OnePlus 8 Pro kuoret

OnePlus 8 Pro kuoria on valikoimassamme huomattavan paljon, mutta jokaisella niistä on samanlainen tehtävä: pitää puhelimesi turvassa arkipäiväisiltä kolhuilta. Suojaamisen kuoret tekevätkin erinomaisesti, sillä suojattu OnePlus 8 Pro puhelin kestää monin verroin enemmän iskuja ja osumia kuin suojaamaton. Kannattaa kuitenkin suojata myös puhelimen näyttö, esimerkiksi panssarilasilla tai suojakalvolla, jolloin suojaus on ulotettu joka puolelle. Kuoria on saatavana OnePlus 8 Pro:lle monissa eri väreissä, jopa monissa eri kuvioissa. Suojaamisen lisäksi suojakuoret tuovat väriä ja yksilöllisyyttä puhelimeen. Sinun onkin mahdollista tehdä puhelimestasi täysin oman maun mukainen! Toimitamme kaikki Mobiilitukusta tehdyt tilaukset nopeasti vain muutamassa arkipäivässä perille. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet, on se ilmaista.

OnePlus 8 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Jos etsinnässä on tehokkain puhelin mitä voi saada

     OnePlus 8 Pro on kevään, ehkäpä jopa koko vuoden tehokkaimpia puhelimia. OnePlus onkin tunnettu puhelimista, jotka ovat ahdettu täyteen tehoja, joten OnePlus 8 Pro onkin 100% lippulaivapuhelin, joka kilpailee kaikkia muita vastaan. OnePlus 8 Pro puhelimen myyntihinta on lähemmäksi 800€, jolloin näin kallis puhelin on ensiarvoisen tärkeää suojata monipuolisesti, vaikka laitteesta Gorilla Glass näytön lasi löytyykin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näyttö hajoaisi esimerkiksi asvaltille tai vaikka ihan kotona laattalattialle. Siksi näytön ja yleisesti kännykän suojaaminen onkin halvin mahdollinen vakuutus, jonka voi mistään hankkia.

     OnePlus 8 Pro: suojatarvikkeista on moneksi

     OnePlus 8 Pro suojatarvikkeiden ensisijainen tarkoitus on estää puhelimesi rikkoontuminen ja naarmuuntuminen. Toinen tärkeä tarkoitus tarvikkeilla on tehdä puhelimestä tyylikäs ja käytännöllinen. Toisille tämä tarkoittaa yksivärisiä kuoria ja koteloita: mustia, valkoisia, pinkkejä, punaisia tai ruskeita. Toiset haluavat olla vielä räväkämpiä ja valita puhelimensa pintaan omaa persoonaa heijastelevia kuvioita, kuten eläimiä, geometrisia muotoja tai kukkia. Pyrimme mahdollisimman laajan valikoimaan ja tuomaan myös erilaisilla kuvioilla ja designeilla varustettuja tuotteita, jotta jokainen löytäisi itselleen mieleiset suojatarvikkeet. Puhelimet tänä päivänä ovatkin paljon enemmän kuin elektronisia laitteita, oikeilla varusteilla ne ovat osa asukokonaisuutta, persoonaa ja käytännöllisyyttä.

     Tervetuloa siis hankkimaan omat OnePlus 8 Pro kuoresi ja lisätarvikkeet meiltä Mobiilitukusta. Muistathan, että suosittelemme valitsemaan suojat omaan tarpeeseesi sopivina. Meiltä saat aina todella nopean ja ilmaisen toimituksen ja erityisen hyvän asiakaspal

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä