OnePlus 9 Kuoret

Valikoimamme OnePlus 9 kuorilla pidät upean puhelimesi turvassa, pääset muokkaamaan laitteen ulkonäköä ja hankit samalla lisää mahtavia ominaisuuksia sen käyttöä varten! OnePlus 9 kuoria löytyy erilaisissa ja pirteissä väreissä, upeissa designeissa ja mukavissa materiaaleissa

Tuotteet

133 tuotetta

OnePlus 9 kuoret turvaavat uusimman huippupuhelimen

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen ehdottomasti tärkein tehtävä on suojata se kunnolla. Nykyään puhelimet ovat ulkoiselta rakenteeltaan upean näköisiä, mutta hyvin usein ne ovat melkoisen liukkaita pitää kädessä. Valikoimamme OnePlus 9 kuorilla saat puhelimesta huomattavasti paremman otteen, joten sinun ei enää tarvitse pelätä, että uusi ja upea puhelin pääsisi vahingossa tipahtamaan. OnePlus 9 kuorien tuoman paremman pidon ansiosta myös esimerkiksi selfieiden ottaminen yhdellä kädellä helpottuu. Suojakuorilla pääset myös muokkaamaan OnePlus 9 puhelimen ulkonäköä, sillä mahtavasta valikoimastamme löytyy toinen toistaan värikkäämpiä ja näyttävämpiä designeja!

OnePlus 9 suojakuori vai -kotelo?

Suojakuoria ja -koteloita valitessa kannattaa liikkeelle lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön ne tulevat. Mikäli puhelimesi on altis esimerkiksi putoamisille tai iskuille, niin silloin suosittelen hankkimaan suojakotelon, jonka kansiläppä pitää myös kallisarvoisen näytön suojassa. OnePlus 9 suojakoteloissa on useampi paikka korteille, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kotelon kansiläppä myös taittuu tarvittaessa telineeksi, joten pääset nauttimaan videoista tai lempi sarjoistasi jo vaikka aamiaispöydässä.

Jos haluat säilyttää OnePlus 9 puhelimesi astetta ohuempana ja virtaviivaisena, niin rungon peittävät suojakuoret sopivat siihen tarkoitukseen erinomaisesti. Ne pitävät puhelimesi suojassa, mutta samalla eivät tee siitä liian tuhtia pakettia, joten se kulkee edelleen mukavasti farkkujenkin taskussa. Niihin voit myös yhdistellä erilaisia lisätarvikkeita, pidikkeitä ja kiinnikkeitä, joiden avulla saat käyttöösi uusia ominaisuuksia ja tapoja helpottamaan päivittäisiä toimenpiteitä ja ylipäätänsä tekemään puhelimen käytöstä entistäkin mutkattomampaa!

Täydellinen suojaus panssarilasilla

Löydettyäsi sopivat suojakuoret OnePlus 9 puhelimelle kannattaa tutustua seuraavaksi näytön suojaukseen. Näytön suojauksen ehdoton ykkönen on panssarilasi. Se kestää kovemmatkin iskut ja kolhut pitäen OnePlus 9 puhelimen näytön moitteettomassa kunnossa. Valikoimamme panssarilasit ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa niiden paikallaan oloa. Suojakuori ja panssarilasi ovat täydellinen yhdistelmä, jonka avulla puhelimesi on suojattu kauttaaltaan ja voit taas jatkaa arkea astetta rennommalla mielellä, kun ei tarvitse pelätä jokaista puhelimeen kohdistuvaa iskua.