OnePlus 8 kuoret

OnePlus 8 kuoret ovat tarkoitettu suojaamaan puhelintasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan, joita puhelimesi kohtaa päivittäin. Kun alat valitsemaan OnePlus 8 mallille suojatarvikkeita, kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita materiaalin, mallin ja ominaisuuksien suhteen. Tämän jälkeen on helppo löytää sopivimmat vaihtoehdot. OnePlus 8 mallille löytyy lompakko mallisia koteloita, ja nämä ovatkin käteviä, sillä saat kuljetettua tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana. Toisten käyttöön sopivin vaihtoehto on ohut taustakuori, joka ei tee laitteestasi "tiiliskiveä", joten se mahtuu edelleen farkkujesi taskuun. Käyttöösi sopivimman vaihtoehdon löydettyäsi muistathan viimeistellä suojauksen panssarilasilla tai suojakalvolla, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Toimitamme kaikki OnePlus 8 suojakuoret ja tarvikkeet supernopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

OnePlus 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     OnePlus 8 kuoret: Mikä on muuttunut?

     OnePlus julkaisee vuoden 2020 ensimmäiset mallinsa nyt huhtikuussa, ja odotetusti puhelimen mallin nimi on OnePlus 8. Tämä uutukainen on kasvanut aiemmasta mallista hieman, samoin myös takapuoli puhelimesta on muuttunut. Kuten monet tietävätkin, OnePlus puhelimet ovat täynnä uusinta ja nopeinta teknologiaa, joten puhelimesta tehot eivät pääse loppumaan. OnePlus 8 puhelimen näyttö kattaa lähes koko etupuolen puhelimesta, jolloin laitteen suojaaminen suojakuorilla on entistä tärkeämpää ikävien tapaturmien ehkäisemiseksi. OnePlus 8 kuorten tulisikin olla yksi ensimmäisistä asioista, joita ostelet puhelimesi kaveriksi, ettei vahinkoa pääse sattumaan ja laite hajoamaan. Suosittelemme vahvasti samaan aikaan käytettävän myös OnePlus 8 panssarilasia tai suojakalvoa, sillä näin saat kattavan turvan puhelimelle niin etu- kuin takapuolellekin.

     OnePlus 8 suojat: Mobiilitukusta löydät tarvikkeet, joita tarvitset!

     Me Mobiilitukussa tarjoamme sinulle ja sinun OnePlus 8 puhelimelle mahdollisimman laajan ja kattavan valikoiman erilaisia tuotteita, suojakuorista koteloihin, kuulokkeista latureihin ja niin edespäin. Nyt vain tutkimaan verkkosivujamme ja löydä itsellesi sopivat suojatarvikkeet ja lisävarusteet. Selaile tuotteita, ihastu ja tee tilaus. Toimitamme sen sinulle nopeasti 1-4 arkipäivässä, ilman minkäänlaisia toimituskuluja. Myös vaihtaminen ja palauttaminen on sinulle aina maksutonta. Tervetuloa löytämään parhaat OnePlus 8 suojatarvikeet helposti kotimaisesta verkkokaupasta!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä