OnePlus 5 kuoret

OnePlus 5 kuoret ovat huippuhyvä lisätarvike tähän vuoden 2017 kesällä julkaistuun puhelimeen. Voitaisiinkin sanoa, että suojakuoret toimivat edullisena vakuutuksena OnePlus 5 puhelimellesi.

Tuotteet

10 tuotetta

OnePlus 5 suojakuoret toimitetaan super nopeasti!

OnePlus 5 puhelimesi tarvitsee ehdottomasti päälleen reunoja, taustaa ja sivuja suojaavat kuoret, jotta voit keskittyä normaaliin arkipäivään ilman ikävää pelkoa helposti rikkoontuvasta puhelimesta. Löydä sinun värisilmääsi täydellisesti miellyttävä kuori tai suojakotelo kattavasta valikoimastamme ja lisää se samoin tein ostoskoriin. Kun tilaat OnePlus 5 kuoret heti, saamme sen lähtemään sinulle parhaassa tapauksessa jo samoin tein. Näin ollen tilauksesi toimittuu perille jo lähetystä seuraavana päivänä, suoraan kotiin tietysti. Ei ole väliä, vaikka tilaisit aavistuksen paksumman lompakko suojakotelon, sekin toimittuu suoraan omaan postilaatikkoosi, super nopeasti tei 

Haluamme toimittaa tilaamasi OnePlus 5 suojaus- ja muut lisätarvikkeet mahdollisimman nopeasti, jotta uusi ja hieno puhelimesi ei pääse rikkoontumaan. Jokainen hetki ilman kunnollista suojaa on liikaa! Kuoret ovat kuitenkin se kaikista tärkein tarvike OnePlus 5 puhelimen kaveriksi, joten haluamme ehdottomasti toimittaa ne sinun puhelimesi turvaksi mahdollisimman nopeasti. Tiesitkö, että osa uuden puhelimen ostajista ei edes ota luuria käyttöön ennen, kun siihen on olemassa kotelo tai kuori?

OnePlus 5 kuoria sinun makuusi

OnePlus on saanut Suomessa hyvän vastaanoton ja uusia puhelimia tuntuu ilmestyvän nopeaan tahtiin. Vuoden 2017 kesällä julkaistu OnePlus 5 on varustettu nopeammalla ja uudemmalla Androidin Nougat järjestelmällä kuin edeltäjänsä OnePlus 3T. Myös OnePlus 5:n seuraajassa, 5T:ssä, on Androidin Nougat käyttöjärjestelmä.  Ohuen muotoilun ja suuren näytön vuoksi OnePlus 5 onkin erityisen tärkeä suojata. Valikoimastamme löydät OnePlus 5 kuoria laidasta laitaan, jotta löytäisit varmasti itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Kartoita tarpeesi suojauksen suhteen miettimällä mitä ominaisuuksia kaipaat suojakuorelta. Haluatko kuoren olevan mahdollisimman ohut, jotta OnePlus 5 laitteesi mahtuu taskuusi kuorineen vai pidätkö lompakkomallisista koteloista, joihin saat kätevästi sujautettua tärkeimmät korttisi? Pallo on sinulla kuorien mallin valinnan suhteen. Seuraavaksi tuleekin värin valinta: musta tai läpinäkyvä ovat aina varmoja valintoja, mutta mitä jos kokeilisit jotain uutta ja valitsisit räväkämmän värin piristämään arkeasi! Tai jos tiedät tunteen, kun on kiire jonnekin, eikä puhelinta löydy mistään, niin kokeile sinistä tai punaista OnePlus 5 kuorta eikä ongelmaa enää ole. Myös kuviollisten kuorten ja koteloiden valikoima kasvaa koko ajan, joten kannustamme ehdottomasti tekemään puhelimestasi entistä pirteämmän!

OnePlus 5 kuoret valittuna – mutta mitäs muuta?

Valittuasi mieluisat kuoret kannattaa miettiä näytön suojaamista. OnePlus 5 näyttö on suuri kokoinen ja altis iskuille, jos sitä ei ole suojattu oikeaoppisesti. Näytön panssarilasilla varmistat, etteivät pudotukset hajota laitteesi näyttöä, ja saat nauttia OnePlus 5 puhelimestasi mahdollisimman pitkään.  Panssarilasi on lähes huomaamaton, eikä häiritse millään tavalla laitteen käyttöä. Näytön panssarilasia suosittelemme lämpimästi käytettäväksi kaikkien OnePlus 5 kuorien kanssa. Panssarilasilla viimeistelet laitteesi suojaamisen ja näin se on kauttaaltaan suojattu.

Nyt kun olet suojannut OnePlus 5 laitteesi suojakuorilla ja näytön panssarilasilla, ei sinun tarvitse säikähtää pieniä pudotuksia! Kannattaa vielä miettiä miten saat luuristasi entistä enemmän irti. Jos tykkäät lenkkeilystä ja vanha MP3 soittimesi vetelee jo viimeisiään, niin älä osta uutta vaan ota OnePlus 5 uudeksi lenkkeilykaveriksesi. Sujauta puhelin kätevästi käsivarsikoteloon tai juoksupussiin lantiolle, laita musiikki soimaan kuulokkeista ja lenkkeile lempimusiikkisi tahdissa! Kaikki tarvitsemasi OnePlus 5 kuoret ja yhteensopivat lisälaitteet löydät helposti Mobiilitukusta. Tilaat ne helposti muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi supernopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa lisätarvikeostoksille Mobiilitukkuun!