret ja – kotelot ovat olleet pitkään hyvin samanlaisia, ja niiden muutokset eivät ole valtavia. Nerokkai

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä