OnePlus 8 Pro kuoret

OnePlus 8 Pro kuoria on valikoimassamme huomattavan paljon, mutta jokaisella niistä on samanlainen tehtävä: pitää puhelimesi turvassa arkipäiväisiltä kolhuilta. Kuoria on saatavana OnePlus 8 Pro:lle monissa eri väreissä, jopa monissa eri kuvioissa.

Tuotteet

118 tuotetta

Jos etsinnässä on tehokkain puhelin mitä voi saada

OnePlus 8 Pro on kevään, ehkäpä jopa koko vuoden tehokkaimpia puhelimia. OnePlus onkin tunnettu puhelimista, jotka ovat ahdettu täyteen tehoja, joten OnePlus 8 Pro onkin 100% lippulaivapuhelin, joka kilpailee kaikkia muita vastaan. OnePlus 8 Pro puhelimen myyntihinta on lähemmäksi 800€, jolloin näin kallis puhelin on ensiarvoisen tärkeää suojata monipuolisesti, vaikka laitteesta Gorilla Glass näytön lasi löytyykin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näyttö hajoaisi esimerkiksi asvaltille tai vaikka ihan kotona laattalattialle. Siksi näytön ja yleisesti kännykän suojaaminen onkin halvin mahdollinen vakuutus, jonka voi mistään hankkia.

OnePlus 8 Pro: suojatarvikkeista on moneksi

OnePlus 8 Pro suojatarvikkeiden ensisijainen tarkoitus on estää puhelimesi rikkoontuminen ja naarmuuntuminen. Toinen tärkeä tarkoitus tarvikkeilla on tehdä puhelimestä tyylikäs ja käytännöllinen. Toisille tämä tarkoittaa yksivärisiä kuoria ja koteloita: mustia, valkoisia, pinkkejä, punaisia tai ruskeita. Toiset haluavat olla vielä räväkämpiä ja valita puhelimensa pintaan omaa persoonaa heijastelevia kuvioita, kuten eläimiä, geometrisia muotoja tai kukkia. Pyrimme mahdollisimman laajan valikoimaan ja tuomaan myös erilaisilla kuvioilla ja designeilla varustettuja tuotteita, jotta jokainen löytäisi itselleen mieleiset suojatarvikkeet. Puhelimet tänä päivänä ovatkin paljon enemmän kuin elektronisia laitteita, oikeilla varusteilla ne ovat osa asukokonaisuutta, persoonaa ja käytännöllisyyttä.

Tervetuloa siis hankkimaan omat OnePlus 8 Pro kuoresi ja lisätarvikkeet meiltä Mobiilitukusta. Muistathan, että suosittelemme valitsemaan suojat omaan tarpeeseesi sopivina. Meiltä saat aina todella nopean ja ilmaisen toimituksen ja erityisen hyvän asiakaspalvelun!