OnePlus 6T kuoret

Kaikki valikoimamme OnePlus 6T kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että laitteesi säilyy ehjänä ja saat nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa. Suojaamisen lisäksi OnePlus 6T kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Tutustu valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopivimmat OnePlus 6T kuoret materiaalin, mallin ja ulkonäön suhteen. Muistathan vielä suojata laitteesi näytön panssarilasilla, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet pudotukset hidasta menoasi. Toimitamme kaikki OnePlus 6T kuoret ja muut tilaukset nopealla ja ilmaisella toimituksella kotimaisesta varastostamme! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

OnePlus 6T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 6T kuoret suojaavat laitettasi tehokkaasti vauhdikkaassa arjessasi

     OnePlus 6T on OnePlus 6 puhelimen seuraaja ja onkin edeltäjäänsä verrattuna hieman ”paranneltu” malli. Siihen on tuotu uusia asioita, kuten isompaa näyttöä ja parempaa kameraa. Jos omistat tämän upean laitteen tai aiot hankkia sen, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla OnePlus 6T kuorilla. OnePlus 6T kuoret suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan sekä varmistavat, että saat nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa.

     Miten valita itselleen sopivimmat OnePlus 6T kuoret?

     Kaikki valikoimamme OnePlus 6T kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti. Omaan käyttöön sopivimman suojan valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia niiltä tarvitsee. Jos olet aiemmin todennut tietynlaisen suojan toimivan käytössäsi loistavasti, niin suosittelemme jatkamaan samankaltaisella vaihtoehdolla. Toisten makuun ovat lompakkosuojakotelot ja toiset taas tykkäävät, että OnePlus 6T kuoret ovat mahdollisimman huomaamattomat. Toiset etsivät suojaa, joka antaa loistavan otteen liukkaaseen laitteeseen ja toisille tärkeintä on suojan ulkonäkö. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme, vertaile eri vaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia sekä löydä käyttöösi sopivimmat OnePlus 6T kuoret. Tämän jälkeen valitse sinulle sopivin värivaihtoehto ja on OnePlus 6T kuorien sopivuus käyttöösi taattu.

     OnePlus 6T kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

     OnePlus 6T kuoret suojaavat kallisarvoista laitettasi tiettyyn pisteeseen asti riippuen millaiset kuoret sinulla on laitteesi turvana. Harvat niistä kuitenkaan suojaavat laitteesi herkintä osaa, eli näyttöä. Ja vaikka sinulla olisi käytössäsi OnePlus 6T kuoret, joissa on läppä suojaamassa näyttöä, niin usein

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä