OnePlus 10 Pro Kuoret

Meidän OnePlus 10 Pro kuoret on tehty pitämään huolta uudesta ja upeasta huippupuhelimestasi. Valikoimastamme löytyy lukuisia upeita värejä, näyttäviä kuvioita ja mukavan tuntuisia materiaaleja, joten sieltä löytyy taatusti sinullekin mieluinen tuote. Lompakko malliset suojakotelot tuovat mukanaan käytettävyyttä korttipaikkojen ja kansiläpän ansiosta, kun taas suojakuoret pitävät puhelimesi suojassa säilyttäen edelleen virtaviivaisen ja ohuen OnePlus 10 Pro:n olemuksen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi liittyen OnePlus 10 Pro kuoriin, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi meiltä saat aina kaupan päälle supernopean toimituksen ja mikäli tilauksen summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

OnePlus 10 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 10 Pro kuoret suojaavat huippupuhelimen

     Uuden puhelimen hankinnan jälkeen on todella tärkeää suojata se kunnolla. Erityisesti kun kyseessä on valmistajan todellinen lippulaiva puhelin, niin OnePlus 10 Pro puhelimeen kannattaa hankkia suojakuoret ja näytönsuoja, jotta se säilyy upouutena vielä pitkään. Meidän OnePlus 10 Pro kuoret tuovat mukanaan muutakin kuin pelkästään suojaa. Nykyaikaiset puhelimet ovat todella liukkaita sellaisenaan ja suojakuorien avulla saatkin puhelimesta huomattavasti paremman otteen, joten pääset hyödyntämään esimerkiksi OnePlus 10 Pro:n upeaa kameraa entistä paremmin. Valitsitpa sitten kovamuovisen, nahkaisen tai pehmeän TPU-muovisen suojakuoren, niin puhelimen liukkaus jää unholaan. Valittavanasi on myös lukuisia upeita värejä, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin!

     OnePlus 10 Pro kuoren valinta

     Mikäli meinaat törmätä valinnan vaikeuksiin OnePlus 10 Pro kuorien kanssa, niin ihan ensimmäiseksi liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaista suojaa puhelimellesi tarvitset. Jos sinusta tuntuu siltä, että puhelin pitäisi olla mahdollisimman tehokkaasti suojattu tai tykkäät kuljettaa muutamia tärkeimpiä kortteja aina mukanasi, niin lompakko suojakotelot ovat kuin tehty sinulle! 

     Jos puolestasi tykkäät puhelimesi virtaviivaisesta olemuksesta ja haluat pitää sen sellaisena, niin rungon suojaavat OnePlus 10 Pro kuoret ovat täydellinen valinta. Ne eivät tee puhelimestasi juurikaan alkuperäistä tuhdimpaa, mutta silti suojaavat sen mainiosti. OnePlus 10 Pro kuoret ja kotelot sopivat täydellisesti yhteen näytönsuojien kanssa ja niillä tuotteilla puhelimesi on suojattu kauttaaltaan, joten voit jatkaa arjen parissa astetta rennommalla mielellä. Kuoria ei tarvitse koskaan irrottaa puhelimesta, ellet niin halua, sill&au

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä