OnePlus 10 Pro Kuoret

Meidän OnePlus 10 Pro kuoret on tehty pitämään huolta uudesta ja upeasta huippupuhelimestasi. Valikoimastamme löytyy lukuisia upeita värejä, näyttäviä kuvioita ja mukavan tuntuisia materiaaleja, joten sieltä löytyy taatusti sinullekin mieluinen tuote.

Tuotteet

146 tuotetta

OnePlus 10 Pro kuoret suojaavat huippupuhelimen

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen on todella tärkeää suojata se kunnolla. Erityisesti kun kyseessä on valmistajan todellinen lippulaiva puhelin, niin OnePlus 10 Pro puhelimeen kannattaa hankkia suojakuoret ja näytönsuoja, jotta se säilyy upouutena vielä pitkään. Meidän OnePlus 10 Pro kuoret tuovat mukanaan muutakin kuin pelkästään suojaa. Nykyaikaiset puhelimet ovat todella liukkaita sellaisenaan ja suojakuorien avulla saatkin puhelimesta huomattavasti paremman otteen, joten pääset hyödyntämään esimerkiksi OnePlus 10 Pro:n upeaa kameraa entistä paremmin. Valitsitpa sitten kovamuovisen, nahkaisen tai pehmeän TPU-muovisen suojakuoren, niin puhelimen liukkaus jää unholaan. Valittavanasi on myös lukuisia upeita värejä, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin!

OnePlus 10 Pro kuoren valinta

Mikäli meinaat törmätä valinnan vaikeuksiin OnePlus 10 Pro kuorien kanssa, niin ihan ensimmäiseksi liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaista suojaa puhelimellesi tarvitset. Jos sinusta tuntuu siltä, että puhelin pitäisi olla mahdollisimman tehokkaasti suojattu tai tykkäät kuljettaa muutamia tärkeimpiä kortteja aina mukanasi, niin lompakko suojakotelot ovat kuin tehty sinulle! 

Jos puolestasi tykkäät puhelimesi virtaviivaisesta olemuksesta ja haluat pitää sen sellaisena, niin rungon suojaavat OnePlus 10 Pro kuoret ovat täydellinen valinta. Ne eivät tee puhelimestasi juurikaan alkuperäistä tuhdimpaa, mutta silti suojaavat sen mainiosti. OnePlus 10 Pro kuoret ja kotelot sopivat täydellisesti yhteen näytönsuojien kanssa ja niillä tuotteilla puhelimesi on suojattu kauttaaltaan, joten voit jatkaa arjen parissa astetta rennommalla mielellä. Kuoria ei tarvitse koskaan irrottaa puhelimesta, ellet niin halua, sillä kaikki tarpeelliset näppäimet ja liittimet ovat vapaasti käytettävissäsi.

Kaikki tarpeellinen yhdestä ja samasta osoitteesta

Valikoimastamme löytyy paljon muutakin kuin suojakuoria ja -tuotteita OnePlus 10 Pro puhelimelle. Näin kevään edetessä ja kesän lähestyessä kovaa vauhtia on täydellinen hetki päivittää esimerkiksi ulkoiluun liittyvät varusteet kuntoon, jotta saat kaiken ilon irti uudesta ja upeasta OnePlus 10 Pro puhelimestasi. Esimerkiksi kesän kalastusreissuja varten meiltä löytyy monia vesitiiviitä suojapusseja, jotka huolehtivat OnePlus 10 Pro puhelimestasi hieman kosteammissakin merkeissä. Myös lenkkipoluille tai pyöräilyyn meiltä löytyy erilaisia varusteita, joiden kanssa voit keskittyä nauttimaan pelkästään ulkoilusta.