OnePlus 9 Pro Kuoret

OnePlus 9 Pro kuoret suojaavat puhelimen rungon ja näytön tehokkaasti niihin kohdistuvilta iskuilta. Kaikista parhaan ja kokonavaltaisimman suojan saat käyttämällä samaan aikaan puhelimen suojakuoria sekä näytön panssarilasia.

Tuotteet

145 tuotetta

OnePlus 9 Pro kuoret jokaiseen makuun

Jokainen puhelimenkäyttäjä on erilainen ja vaatii omalta laitteeltaan erilaisia ominaisuuksia. Toiset haluavat pitää OnePlus 9 Pro puhelimen mahdollisimman ohuena ja kevyenä, siinä missä toisille on tärkeä saada kuljettaa puhelimen kanssa samassa maksukortteja ja seteleitä. Valitset sitten millaisen suojakuoren tahansa, voit olla varma, että puhelimesi pysyy ehjänä niiden kanssa. Suojaavus on asia, josta ei ole minkään kuoren kohdalla tingitty, vaan se on ollut kaikkien tuotteiden suunnittelun tärkeimpänä lähtökohtana.

Pidä puhelin suojassa, mutta ohuena

OnePlus 9 Pro puhelimeen kannattaa valita puhelimen takapuolelle asetettava suojakuori, mikäli haluat saada siihen lisää turvaa, mutta pitää laitteen samalla ohuena. Kevyttä puhelinta on mukava käsitellä myös pienemmillä käsillä. Koska OnePlus 9 Pro puhelimen runko on liukas, tarjoaa erilaiset suojatuotteet myös huomattavasti parempaa pitoa laitteesta. Valittavanasi on esimerkiksi keinonahkaiset sekä silikoniset, että myös tpu-muoviset suojakuoret, joista saat varmasti erittäin hyvin otteen laitteesta. Näin se ei pääse putoamaan ja rikkoontumaan. 

Ohuiden kuorten kanssa suosittelemme käyttämään näytön päälle asetettavaa näytönsuojaa: joko suojakalvoa tai näytön panssarilasia. Näistä etenkin panssarilasi on hyvä ja turvallinen valinta, sillä se suojaa näyttöä todella hyvin suorilta osumilta ja naarmuilta. Suojakalvon hyvänä puolena, että se on käytännössä huomaamaton ja suojaa OnePlus 9 Pro:n näyttöä naarmuilta. Huonona puolena kalvoissa kuitenkin on, etteivät ne suojaa kovilta iskuilta. 

Suojakotelo on suosittu valinta puhelimeen

Kannellinen suojakotelo on hieman OnePlus 9 Pro kuorta suurempi ja paksumpi, sillä tuleehan laite suojaan 360 asteen säteeltä. Paksuutta tulee kuitenkin lisää vain muutamia millejä, joten suuresta erosta ei ole kyse. Suojaamisessa on kuitenkin tapahtunut huomattavan suuri harppaus parempaa päin ja laitteen suurikokoinen näyttö, hyvät näppäimet ja loistavia kuvia ottava kamera ovat parhaassa mahdollisessa turvassa! 

Suojakotelo on kaikista suosituin suojatuote OnePlus 9 Pro puhelimeen ja siksi sitä on saatavana kaikista suosituimmissa väreissä. Myös kuoria on saatavana monissa väreissä ja monissa eri kuvioissa, joten saat tehtyä puhelimesta persoonallisen käyttöesineen. Kun olet löytänyt sopivat suojat puhelimeen, tilaa ne heti ja me toimitamme ne sinulle nopeasti!