OnePlus 6T kuoret

Kaikki valikoimamme OnePlus 6T kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten

Tuotteet

77 tuotetta

OnePlus 6T kuoret suojaavat laitettasi tehokkaasti vauhdikkaassa arjessasi

OnePlus 6T on OnePlus 6 puhelimen seuraaja ja onkin edeltäjäänsä verrattuna hieman ”paranneltu” malli. Siihen on tuotu uusia asioita, kuten isompaa näyttöä ja parempaa kameraa. Jos omistat tämän upean laitteen tai aiot hankkia sen, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla OnePlus 6T kuorilla. OnePlus 6T kuoret suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan sekä varmistavat, että saat nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa.

Miten valita itselleen sopivimmat OnePlus 6T kuoret?

Kaikki valikoimamme OnePlus 6T kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti. Omaan käyttöön sopivimman suojan valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia niiltä tarvitsee. Jos olet aiemmin todennut tietynlaisen suojan toimivan käytössäsi loistavasti, niin suosittelemme jatkamaan samankaltaisella vaihtoehdolla. Toisten makuun ovat lompakkosuojakotelot ja toiset taas tykkäävät, että OnePlus 6T kuoret ovat mahdollisimman huomaamattomat. Toiset etsivät suojaa, joka antaa loistavan otteen liukkaaseen laitteeseen ja toisille tärkeintä on suojan ulkonäkö. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme, vertaile eri vaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia sekä löydä käyttöösi sopivimmat OnePlus 6T kuoret. Tämän jälkeen valitse sinulle sopivin värivaihtoehto ja on OnePlus 6T kuorien sopivuus käyttöösi taattu.

OnePlus 6T kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

OnePlus 6T kuoret suojaavat kallisarvoista laitettasi tiettyyn pisteeseen asti riippuen millaiset kuoret sinulla on laitteesi turvana. Harvat niistä kuitenkaan suojaavat laitteesi herkintä osaa, eli näyttöä. Ja vaikka sinulla olisi käytössäsi OnePlus 6T kuoret, joissa on läppä suojaamassa näyttöä, niin usein puhelin tipahtaa kuitenkin käytön aikana, jolloin läppä ei suojaakaan laitteesi näyttöä. Näytön suojaat helpoiten näytön panssarilasilla, joka on ainoastaan 0.3mm paksu ja sen paikallaoloa ei edes huomaa. Lisäksi panssarilasi on helppo asentaa ja sitä kutsutaankin edulliseksi ”vakuutukseksi”, koska se on usein juuri se tekijä, joka pelastaa laitteesi näytön rikkoutumiselta.

Toimitamme kaikki OnePlus 6T kuoret ja muut tilaukset kotimaisesta varastostamme nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä toimituskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!